Har fået min første HIFU behandling på ansigt. En rigtig god oplevelse og meget kyndig vejledning af Lise-Lotte. Køber også cremer som er helt fantastiske for min meget sarte hud. Jeg giver mine var... Zobacz więcej
Har fået min første HIFU behandling på…
Køber også cremer som er helt fantastiske for min meget sarte hud.
Jeg giver mine varmeste anbefalinger.
Har lige fået min første behandling i…
Har lige fået min første behandling i dag, jeg har fået behandling på halsen da jeg har noget blæver/løs hud efter vægttab. Jeg blev taget så varmt i mod og fik fortalt undervejs hvad der sker med huden, følte mig helt rolig og i rigtig trygge hænder. Nu skal huden have lov at arbejde i 3-6 måneder og glæder mig nu til at følge processen og se det endelige resultat.
Er forholdsvis ny kunde inde hos…
Er forholdsvis ny kunde inde hos Beautiful balance og har indtil videre fået to Carbon peel behandlinger. Jeg følte mig godt taget imod af Lise-Lotte og inden vi blev enige om hvilken behandling der var bedst til mig, blev jeg rigtig godt informeret om de muligheder der var. Under begge behandlinger følte jeg mig i gode hænder og blev informeret om trinnene undervejs. Resultatet fra en Carbon peeling er virkelig god på min hud og jeg føler den har hjulpet mig med det jeg havde behov for og givet mig en smuk glød. Kan varmt anbefale Beautiful Balance 👍
Jeg fik lavet en HIFU behandling og det…
Jeg fik lavet en HIFU behandling og det kan allerede ses.
Søde behandler Lise Lotte gjorde mig tryg og var professionel i sin måde at forklare hvad det var jeg fik gjort.🙂
Kan varmt anbefale et besøg hos
Beauti Balance🌷
En autentisk klinik
En autentisk klinik, der har sine klare visioner. Stor viden, ud over det sædvanlige, omkring deres behandlinger.
Stor tilfredshed.
Er startet på en behandling hos dem
Er startet på en behandling hos dem, har fået nr 2 ud af 6, og glæder mig til det endelige resultat.
Virkelig professionel behandling og…
Virkelig professionel behandling og viden.
Jeg var noget skeptisk, men allerede efter første behandling kunne jeg se resultat.
Den største anbefaling her fra🤩
Sødt og imødekommende personale. Ikke sidste gang jeg kommer her 👌
God oplevelse
God oplevelse, de er altid smilende og klar når man kommer.
Super glad for mine behandlinger.
Lever op til alle krav inc
Lever op til alle krav inc. læge tilsyn. Er særlig opmærksom på allergi, og tager de rette forholdsregler. Yderst kompetent og serviceminded. Klinikken kan varmt anbefales.
Top service og behandling
Jeg anbefaler varmt denne klinik. Super god og meget kyndig rådgivning og behandling af Lise Lotte.
Man føler sig meget velkommen og servicen er i top.
De har mange forskellige behandlinger samt læge og sygeplejerske tilknyttet.
Sød og meget kompetent behandling.
Sød og meget kompetent behandling.
Fuld tilfreds
Fuld tilfreds. Det er bestemt en klinik jeg kan anbefale til andre.
Super godt sted som man kun kan…
Super godt sted som man kun kan anbefale.
Gode priser og yderst professionel behandler.
Skøn klinik og virkelig kompetent…
Skøn klinik og virkelig kompetent vejledning!
Personalet.
De bedste produkter der findes og til næsten penge. Kan varmt anbefales.
Det er den bedste klinik jeg har prøvet…
Det er den bedste klinik jeg har prøvet og jeg kan varmt anbefale den. Kunne jeg give flere stjerner gjorde jeg det.
Super lækre produkter og rigtig god…
Super lækre produkter og rigtig god servoce🌺
Meget glad for de behandlinger jeg har…
Meget glad for de behandlinger jeg har fået og gode priser. Man er også meget velkommen og tryg .
Top service
Min mor fik sin første behandling for at få fjernet sin bryn tatovering, og vi kunne ikke være mere tilfredse! Allerede efter første behandling var resultatet rigtig flot, og hun var meget glad for både selve processen og den gode service☺️
Kan varmt anbefale Beautiful Balance!
Sød og behagelig behandler
Sød og behagelig behandler. Fik hurtigt tid og efter 2 gange laser ser ud til at mit “problem” er væk. Smertefrit, hurtigt og billigt :) 5 stjerner herfra
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.