Nu kan der ikke Lægges billeder ind af vores samtale med Barko, men min hund har foder allergi og vi bestilte en kasse til hund med foderallergi, skrev hundes alder og navn, dagen efter var d... Zobacz więcej
Avslutar min prenumeration på dessa boxar då jag tyvärr band mig på 6 månader direkt vilket har gått nu. Hade beställt box för stor hund utan pipleksaker. Har fått leksaker för medel och små hundar so... Zobacz więcej
Fantastisk service og super lækre boxe fyldt med kvalitetslegetøj hver enste måned! Det eneste legetøj vores Shih Tzu Happy nu vil lege med! ***** stjerner herfra og kan klart anbefales til alle andre... Zobacz więcej
Har prenumerat på denna box i över ett år nu men den sista boxen jag erhöll var en exakt kopia på förgående box. Och när jag kontaktar Barko via email så svara dom ej, varken på den svenska eller dan... Zobacz więcej
Informacje o Barko.dk
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Har du oplevet problemer i forbindelse med din ordre?
Så tøv ikke med at tage kontakt til vores kundeservice, som vil gøre deres bedste for at løse problemet.
Retortvej 43, kld., 2500, Valby
- 71993615
- kundeservice@barko.dk
- barko.dk
Barko er fantastisk!
Super søde mennesker der står bag Barko. Vi er meget glade pakkerne.
Eva & Sukie
Fantastisk service. 😉
Besvarer hurtigt på mail og opkald når de kontaktes 😉😉😉 og så er det jo rigtige lækre godbidder samt legetøj der er med som min hund elsker 🐶🐶
Den bedste kundeservice vi længe har oplevet
1000 tak for jeres gode kundeservice.
Jeres produkt er bare super
Fuldt ud tilfreds
Havde i første omgang givet 3 stjerner .Hvorefter jeg bliver kontaktet af firmaet der var meget imødekommende og gjorde alt for at gøre min oplevelse bedre hvilket de bestemt gjorde. Du finder ikke lignende kundeservice nogle steder vil jeg vove at påstå så 5/5 jeg er kunde for fremtiden!
Barke godbidde box.
Kanon god box med lækre godbidder og kvalitets legetøj. Vil give boxen højeste poing.
Fantastisk kundeservice
Helt fantastisk kundeservice. Hurtig og venlig behandling.
Min hund elsker at få jeres buddy box - og jeg er meget positivt overrasket over holdbarheden på legetøjet - nu da jeg har en stor hund, som er god til ødelægge sit legetøj.
Jeg vil helt klart anbefale jer til andre.
Skuffet først derpå positivt overrasket
Hunden kan ikke lide godbidderne der er med og legetøjet egner sig ikke til en labrador. Det bliver simpelthen ødelagt for hurtigt.
Trustpilot har bedt mig også anmelde kundeservicen hos Barko og den er jeg rigtig skuffet over. Blev truet med advokat og inkasso, da jeg ønskede at opsige abonnementet.
Er nu blevet ringet op af chefen som har givet mig en stor undskyldning. Så det har selvfølgelig rettet op på det.

Odpowiedź od Barko.dk
Super box
Rigtig god box til hunden, og barko har taget hensyn til hvilken hun man har, og der er kvaltets legetøj i, og godbidder som hunden elsker, osv, jeg glæder mig hver gang til boxen kommer, kan klart anbefale den, den er pengene værd.
Kvalitetsfoder og 'smilende' kundeservice
Det er tredie gang, jeg handler hos Barko og hver gang bliver jeg overrasket over kvaliteten på foderet (især i deres BuddyBox).
Jeg modtag min pakke allerede dagen efter, jeg bestilte.
- Jeg handler kun hos Barko for eftertiden. Vil du forkæle din hund med kvalitetsfoder? Så kan jeg klart anbefale at handle hos Barko.
Kvalitet.
Får Buddybox hver mdr. altid til tiden, og med kvalitet guffer og legetøj.
De varmeste anbefalinger fra mig.
Luna blev glad!
God og overskuelig hjemmeside med gode produkter og hurtig levering!
Bestilte torsdag eftermiddag kl 16 og fredag kl 14 havde jeg en buddybox til min hund.
Indholdet i boksen er pengene værd, tror ikke man vil kunne købe produkterne billigere i butikkerne.
Super god service
Super god og hurtig service min hund elsker buddybox
God og hurtig service:)
Rigtig god og hurtig service,'med en personlig hilsen til hunden inde i pakken:)
Smertefri og hurtig levering 👍
Jeg bestilte i fredags min hundemad fra barko.dk. Siden har et dejligt udvalg af forskellige mærker og er nem og overskuelig! Det tog kun kort tid at få det nødvendige i kurven og som lovet modtog jeg mine varer kun 1-2 hverdage efter bestilling! Jeg kan klart anbefale andre at benytte barko til køb af hundemad. Der gives også mulighed for at få maden stillet et sted ved hus/lejlighed så man slipper for at skulle på posthuset og bære en 12 kg tung pose hjem (i mit tilfælde)!
Finally someone made a simple easy to use website for ordering dog food.
The website is extremely user friendly and gives a lot of different options on how to search for the correct food for your dog, I have an active dog with food allergies and this website is the only one that allows me to easily search for what I want. As well they only seem to have high quality dog foods, even the cheapest options are above average in quality and they have all of the best rated brands, as well as several options within each brand.
There is also the option to set a pre-order so that our dog food now comes once a month, I don’t have to worry about ordering it or running out anymore it just shows up at the door perfectly timed. I don’t know why I never thought of that, its amazing.
As well there delivery service offers you the option to tell them where they can leave the dog food if you are not home. This is something GLS does not do and caused me to have to stay home full days waiting and hoping they would show up.
And perhaps most importantly my dog is very happy with his food.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.