Sehr netter Service, rasche Lieferung. Ich habe zwei hochwertige Jacken in verschiedener Größe bestellt, von denen eine zurückgehen musste. Die Bearbeitung der Retoure erfolgte unmittelbar nach Einga... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Nadat ik gisteren een mooie Woolrich parka had besteld in de Black Friday Sale, kreeg ik het teleurstellende bericht dat deze niet meer leverbaar was door een fout in het voorraad systeem. Na wat mail... Zobacz więcej
Wat een geweldige winkel is dit, 1-2-2026 een jas besteld, na een hele snelle levering was de jas toch een maatje te groot, naar de winkel gegaan om dit terug te brengen, vriendelijk personeel die je... Zobacz więcej
Bestellen, verzenden, retourneren en opnieuw binnenkrijgen was heel snel geregeld. Super service!! Het enige minpuntje is dat er d.m.v. het retourneren wederom verzendkosten betaald moest worden... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Online Luxury Fashion webshop For Men, Women and Kids from all main international fashion designers, such as: Stone Island, Rhude, Dsquared2, Vetements, Canada Goose, Lanvin Paris and many more.
Dane kontaktowe
Kerkstraat 15, 2042 JD, Zandvoort, Holandia
- +31235739489
- info@beachim.nl
- beachim.nl
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Aanrader!
Schoenen besteld bij Beachim. De schoenen waren heel snel binnen, maar helaas een maat te groot. Na vriendelijk contact met de klantenservice de schoenen kunnen ruilen. De juiste maat was ook weer snel binnen. Ik ga zeker vaker bij deze webwinkel bestellen.
Was zo blij!
Was zo blij om de heel gewilde jas bij jullie in mjn maat te kunnen vinden. Levering ging vlot - super makkelijk :)
Prima service
Prima service. Snelle en keurige levering.
Retour ook keurig verwerkt. Super!
Vermijd deze webshop ten alle tijde
Vermijd deze webshop ten alle tijde. voor paar honderden euro aan een bestelling kwijt geraakt door het onvermogen van beachim. Staan niet garant voor missende bestellingen en wanneer het onderzoek op iets onduidelijks uitwijst komen ze niet met een oplossing. Ze vragen nog voor een onderzoek om fotos van jou persoonlijke documenten, wat ik al heel vreemd vond. Ik lees nu van een andere review dat ze dit dien om de schade op jezelf te verhalen! Echt absurd. Word ook met een rare toon met je gepraat via de mail. Gewoon niet wat je gewend bent van zon we shop. Absoluut niet riskeren!
Top snelle levering goed produkt.
Leuk verpakt en snelle levering
Het zit hem soms in de kleine dingen. Snelle levering, en wat ik erg leuk vind en waardeer, is het bijpassende tasje van Beachim wat dan bij de bestelling gedaan wordt.
Bestellen
Het enige minpuntje is dat er d.m.v. het retourneren wederom verzendkosten betaald moest worden waardoor ik nu duurder uit ben dan dat ik het ergens anders in de winkel had gekocht.
Verkeerde shirt ontvangen, kan gebeuren. Naar de fysieke winkel geweest. Shirt is meteen omgeruild en de verzendkosten heb ik retour ontvangen.
Doświadczenie Trustpilot