Lang ventetid og svært ved at få kontakt
Vi indleverede et batteri og en lader hos Probatrep.dk den 18. juni 2024 og modtog en faktura fra Bateka.dk – derfor omhandler denne anmeldelse begge firmaer. Vi blev lovet en tilbagemelding inden for 1-2 dage efter indlevering.
Da vi ikke hørte noget efter flere dage, sendte vi en opfølgningsmail den 26. juni 2024, da telefonisk kontakt ikke var mulig. Et par dage senere blev vi kontaktet og aftalte at få batteriet renoveret.
Den 18. juli 2024 fik vi besked om, at batteriet var klar til afhentning. Ved installation på cyklen meldte cyklen dog fejl, og vi indleverede derfor batteriet igen den 19. juli 2024, da cyklen ikke havde haft fejl før. Vi forsøgte at aflevere batteriet, men blev mødt af en lukket dør og kunne ikke få telefonisk kontakt. Vi sendte en mail samme dag og blev informeret om, at firmaet holdt lukket frem til den 17. august 2024.
Den 17. august indleverede vi batteriet igen, og senere samme dag blev vi kontaktet med besked om, at batteriet var blevet testet og fungerede korrekt. Vi modtog dog en faktura for fejlsøgning, da der ikke blev fundet fejl på batteriet.
Efter betaling af fakturaen den 19. august 2024 spurgte vi, hvornår vi kunne få batteriet retur, og fik besked om, at det kunne tage 5-12 hverdage. Den 5. september 2024 kunne vi endelig afhente batteriet på posthuset.
I processen bemærkede vi desuden, at batteriet viste tydelige tegn på at være blevet åbnet, og at testfunktionen for at måle batteriets strømstatus ikke længere fungerede. Vi har heller ikke fået klarhed over, hvilke dele der eventuelt blev udskiftet.
Vi har været i løbende kontakt med firmaet for at få svar på disse spørgsmål, men har endnu ikke modtaget en fyldestgørende forklaring.
Vær desuden opmærksom på, at når man indleverer en original lader, får man ikke den samme retur. I stedet modtager man en ny, uoriginal lader, som er kompatibel med de nye celler i batteriet. Dette fremgår af deres hjemmeside (det var vi dog ikke opmærksomme på), men blev ikke nævnt ved indlevering den 18. juni 2024.
På baggrund af vores oplevelse kan vi desværre ikke anbefale at benytte deres service, selvom det naturligvis kan være, at vi blot har været uheldige.