BAUFIX.dk Recenzje 57

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,4

Oceniono na 5 z 5

Super oplevelse med Baufix. Fik 4 Velux med alt tilbehør klart billigere end konkurrenter. De ringede til mig for st rette bestillingen til da jeg havde ved fejl havde bestilt noget forkert og tilmed... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

1. Market budowlany

Napisane przez firmę

Velkommen til BAUFIX.dk - VELUX SHOP Hos BAUFIX.dk finder du VELUX ovenlysvinduer med 20-40% rabat, Icopal tagpap til Danmarks bedste pris og Rockwool facadesystem med 50% rabat. Hos BAUFIX.dk bestræber vi os på, at have varerne på lager, så de hurtigst muligt kan nå kunden. Hvis du mod forventning ikke kan finde den vare du søger, er du altid meget velkommen til at kontakte os på e-mail info@baufix.dk Vi bestræber os på at besvare din henvendelse inden for 24 timer i hverdagen.

4,4

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Oceniono na 5 z 5

Vi har liget fået leveret ca. 50 paller Ytong til vores tilbygning, yder- og indervægge, overliggere, lim og grundpus med hjælp fra Peter. Alt forgik helt perfekt og det ene problem med leveringen, som ikke var Baufix skyld, blevet håndteret lige som det skulle.
Vi kan helt klart anbefale Baufix og specielt Peter.

19 marca 2026

Kære Emma,

Tusind tak for din flotte anmeldelse på Trustpilot.

Hos BAUFIX.dk er det os magtpålæggende at yde en god og personlig service, samt give alle vores kunder gode konkurrencedygtige priser samt hurtig levering.

Oceniono na 5 z 5

God service og hurtig levering.

4 lutego 2026

Oceniono na 3 z 5

Ikke leveret hvad jeg har købt!

I sommers tog mange opkald og flere uger før jeg fik inddækninger. Havde nu bestilt fem dampspærrekraver. Fik to leveret. Pengene hæver. Ingen besked.
Jeg har ringet både i går og i dag og får blot at vide at de vender tilbage….

De er senere vendt tilbage og jeg har fået mine varer.

29 stycznia 2026

Fatastisk service!

Vi havde desværre bestilt en forkert vare, men BAUFIX var utroligt hjælpsomme og hurtige til at assistere os. Kundeservicen tog sig god tid til at give os kompetente og ærlige råd om, hvilken inddækning der passede bedst til vores vinduer.

Derudover fik vi uden problemer mulighed for at returnere den forkerte vare, hvilket gjorde hele processen nem og tryg. En virkelig god oplevelse med professionel service og venlig betjening. Vi kan varmt anbefale BAUFIX!

8 stycznia 2026

Kære S.K,

Oceniono na 4 z 5

Kære Christian,

Tak for at din anmeldelse, vi har nu prøvet at fange dig pr. telefon flere gange uden held, såfremt det forsat har din interesse, hører vi meget gerne fra dig.

Oceniono na 3 z 5

Hej Baufix,

Hej Baufix,
Jeg skriver vedrørende min ordre nr. 15944 på et Velux LSC 2000 MK08 (78x140), bestilt den 04.11.2025 med oplyst leveringstid på 2–14 dage.
Da jeg endnu ikke har modtaget hverken varen eller nogen opdatering om ændret leveringstid, vil jeg gerne høre, om min ordre kan ændres til Black Week-prisen, som jeg kan se gælder for samme produkt i øjeblikket.
Jeg skrev til jer den 24.11.2025, men har ikke modtaget svar endnu, så jeg følger blot op for en sikkerheds skyld.
Jeg håber, det kan lade sig gøre, da varen stadig ikke er afsendt.
På forhånd tak for hjælpen.

4 listopada 2025

Alt var i top

4 listopada 2025

Kære Tom,

Tusind tak for din flotte anmeldelse på Trustpilot.

Dejligt vi kunne hjælpe med god vejledning.

Oceniono na 5 z 5

Peter var super god til at hjælpe mig…

Peter var super god til at hjælpe mig med vejledning om køb af inddækninger til Velux vinduer. Jeg fandt desværre ikke det jeg ledte efter, men blev bestemt meget klogere :-)

10 listopada 2025

Kære Søren,

Tusind tak for din flotte anmeldelse på Trustpilot.

Dejligt vi kunne hjælpe med god vejledning.

