We hadden via een tuincentrum eerder planten gekocht van Beautanic Livestyle. Prachtige planten die het heel goed doen / deden. Onze statige vioolplant had het erg zwaar tijdens een heftige verbou... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ben fan van dit bedrijf, maar dat komt wel door Sandra wat een geweldige werkneemster! Heeft alle tijd voor je en geeft zelfs advies over planten die ik daar niet gekocht heb. Maar heb er nu voor de 2... Zobacz więcej
Het waren twee mooie frisse planten die wij ontvingen die prachtig in de kamer staan. De planten waren perfect verpacht. De verpakking bevatten slimme gaten (handvatten) waardoor de grote dozen tijden... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Handige hydrokits besteld om 3 planten te verpotten. De verzending duurde wat langer en uiteindelijk maar 2 planten met de 3 zakken kunnen vullen. De klantenservice reageerde netjes en bevestigend ma... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Het verzorgen van planten hoef niet moeilijk te zijn! Alle hydroplanten van Beautanic Lifestyle zijn namelijk voorzien van een handig watergeefsysteem. De watermeter laat direct zien wanneer je plant water nodig heeft en door de ingebouwe waterreservoir hoef je minder vaak water te geven. Onze missie is om mensen met- én zonder groene vingers te laten genieten van groene planten in huis.
Zwethlaan 18, 2675LB, Honselersdijk, Holandia
Odpowiada na 50% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
hallo onze prachtige tabaksplant staat al tweenhalf jaar maar begint nu ineens bruine bladden te krijgen en te verliezen help kunt u ons een goed tip geven !!!!! we zijn zo trots op deze mooie plant

Odpowiedź od Beautanic Lifestyle
De vulkaan steentjes zijn iets kleiner dan in de reclame video. Ik hoop dat het zal goed werken in mijn Lechuza bloempot.
Zending kwam in 2 delen, wat ik niet meteen doorhad, en werd door PostNL op 2 verschillende dagen bezorgd. Als dat duidelijker was gecommuniceerd, waren het 5 sterren geweest. Want het online bestellen en de geleverde materialen waren zoals ik van Beautanic gewend ben: helemaal TOP!
Goed bereikbaar via whatsapp voor al je vragen, bezorging was snel en netjes.
Tijdje terug bij ze op locatie geweest, super leuke zaak, fantastische planten en heel goed geholpen!
Ik wil nooit meer planten met potgrond, vulkaankorrels zijn the bomb! :)
Nadat wij zelf via Intratuin een eerste plant van Beautanic in huis gekregen hebben een tweede besteld. Nu dan een derde die we kado gedaan hebben. Mooie plant(en) en handig systeem van watergeven. Ze zijn niet goedkoop maar iedere euro waard. Ze groeien goed en blijven zeer mooi.
Problemen met de watermeter
Eerst geprobeerd met de tips via whatsapp maar hij wilde niet goed werken toen een nieuwe pot met watermeter opgestuurd gekregen als service echt top !!! Nu kan m’n plant weer goed voorruit
Bijzonder behulpzame medewerker die met een goede oplossing kwam nadat bleek dat onze pot met watersysteem niet werkte. Per direct een nieuwe pot ontvangen, alleen nu moeten we zelf nog proberen de (mega) plant over te zetten
De spullen waren goed verpakt. Het verzenden ging snel en ik werd van het hele proces goed op de hoogte gehouden.
Snelle levering en duidelijke instructies op meegeleverde label. Mocht dat niet voldoende zijn dan wordt je verwezen naar de website waar een video te vinden is waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe je de plant om kunt potten.
Bestelde artikelen konden de volgende dag al opgehaald worden en tel. vragen werden vriendelijk en correct beantwoord.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.