Bassem Sumupstore Recenzje 73

Wynik TrustScore: 5 na 5

4,8

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Var på udkig efter et ældre Rolex Explorer 16570 og Bassem kontaktede mig gennem FB og vi fik kontakt. Fra start til slut super service og hurtig respons på spørgsmål. Bassem fik endda uret leveret... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fem stjerner herfra til Bassem og hans service. Har lige købt mit første Rolex og Bassem tog sig god tid til at svare på en masse spørgsmål fra en førstegangskøber, hvilket kun gjorde oplevelsen bedre... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk service! Jeg har købt et smykke hos Bassem. Jeg er blevet guided, hjulpet og mødt på en måde jeg er imponeret over. Jeg føler fuld tryghed og har stor tillid til Bassem. Dette er f... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Professionel service! Jeg var inde og købe et Rolex i privat handel. Bassem Luxury sørgede for verificering af uret Hele oplevelsen var perfekt. Fik super rådgivning af både Bassem selv, samt... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Fantastisk service!

Fantastisk service!

Jeg føler fuld tryghed og har stor tillid til Bassem.

Dette er første af flere handler - tak!

23 marca 2026

Tak til bassem

Jeg købte en ur gennem Facebook, bassem stod som mellemmand og sikrede alle var trygge hele vejen igennem.

Jeg fik uret verificeret og i processen opdager bassem roteren i uret er helt løs, han hjælper med at få et nedslag i prisen, da uret ville skulle til service.

Bassem tilbyder service gennem hans urmager og 5 uger senere har jeg nu fået et ny serviceret ud til en rigtig god pris. Tusind tak for hjælpen!

13 marca 2026
Oceniono na 5 z 5

Var på udkig efter et ældre Rolex…

Fra start til slut super service og hurtig respons på spørgsmål. Bassem fik endda uret leveret til Jylland så jeg slap for at køre til hovedstaden.

Kan klart anbefale Bassem Luxury og vil helt sikkert kigge der igen når uret skal opgraderes :)

9 marca 2026

Fem stjerner

11 marca 2026
Oceniono na 5 z 5

Ringede op en sen lørdag eftermiddag…

Ringede op en sen lørdag eftermiddag midt i alt det her julekaos. Men han var fleksibel og behjælpelig i en handel. Det sætter man pris på, når man skal købe et ur privat. Tak for det, kan helt klart anbefales

20 grudnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Kvalitet, passion og fremragende service

Jeg besøgte Bassem for at købe mit drømmeur, og oplevelsen overgik alt, hvad jeg havde forventet.
Allerede fra jeg trådte ind, mærkede jeg en ro, professionalisme og ægte passion for ure.

Bassem tog sig god tid, ikke bare til at vise uret, men til at forklare hver eneste funktion, historien bag modellen og hvad der gør det helt unikt.

Han indstillede det med stor omhu, så det sad perfekt, og sørgede for, at jeg forstod alt ned til mindste detalje.

Det er sjældent, man møder en person, der både har så stor viden, så meget tålmodighed og en service i absolut topklasse.

Jeg gik derfra med en følelse af at være blevet taget hånd om fra start til slut, og med endnu større glæde over mit nye ur.

Hvis du leder efter den bedste oplevelse, ærlig rådgivning og en passioneret ekspert, så er Bassem uden tvivl den rette.

24 listopada 2025

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej