1. Siłownia
  2. Klub fitness

Napisane przez firmę

2024 - NYHED! BASIC GYM & FITNESS · PAY&GO Til dig der bare gerne vil træne engang i mellem Ingen indmelding ingen forpligtelser - Pay&Go Se mere på: www.BasicGym.dk · BGI Basic Gym Ikast PAY&GO! Betal 20 kr. og Træn! Nemt og Enkelt!

2,9

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Scam

Email virker ikke. ringer til dem flere gange, de siger de vil returner pengene og stopper mit abonnement men gør intet. Scam.

Alt deres udstyr er ødelagt og deres members hjemmeside virker heller ikke, så man kan ikke sige op selv.

lad være med at købe abonnement, de vil bare tage dine penge og ignorer dig.

8 grudnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Mega fed træningscenter

Mega fed træningscenter, anbefaler det til alle aldre

25 maja 2024
Logo Basicgym

Odpowiedź od Basicgym

Som stor FCM fan så er det jo en fantastisk anmeldelse 1000 Tak! ;)

Oceniono na 5 z 5

Basic Gym Ikast

Basic Gym Ikast.
Jeg har nu været medlem af BasicGym Ikast i seks måneder, og det har været en fantastisk oplevelse! Fra det øjeblik jeg trådte ind, blev jeg mødt af venligt og professionelt personale, som virkelig går op i medlemmernes trivsel og resultater.

Faciliteterne er topmoderne med alt det nyeste udstyr. Der er rigeligt med maskiner og frie vægte, så jeg har aldrig oplevet at skulle vente på at bruge noget.

Renligheden er en anden faktor, der gør dette center til noget særligt. Områderne bliver konstant rengjort, og der er altid desinficerende spray og klude til rådighed for medlemmerne.

Atmosfæren er utrolig imødekommende. Uanset dit fitnessniveau, føler du dig velkommen her. Der er en ægte følelse af fællesskab blandt medlemmerne, og det gør træningen endnu mere fornøjelig.

En anden stor fordel er beliggenheden. Centret er centralt placeret og let tilgængeligt med offentlig transport, og der er masser af parkeringspladser til rådighed, hvis du kommer i bil.

Sidst, men ikke mindst, er prisstrukturen meget fair, især når man tager i betragtning, hvad man får for pengene. Ud over fleksible medlemskabsplaner, som kan tilpasses forskellige behov og budgetter, er deres "pay and go" mulighed for kun 20 kr. genial for dem, der kun træner lejlighedsvis.

Jeg kan varmt anbefale BasicGym Ikast til alle, der leder efter et sted, hvor de kan nå deres fitnessmål i et støttende og veludstyret miljø. Det er uden tvivl det bedste træningscenter i byen!

1 stycznia 2024
Logo Basicgym

Odpowiedź od Basicgym

Den anmeldelse er vi rigtig glade for, 1000 Tak

Blev meldt ud januar måned 2023

Blev meldt ud januar måned 2023. Der er efterfølgende blevet trukket 213,50kr.
Skriver en mail til dem, 15 marts efter flere forsøg på at få fat på dem via deres telefonnummer, men med intet held. De spørger så om mine penge er blevet overført på mail(17 marts)
Dette svarer jeg så at jeg ikke har(19marts)
Finder efterfølgende ud af, at jeg faktisk slet ikke er blevet meldt ud, ringer til banken og bliver ved hjælp af dem meldt ud. Skriver endnu engang en mail til dem(29marts), igen uden held. Min sidste mail sendte jeg 25 april, igen uden svar. De tager ikke telefonen om så man ringer på de tidspunkter som man skal eller senere, og svarer ikke på ens mails. Dårlig service i det hele taget.

17 maja 2023
Oceniono na 1 z 5

slidt og ingen hjælp at hente

det var super godt engang men nu er alt slidt og hvis man har et fuldtidsarbejde så kan man ikke melde sig ud da man skal komme inden 16.30 man kan godt melde sig ind på deres hjemmeside men når man skriver til dem de skal kontakte dig så sker der ingen ting og når man ser deres hjemmeside står der 2 forskellige telefon nummeret og der er ingen som absolut ingen der tager den uanset om det er fra kl.10 eller kl.16 du ringer kan man vel godt kalde korrupt :)

18 kwietnia 2023

Basic Gym i Ikast

Basic Gym i Ikast
Er en stor rottebule, de overholder ikke deres åbningstider, men holder derimod åbent hele natten uden nogen former for kontrol.
Bassen kører på højtryk natten lang og dørene smækker dagen/natten lang..
Der er aldrig nogen der holder kontrol med stedet og affaldet flyder på hele P-pladsen og tiltrækker dyr

24 stycznia 2022
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej