De site om online je boek te kopen. U helpt daarmee de lokale boekhandelaar. Prijzen zijn doorgaans vergelijkbaar met andere (online) winkels. Bezorgen altijd snel.
Zobacz, co mówią recenzenci
De postbode van PostNL had een boek half door de brievenbus gedaan op een regenachtige dag. Gevolg: helft boek beschadigd. PostNL kon er alleen werk van maken icm de track-and-trace code waarvoor ik... Zobacz więcej
Omdat ik een VVV cadeaubon had gekregen en deze aan boeken wou besteden ben ik bij Bazarow terecht gekomen. Dit leek mij een vertrouwd en goed bedrijf om wat te kopen. Zaterdagavond 2 boeken besteld... Zobacz więcej
met groeiende interesse het boek de zucht van de Moor gelezen. En me ook geergerd aan de twee reizigers, Sanne en Hessel: wat een zeurpieten soms, ( net als ik en mijn geliefde ook kunnen zijn in h... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Bazarow.com is een online boekhandel die bijna 90.000 titels binnen 24 uur kan leveren. Het ruime aantal boeken bestaat o.a. uit romans, hobbyboeken, kinderboeken, kookboeken, reisboeken en informatieve boeken.
Dane kontaktowe
Parallelweg West 15B, 4104AX, Culemborg, Holandia
- 088 226 6618
- klantenservice@bazarow.com
- bazarow.com
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
snelle levering boek
de bestelling was binnen twee dagen al aangekomen.
Dat vond ik zeer snel.
Ik ben erg tevreden
snelle en goede levering
vandaag besteld, morgen in huis en dat zonder verzendkosten
Uitstekend
Uitstekende levering!
Boek besteld, betaald en de volgende dag in de bus, goed verpakt. Per mail de rekening gekregen.
Er worden geen verzendkosten gerekend, dus goedkoper dan de concurrentie.
Prima correcte service, ik ben zeer tevreden.
PERFECT BEDRIJF!!!
Alleen maar pluspunten voor dit bedrijf.
-Makkelijke bestelling
-Makkelijke betaling
-Meteen een mailtje na je bestelling
-Een mailtje wanneer je boek is verzonden
-De dag erna al geleverd
-GEEN VERZENDKOSTEN!!
Ik kan deze internetshop bij iedereen aanbevelen!
vlot, betrouwbaar en accuraat
. Snelle levering, zoals beloofd, en keurig verpakt. Dit zal niet de laatste bestelling zijn.
Levering volgens afspraak binnen 24 uur
Geleverd volgens afspraak binnen 24 uur zonder verzendkosten. Daardoor goedkoper dan concurrenten.
Binnen 1 dag gratis in huis
Vandaag bestellen = morgen (gatis!) in huis, precies geleverd zoals ze beloven.
Zelfde boekenprijs als bij de concurrentie (bol.com), maar dan gratis thuisgeleverd.
prima service
Besteld, betaald en afgeleverd precies zoals afgesproken. Prima service!
In alle opzichten goed
Duidelijke en goed werkende website, ruim assortiment, goede prijs, snelle en correcte levering.
Aanwinst voor de bibliofiel
Heldere en gebruiksvriendelijke website, snelle levering, zelfs op zaterdag, geen portokosten: wat wil je nog meer.
Snelle levering, top !
Alles klopt. Zoekfunktie, bestellen, betalen, snelle levering.
Op kerstavond nog bezorgd!
Vrijdag 23 december voor 17.00 uur besteld, zaterdag 24 december om 16.00 uur nog bezorgd. Dat noem ik nog eens service.
En uitstekend verpakt!
Toch nog dat cadeautje onder de boom...
Veel dank hiervoor.
Correct en snel
Goede communicatie middels berichtgeving "ontvangen" "verzonden" en trustpilot.
Snelle levering en het boek was goed verpakt, ben helemaal tevreden.
Met dank.
BKM
Boek was de volgende dag al thuis, helaas niet degene die ik had besteld. Later bleek dat het betreffende boek ook niet meer te leveren was, terwijl het toch op de site stond vermeld, jammer! De service via telefonisch contact verliep overigens uitstekend! Het boek mochten we ook retourneren! Al met al toch een goede service.
Netjes en snel
De volgende dag bezorgt en netjes verpakt.
Beter kan niet.
Doświadczenie Trustpilot