Van onze ceremoniemeester kregen wij de tip om contact op te nemen met Basic Wedding Rings om ons te helpen bij het designen van onze trouwringen. Dat heeft heel goed uitgepakt! Olga heeft ons heel... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Perfect!!! Super tevreden!!! Super goed contact met het bedrijf. Ze reageren snel. Goede prijs-kwaliteit. Fijn dat je de dummy ringen thuis bezorgd krijgt, zo kun je ze een paar dagen dragen! Wij kond... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Wij zijn zó blij met onze trouwringen en met de fijne hulp die we hebben gekregen. Olga was super lief, geduldig en dacht echt met ons mee bij het ontwerpen van onze ringen. Het was heel fijn dat we... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Stel jullie trouwringen samen in de trouwringen configurator of ontwerp, samen met ons, jullie droomringen. Onze sieraden worden gemaakt in ons eigen atelier van de hoogste kwaliteit en onze prijzen staan in lijn met de huidige goudprijs, waardoor je nooit teveel betaald. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht en staan hierdoor regelmatig op trouwbeurzen en events! Hiernaast zijn wij zijn 5 dagen per week bereikbaar voor advies, vragen en denken graag mee om jullie zo goed mogelijk te begeleiden in jullie zoektocht naar de perfecte trouwringen.

Odpowiedź od Basic Wedding Rings
Wij kwamen basicweddingrings tegen bij de opentrouwlocatie dag. Hier kennis gemaakt en kregen veel informatie. In het begin leek het ons toch een beetje spannend online je ringen uit te zoeken. Echter werden we heel goed begeleid en hadden we nauw contact via de mail. Ook kregen we dummy trouwringen opgestuurd, om zo de hele dag onze trouwring te kunnen passen. Wij zijn heel tevreden met het eindresultaat en raden het dan ook iedereen aan om hier je trouwringen te bestellen.

Odpowiedź od Basic Wedding Rings
Prachtige ringen samengesteld in de configurator en heel blij met het eindresultaat.

Odpowiedź od Basic Wedding Rings
Vakkundig en snel geholpen door Basic Wedding Rings! In mijn geval ging het om het zogenaamde 'geboortegoud' ter ere van de geboorte van onze zoon. Ik wilde unieke oorbellen. Ze luisterden goed naar mijn wensen en gaven veel ideeën voor het ontwerp. Echt een pluspunt dat er een 3d ontwerp toegestuurd kan worden om het alvast te kunnen zien. Geeft een heel goed beeld. Uiteindelijk snel gemaakt en toegestuurd. Erg tevreden, een enorme aanrader!

Odpowiedź od Basic Wedding Rings
Meerdere ringen laten maken in. Allen van erg mooie en perfecte kwaliteit, dus zeker een aanrader om hier te laten maken.
Zijn erg behulpzaam en hebben perfect meegedacht aan onze wensen.
Volgend sieraad zou ik gelijk weer bij hen bestellen.

Odpowiedź od Basic Wedding Rings
Hele fijne communicatie! Ze denken heel goed mee. Ik wist niet zeker welk formaat hangertje het beste bij mijn ketting paste. Olga heeft een dummy versie van verschillende maten opgestuurd zodat we een goede keuze konden maken! Uiteindelijk is de gekozen hanger vlot gemaakt en verzonden. Ik ben er blij mee!

Odpowiedź od Basic Wedding Rings
Onlangs heb ik een custom ring laten maken. Ik ben ontzettend tevreden met het resultaat! Het is voor mij een mooie herinnering aan een dierbare.
Bij het maken van het ontwerp werd erg goed meegedacht en waren vele mogelijkheden. Bedankt voor de goede service!

Odpowiedź od Basic Wedding Rings
Dolblij zijn wij met de prachtige trouwringen die Basic Wedding Rings voor ons heeft ontworpen en gemaakt. Er werd meegedacht en goed geluisterd naar onze ideeën. We zijn zeer tevreden over de service. Het is een feestje om iedere dag dit mooie sieraad te mogen dragen!

Odpowiedź od Basic Wedding Rings
Wij hebben onlangs onze trouwringen hier laten maken. De gratis ringmaatstrip en 3d afbeeldingen van onze ringen namen alle zorg weg over het online bestellen van de ringen. Ze passen perfect en wat zijn ze prachtig geworden!

Odpowiedź od Basic Wedding Rings
Eerder hebben wij onze trouwringen al laten maken en onlangs van mijn man een mooie armband gekregen. De service was uitstekend, er werd goed meegedacht. Alles was mogelijk! Daarnaast hadden we de bestelling snel in huis! Echt een aanrader!

Odpowiedź od Basic Wedding Rings
Heel blij met mijn nieuwe diamant hangertje. Helemaal sprakeloos toen mijn vriend me dit cadeau gaf. Meteen al zo dierbaar. Draag elke dag het collier op een andere stand, geen gedoe met verschillende maten. Super!

Odpowiedź od Basic Wedding Rings
I love my white gold letter “o” pendant for my daughter. It’s simple and dainty!

Odpowiedź od Basic Wedding Rings
Zowel onze verlovingsring als trouwringen bij Basic Wedding Rings laten maken en heel erg blij mee! We zijn zeer vriendelijk geholpen, er werd goed meegedacht en de ontwerpen zijn helemaal onze smaak geworden. Echt een aanrader om hier je meest dierbare sieraden te laten maken.

Odpowiedź od Basic Wedding Rings
Goede zaak gehad met Basic Wedding Rings. Ze zijn erg toegankelijk, waardoor wij daadwerkelijk ons eigen ontwerp van de trouwringen door hen kunnen realiseren. Een luisterend oor, klantvriendelijkheid en oplossingsgericht zijn woorden die horen bij Basic Wedding Rings. Bedankt voor de fijne ervaring!

Odpowiedź od Basic Wedding Rings
Hier onze trouwringen laten maken, super blij mee. Zou ze zeker aanraden. Bedankt voor de goede service!

Odpowiedź od Basic Wedding Rings
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.