De site om online je boek te kopen. U helpt daarmee de lokale boekhandelaar. Prijzen zijn doorgaans vergelijkbaar met andere (online) winkels. Bezorgen altijd snel.
Zobacz, co mówią recenzenci
De postbode van PostNL had een boek half door de brievenbus gedaan op een regenachtige dag. Gevolg: helft boek beschadigd. PostNL kon er alleen werk van maken icm de track-and-trace code waarvoor ik... Zobacz więcej
Omdat ik een VVV cadeaubon had gekregen en deze aan boeken wou besteden ben ik bij Bazarow terecht gekomen. Dit leek mij een vertrouwd en goed bedrijf om wat te kopen. Zaterdagavond 2 boeken besteld... Zobacz więcej
met groeiende interesse het boek de zucht van de Moor gelezen. En me ook geergerd aan de twee reizigers, Sanne en Hessel: wat een zeurpieten soms, ( net als ik en mijn geliefde ook kunnen zijn in h... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Bazarow.com is een online boekhandel die bijna 90.000 titels binnen 24 uur kan leveren. Het ruime aantal boeken bestaat o.a. uit romans, hobbyboeken, kinderboeken, kookboeken, reisboeken en informatieve boeken.
Dane kontaktowe
Parallelweg West 15B, 4104AX, Culemborg, Holandia
- 088 226 6618
- klantenservice@bazarow.com
- bazarow.com
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
goede snelle levering
Supersnelle levering
Supersnelle levering! Zeer tevreden en aan te bevelen.
Snelle en goede levering
Super snelle bezorging!
snelle levering
snelle levering, goed verpakt tegen beschadiging, makkelijke betaalwijze
Boek Plus geeft een uitstekende …
Boek Plus geeft een uitstekende aanbeveling voor de beste boeken!
Boven de 10 euro geen verzendkosten.
Voor de eerste keer bij boek plus een bestelling geplaatst, net zo goed als AKO.
Snelle levering, goed verpakt. Orderbevestiging en factuur in mijn mailbox, ook berichtje ontvangen dat de bestelling was verzonden. Het boek was €9,99 en er kwam een kleine bijdrage voor verzendkosten bij van €1,45
Wel €0,54 goedkoper dan AKO, verzendkosten €1,99 Jammer geen track & trace, je kan je bestelling niet volgen.
Boek besteld en netjes geleverd op de …
Boek besteld en netjes geleverd op de aangegeven tijd, stevig verpakt! En het leukste was: geen verzendkosten!😊👍🏻
ben al jaren fan van boekplus
ben al jaren fan van boekplus: fijne webshop met veel keus in goede boeken, prima service, snelle levering!
snelle levering helemaal top
Makkelijke site
Makkelijke site, goede prijs en snelle en correcte bezorging.
2 boeken bij Boek-Plus besteld
2 boeken bij Boek-Plus besteld, en supersnel ontvangen de volgende dag ontvangen. Heel tevreden.
Ook kun je bij Boek-Plus de internet VVVbon inleveren, wat nog maar bij weinig winkels het geval is..
Toen ik daar achter kwam was ik heel niet blij met de bon, totdat ik Boek-Plus ontdekte. Heel fijn, kon ik toch iets leuks kopen voor die bon
Geweldig!
Geweldig!
Ook geen verzendkosten!
Wij kopen nog alleen maar hier boeken en niet meer bij Bol.
Meer dan tevreden!@
Pakket net iets te groot voor standaard …
Pakket net iets te groot voor standaard postkast waardoor niet van binnenuit de kast geopend kon worden.!
Met veel moeite van buitenaf eruit kunnen peuteren.
advies: verpakking aanpassen.
Waardeloos!
Waardeloos!!
Geen Telefoonnummer bekend!!
Besteld, daarna niets meer.... bestookt met mailtjes,
Geen reactie,
Geen Boek,
Geen Geld retour,
NIETS!!
Pas toen ik op Facebook begon kreeg ik reactie.
Uiteindelijk heb ik mijn geld retour, Mijn les geleerd!!
Geen telefoonnummer dat ik kan bellen of winkel waar ik naar binnen kan gaan, dan koop ik niets!!
Al 14dgn reageren ze niet op mijn mail …
Al 14dgn reageren ze niet op mijn mail dat ik het bestelde boek niet heb ontvangen
Zeer prompte bezorging.
’s Avonds bestelt en de volgende ochtend vroeg al bezorgt.
Doświadczenie Trustpilot