Oceniono na 5 z 5

Havde fejl bestilt et produkt som jeg…

Havde fejl bestilt et produkt som jeg ønskede og afbestille igen.
Efter kort samtale med Peter fra Baufix fik jeg afbestilt produktet, guidet og vejledt til købt af nyt og korrekt produkt.
Tak for god og hurtig service 👏

11 września 2025

Kære Rasmus,

Alt gik som det skulle

Alt gik som det skulle. Dem tør jeg godt købe hos igen.

4 sierpnia 2025

Kære Benni,

Oceniono na 4 z 5

Manglende opfølgning fra kundeservice og ordre annulleret uden melding

Opdatering: Anmeldelsen er rettet, idet Baufix tog kontakt og situationen blev afklaret.

Bestilte et ovenlysvindue, men modtog ikke besked om afsendelse trods lovet leveringstid på 2 - 7 dage.
Jeg ringede til Baufix 2 gange, hvoraf jeg begge gange blev lovet, at der ville blive fulgt op og ringet tilbage, hvilket ikke skete nogle af gangene.

30 lipca 2025

Kære Linnea,

Tak for din anmeldelse på Trustpilot.

Godt at situationen blev afklaret.

Oceniono na 1 z 5

Leveringstiden blev overskredet markant – uden nogen form for information

Jeg lagde en ordre hos BAUFIX.dk, hvor der stod tydeligt, at leveringstiden var 2–7 dage. Da fristen var gået, havde jeg stadig hverken modtaget varen eller hørt noget fra dem. Først da jeg selv henvendte mig, blev jeg informeret om, at leveringstiden var blevet ændret.

Det mest frustrerende er ikke forsinkelsen i sig selv, men den komplette mangel på kommunikation. Jeg måtte selv opsøge svar – flere gange – uden nogen form for proaktiv kundeservice.

Ordren ankom til sidst, men forløbet giver ikke tillid til virksomheden. Som kunde forventer man ærlig og rettidig information – det er det mindste.

18 lipca 2025
Oceniono na 5 z 5

God rådgivning inden købet.

Hurtig levering.
God og seriøs opfølgning efter levering også.
Alt var leveret som bestilt.
Helt perfekt - 1000 tak

9 kwietnia 2025

Kære Jess,

Oceniono na 5 z 5

Baufix har ydet en utrolig flot service…

Baufix har ydet en utrolig flot service og hjulpet ud over det sædvanlige. Mange tak for hurtig kundervice og god behandling. Kæmpe anbefaling herfra.

16 lutego 2025

Kære Ann Sofie,

11 stycznia 2025

Kære Simon,

Oceniono na 5 z 5

Det bedste firma med den bedste…

Det bedste firma med den bedste service!! Uden tvivl🤩
Hurtig levering og virkelig en nærmest ubeskrivelig god og hurtigt service ved returnering også🤩
Fem stjerner igen herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

10 stycznia 2025

Kære Lene,

Oceniono na 5 z 5

Jeg har netop bestilt 3 Velux-vinduer med tilbehør og har endnu ikke fået ordren - men det tyder allerede rigtig godt med super god service fra Baufix, der responderer hurtigt på min henvendelse for bestilling af ekstra tilbehør til vinduerne.
Bestilling på deres hjemmeside var også overskuelig og let.

3 stycznia 2025

Kære Helle,

Oceniono na 5 z 5

Tilfreds og hurtig levering.

Jeg bestilte armeringsnet, kantlister og klæbemørtel og det hele kom allerede næste dag, så det var perfekt og produktet lever op til forventningerne. :-)

5 sierpnia 2024

Kære Ole,

God sensommer.

Hvis du mangler Velux vinduer

Hvis du mangler Velux vinduer, så er Baufix det eneste rigtige. Suverænt de billigeste på markedet, men derudover har de også en verdensklasse kundeservice, som kan skaffe vinduer de ellers ikke har på nettet. Og da vi ringede grundet det ene var bestilt forkert af os, så kunne vi samme dag hente det korrekte direkte hos Baufix. Jeg er dybt taknemmelig og overrasket over god gammeldags købmandskab og service stadig findes, tak Peter!

15 sierpnia 2024

Kære Philip,

God sensommer.

Oceniono na 5 z 5

Tilfreds med prisen og kvaliteten

Det var nemt at bestille, og jeg modtog dem efter 7 dage. Meget tilfreds med prisen og kvaliteten af ​​servicen.

15 sierpnia 2024

Kære Mantas,

Tak for din flotte anmeldelse på Trustpilot.

Hos BAUFIX.dk sætter vi en ære i, at have tilfredse og glade kunder, yde god service samt hurtig levering.

Vi håber, at se dig snart igen!

BAUFIX.dk

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej