Ik ben blij dit bedrijf gevonden te hebben. Doordat ik in een dorpje woon in het Westland is en gehandicapt geraakt ben en het niet mogelijk om zomaar batterijen te kopen omdat daar hiervoor de win... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Ik zocht oplaadbare batterijen voor mijn DECT telefoon. Ik had batterijen die ik had liggen gebruikt, maar die gaven problemen en bleken een te hoge capaciteit te hebben. Toen op batterijen specifiek... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik bestel op deze website regelmatig batterijen voor zowel privé als zakelijk gebruik. Als ik contact opneem wordt altijd direct vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Daarnaast hebben ze een groot... Zobacz więcej
Webwinkel met afhaaloptie. 1 horloge batterij besteld om af te halen (verzendkosten staan niet in verhouding met de bestelling en ik had er geen 10 nodig zoals bij concurrenten waar dan de verzen... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Duracell batterijen kopen AA batterijen aaa batterijen aanbieding goedkope batterij webshop winkel knoopcel oplaadbare batterijen Roermond Nederland laagste prijs beste koop
Dane kontaktowe
Helmusselaan 5d, 6041 AW, Roermond, Holandia
- batterijenstunter.nl
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Uitgebreide keus in batterijen typen
Uitgebreide keus in batterijen typen, snelle service, goede prijs en snelle verzending.
SUPER service
Had per ongeluk iets verkeerd besteld meteen telefonisch contact opgenomen en werd direct aangepast zodat ik het juiste product kon ontvangen
Zeer tevreden
Zeer tevreden. Overzichtelijke website, goede batterijen en snel geleverd.
Prima afhandeling...en snelle levering
Prima afhandeling...en snelle levering
prima bedrijf
ruim assortiment, vlotte levering
Ook een bezoek aan het bedrijf verliep zeer vriendelijk
Goede batterijen voor een goede prijs.
Goede batterijen voor een goede prijs.
En snelle levering.
Aanrader!
Snelle service en probleemloze interactie in verband met defect toestel binnen garantie.
Top bedrijf en zeer vriendelijk personeel
Top product tegen topprijs
Uitstekende service
Uitstekende service. Goed geadviseerd over alternatief voor niet meer leverbare batterijen. Redelijke prijs. Snelle levering. Tevreden klant.
good options of batteries.
good options of batteries, fast delivery. thank you.
snel de juiste batterijen gevonden voor…
snel de juiste batterijen gevonden voor mijn horloges.
symphatieke prijsstelling.

Mijn ervaring.
Mijn ervaring? Super. Snel verzonden, veilig afgeleverd. Top.

Top bedrijf
Top bedrijf! Ze doen wat ze beloven en leveren zeer snel! Voor mij een dikke 10!

voor 300 euro bij meneer gekocht
voor 300 euro bij meneer gekocht, maar meneer levert niet en ben mijn geld kwijt. reageert verder ook nergens meer op. eerste klas oplichter!!!

Aanrader!
Bestelling was snel verzonden en je word goed op de hoogte gehouden wanneer je Bestelling moet aankomen.

Supersnelle levering
Supersnelle levering, juiste product met aantrekkelijke prijs

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.