Fijne vakantie gehad. Terugvlucht werd geannuleerd, dit is meteen opgepakt door Beachcheck. Binnen half uurtje was alles geregeld. Nieuwe vlucht. Topper, Anouk. Jammer dat Beachcheck ophoudt met va... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
1e keer hier geboekt. Erg prettige ervaring. Duidelijke website, bij vragen na boeking snel respons en uitleg. Dit omdat we via een Duitse reisorganisatie vlogen en sommige dingen wat onduidelij... Zobacz więcej
Het hotel op zich was goed schoon en de kamers waren prima.Het recreatie team zelf was onprofessioneel niets was goed geregeld zoals bingo geen pennen maar kregen een prikkertje om een gaatje bij het... Zobacz więcej
Boeking gedaan bij Beach check.goed en snel geboekt hotel Avena in Oba-Alanya.fijn hotel vier sterren all incl. Bij aankomst prettig ontvangen door nederlandse mevrouw sleutel ontvangen bij aankomst i... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje o BeachCheck
Napisane przez firmę
In slechts een paar simpele stappen boek je eenvoudig jouw droomvakantie bij BeachCheck. Of je nu kiest voor een vakantie van aanbieders als TUI, Corendon of BeachCheck zelf, wij zorgen ervoor dat altijd alles tot in de puntjes geregeld is! BeachCheck, slim boeken.
Dane kontaktowe
Hart van Brabantlaan 30, 5038 JM, Tilburg, Holandia
- 013-5323507
- info@beachcheck.com
- beachcheck.com
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Jak firma korzysta z Trustpilot
Beach Check (Tui) voor als het goed geregeld moet zijn!
Beach Check is een prima organisatie en heeft ons goed geholpen aan een geweldige vakantie. Beach check maakt deel uit van Tui! Goede informatievoorziening heldere afspraken. Goed opgevangen ter plaatse en doorverwezen naar de juiste bus voor de tansfer! Vakantie was top geregeld! Uiteraard was de begeleiding ter plaatse " gewoon" in het Nederlands! Complimenten!
Weer een jaar met en via jullie een…
Weer een jaar met en via jullie een geweldige vakantie gehad. Alles top geregeld en service uitstekend. Daarom zo jammer dat jullie ermee ophouden. Maar een troost….in oktober, door jullie geweldig geregeld, gaan we naar Rhodos. Een leuke vooruitzicht. Bedankt voor alles!
Na vele jaren hier geboekt te hebben en altijd heel goed geholpen en goede prijzen voor de reizen vind ik het ontzettend jammer dat jullie stoppen. Maar veel succes met jullie volgende plannen.
Fijne organisatie
Fijne organisatie, ik boek er met regelmaat. Altijd bereikbaar voor vragen, wordt altijd vriendelijk geholpen
Positieve ervaring met BeachCheck.nl – reis naar Gran Canaria
Ik heb via BeachCheck.nl een reis naar Gran Canaria geboekt en ben erg tevreden over de service. De site vergelijkt makkelijk prijzen van verschillende aanbieders, wat handig is om snel een goede deal te vinden. Toen ik belde met een vraag, werd de telefoon snel opgenomen en vriendelijk beantwoord. Ook op mijn e-mail kreeg ik snel een duidelijk antwoord. Alles bij elkaar een fijne ervaring – zou hier zeker nog eens boeken.
Aantrekkelijke prijzen
Overzichtelijk, makkelijk filters toe te voegen om je ideale bestemming te vinden. En bovenal hele aantrekkelijke prijzen!
Overzichtelijke site boeken
Overzichtelijke site, makkelijk te boeken.
Snelle en duidelijke bevestiging.
Heel goede service ze helpen u…
Heel goede service ze helpen u onmiddellijk ! De 3 de vakantie zou elders niet willen boeken prijzen zijn veel lager
Heldere online communicatie
Heldere online communicatie, makkelijk boekingsproces en prima vakantie.
Beachcheck niks op aan te merken
Voor de 2e keer met beachcheck op vakantie. Alles perfect geregeld. Eerlijke beschrijvingen en een prima prijs.
Alles keurig geregeld
Alles keurig geregeld. Op tijd reispapieren mee en voldoende informatie.
Overzichtelijk en Duidelijke Website
1e keer hier geboekt.
Erg prettige ervaring.
Duidelijke website, bij vragen na boeking snel respons en uitleg.
Dit omdat we via een Duitse reisorganisatie vlogen en sommige dingen wat onduidelijk waren.
We werden netjes te woord gestaan met ook een terugkoppeling via mail. De reispapieren ect is allemaal in orde en op tijd.
De ruime keus, goede prijzen, en vele mogelijkheden wat betreft de vliegtijden waren een pluspunt. We gaan in de toekomst hier zeker weer gebruik van maken .
Top bedrijf
Je wordt netjes op de hoogte gehouden van alles. Ook de goedkoopste aanbieder van reizen. Enig minpunt is omdat ze zoveel dingen inkopen dat je op plaats bestemming niet altijd weet welke reisaanbieder je hebt en dat is lastig met zoeken naar de bus.
Benidorm, het New York van Europa
Leuke reis gehad naar Benidorm en voor een leuke prijs van Beachcheck. Als geregeld one line en zonder problemen alles correct verlopen. Beachcheck doet wat het belooft.
Zeker een aanrader
Duidelijk website en vriendelijke medewerkers/sters als je een vraag hebt.
Ze staan graag voor je klaar!
De gehele communicatie verloopt goed, de reisinformatie ed. komt ruim op tijd bij je binnen.
Zeker een aanrader!
Alles was prima en naar tevredenheid…
Alles was prima en naar tevredenheid geregeld.
Goede service.
Nog normaal contact met een reisorganisatie. Hoog servicelevel.
Topper van een reisbureau
Het boeken ging heel eenvoudig en goedkoop. De bevestiging ging snel en positief. Ontvangen van reisdocumenten verliep ook vlotjes. Met één woord een geweldige vakantie gehad.
Plezierig en behulpzaam
Ik werd uiterst plezierig te woord gestaan. Zowel bij het boeken van de reis als van de huurauto. Kort na de boeking de accommodatie omgezet en de huurauto om diverse redenen 3 keer omgezet. De dames die ik aan de telefoon kreeg waren uiterst begripvol en behulpzaam. Niets was ze te veel. Uiterst positief dus waarvoor nogmaals onze dank!
Topservice…
Ik heb erg vaak contact gezocht omdat ik bepaalde dingen niet snapte of uitleg hierover wilde.
Ik ben hierbij ten alle tijde enorm snel en zeer goed geholpen.
Ik ga hier zeker vaker boeken, wat een topservice.
Kim en Julia onder andere enorm bedankt.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.