Be Koala Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Dit kussen is een hit. Het is speciaal voor mijn zoon zijn lengte en zijn rugslapen gemaakt, een geruststellend idee. Hij is ook enthousiast en er wordt niet meer om zijn oude kussen gevraagd. Mooi da... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik heb al mijn hele volwassen leven nekklachten. Ondertussen heb ik ook veel kussens geprobeerd, ze zijn allemaal op een stapel terecht gekomen. Een kussen op maat is voor mij dus echt nodig. Ik m... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

We lagen er absoluut heerlijk op in het begin, na een jaar werd dat minder. Heel goed geholpen door de klantenservice; we kregen zakjes nieuwe vulling opgestuurd, maar nu weer een jaar verder hebben w... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Geweldig kussen geen moment spijt gehad.. Was al een tijdje opzoek en van alles geprobeerd en toen kwam ik Be Koala tegen moest gewoon zo zijn. Heerlijk kussen goede ondersteuning en lekker koel! Na v... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z pościelami
  2. Sklep z łóżkami

Napisane przez firmę

Bij Be Koala krijg je een hoofdkussen op maat. Jij beantwoordt vragen over je matras, lichaam en slaapvoorkeur en wij doen de rest. We gebruiken alleen natuurlijke en gecertificeerde materialen. Het resultaat is een 100% biologisch kussen. Speciaal voor jou gemaakt!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 18

Napisz recenzję

Oceniono na 4 z 5

Be Koala is een aanrader

Ze nemen de klanten heel serieus. Ze hebben een uitgebreide vragenlijst, waarmee ze het handgemaakte kussen, helemaal aan jou aanpassen. Ik ben er erg blij mee en slaap ontzettend goed. Zelfs beter dan voorheen. Ik kan iedereen zo ‘n kussen aanraden

15 lutego 2024

Kussen gewonnen

Kussen gewonnen met een kruiswoordpuzzel van Plus Magazine. Na lang sukkelen met een oud kussen eindelijk een goed kussen. Slaapt lekker, ligt lekker. En geweldige service van Be Koala.

5 kwietnia 2024
Oceniono na 5 z 5

Superblij met mijn nieuwe kussen!

Heel goed en deskundig advies ontvangen voordat ik een bestelling plaatste. Het kussen was heel verzorgd verpakt met een persoonlijk kaartje.

Ben vanaf dag 1 superblij met mijn nieuwe kussen! Het is helemaal op maat gemaakt, geheel natuurlijk, geurloos, ontzettend comfortabel en heb geen nekklachten meer! Ook zonder nekklachten: ik raad dit kussen echt iedereen aan!

Ik hoop snel dat er een reiskussen besteld kan worden!

4 kwietnia 2024
Oceniono na 4 z 5

Geen hoofdpijn meer bij opstaan

Na 3 weken was het kussen ingezakt.
Daarna de extra bijgevoegde vulling erbij gedaan. Nu is het kussen precies goed.
Mijn nekklachten zijn niet weg maar ik sta in ieder geval niet meer met hevige hoofdpijn op.

4 kwietnia 2024
Oceniono na 5 z 5

Dit prachtige op maat gemaakte kussen…

Dit prachtige op maat gemaakte kussen is echt een aanwinst!
Het kussen ligt heerlijk en mijn nek en schouder klachten zijn zoveel verminderd!
Ik raad iedereen aan om een BeKoala kussen aan te schaffen.

3 kwietnia 2024

Odpowiedź od Be Koala

Wat fijn om te horen dat de nek- en schouderklachten zoveel zijn verbeterd. Daar doen we het voor :). Bedankt voor de mooie review!

mijn hoofdkussen slaapt heerlijk

mijn hoofdkussen slaapt heerlijk, echt op maat gemaakt!!

1 kwietnia 2024

Odpowiedź od Be Koala

Hartstikke bedankt voor het delen van uw ervaring. En super dat het zo heerlijk slaapt!

Minder woelen

Ik ben héél blij met het kussen op maat van Be Koala. Ik vind het opvallend dat ik geen tijd nodig had om te wennen aan het kussen, terwijl ik een hele moeilijke slaper ben. Ik woel veel minder 's nachts en word dus ook minder vaak wakker.

25 marca 2024

Heerlijk slapen

Het was even wennen maar na een paar weken is mijn langdurige nekpijn eindelijk weg. Super fijn dat je het kussen binnen 30 dagen terug mag sturen, maar daar ga ik geen gebruik van maken!

12 marca 2024
Oceniono na 3 z 5

Korte vreugde

Het maken van het kussen duurde langer dan verwacht en het ligt precies 1.5 maand goed….voor dit geld kun je wellicht beter een ander kussen kopen van een topmerk.

11 marca 2024

Odpowiedź od Be Koala

Wat jammer dat u niet tevreden bent. Langdurige ondersteuning is waar we voor gaan. Als uw ervaring anders is dan krijgt u gewoon uw geld terug. Uw klacht is niet eerder aan ons bekend gemaakt, dus wij kunnen u helaas niet direct mailen. Kunt u een bericht sturen aan onze klantenservice snooze@be-koala.com, dan maken we vandaag nog uw retour in orde.

Afgelopen januari was erg druk bij ons. We hebben alle kussens gelukkig binnen de gecommuniceerde levertijd kunnen leveren. Maar we snappen dat het alsnog lang wachten was op uw kussen op maat. Excuses daarvoor!

Oceniono na 5 z 5

Heel blij met dit kussen

Heel blij met dit kussen! Niet te hard, niet te zacht, echt precies goed voor mij. Logisch, want het kussen is helemaal op maat gemaakt. Ik slaap er heerlijk op en wordt uitgerust wakker. Bedankt Be. koala!

26 lutego 2024

Super

Ik slaap nu een half jaar op het kussen. Heerlijk! Sta elka dag op zonder pijn in mijn nek en dus ook geen hoofdpijn. En inderdaad zorgt het anti allergische materiaal er ook voor dat ik geen benauwdheidsklachten meer heb tijdens het slapen. Waardoor ik vol energie aan de dag kan beginnen.

24 lutego 2024

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej