2,8

Średnia

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

2,8

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Dell reislader

Nieuwe Dell reislader gekocht.
Ten 1e krijg je geen BTW factuur, alleen als je een account aanmaakt, en al je gegevens achter laat.
Blijkt het een bedrijf uit China te zijn met een nederlandse website, dus duurt het even voordat je het ontvangen hebt.
Daarna was de lader al naar 1-2 maand defect, hij voelt ook lichter dan de originele die ik direct bij de laptop kocht. Die doet het nu al 3-4 jaar zonder problemen.
Dell verkoopt deze helaas niet meer zelf.
Na het opsturen van foto's en een filmpje waarin ik moet aantonen dat hij het niet meer doet, duurde het ongeveer 1 maand voordat er eindelijk een pakketje kwam.
Zit er een accu in voor een Dell laptop ipv een lader.
Op email wordt niet meer gereageerd.
Ik heb nu dus een kapotte lader en een accu waar ik niets aan heb.

1 września 2026

blijkbaar dropshipper?

nieuwe voeding besteld voor mijn monitor. Het typenummer van de monitor staat op de voeding die ik op hun website bestel. Past niet. Klantenservice geeft aan dat IK de verkeerde heb besteld. Retourneren mag... maar naar China. Andere optie is 'de juiste' bestellen tegen normaal tarief. slechte website, zéér slechte service.

26 sierpnia 2026

helaas moet ik een negatieve review…

helaas moet ik een negatieve review achterlaten. Heb een accu besteld, juiste nummer ( ook in de order bevestiging ), hebben daar zogezegd een team dat bekijkt of het goed is aan de hand van laptop type enz. Wel verkeerd gekeken of niet de juiste zorg er aan besteed. Kreeg een accu toe gezonden welke dus niet past. Nu nemen ze dus geen enkele verantwoordelijkheid voor deze fout. Bedryfs policie Wil ik hem terug sturen dan kan dat, maar naar een adres in China. Dit bedrijf doet niet meer dan pakjes schuiven. Ja ik weet ook mijn fout daar te bestellen. Maar iedereen kan gewoon zelf ook in China bestellen, heb je ook je accu goedkoper dan via dit kanaal. kijk ook een bij de accu leveranciers in het Land, kom je ook leuke dingen tegen. MIJN ADVIES: KOOP HIER NIET, WIL JE VAN JE GELD AF, DAN ZIJN ER VEEL GOEDE DOELEN. Maar laat je niet tillen door dozen schuivers.

28 lipca 2026

Czy to Twoja firma?