Informacje dotyczące firmy

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

3,2

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 2

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Oceniono na 1 z 5

Arrogant leder

Fik en meget stærk øl uden at få alkoholprocenten at vide - og da jeg nævner for restaurantlederen at det nok var en go ide at nævne den høje alkoholprocent (11.7) for kunden, virkede hun ligeglad / i forsvarsposition / fortravlet.. 😲😟

13 października 2025
Oceniono na 5 z 5

Bedste sted

Det bedste sted nogensinde og hvis man bare kommer om morgen kan man få yogurt vh olivet

8 sierpnia 2025
Oceniono na 2 z 5

Jeg har efterhånden været forbi Bar og…

Jeg har efterhånden været forbi Bar og Kaffe flere gange og har hver gang haft lyst til deres yoghurt – et produkt, de reklamerer med på deres morgenmenu. Desværre får jeg konsekvent at vide, at den ikke kan bestilles efter et bestemt tidspunkt, da "klokken er blevet for mange".

Det virker ærligt talt ret snæversynet, at man som café vælger at afvise betalende kunder, fordi uret har passeret en bestemt time – især når varen formentlig allerede er i køkkenet. Jeg forstår selvfølgelig, at der kan være driftsmæssige rutiner og begrænsninger, men det sender et kedeligt signal om manglende fleksibilitet og forståelse for kundeservice.

Det er ikke bare yoghurt, det handler om – det er oplevelsen af at blive mødt med rigide regler i stedet for imødekommenhed. Det får stedet til at virke mere interesseret i at følge deres egne interne rammer end i faktisk at lytte til deres gæster. Og det er en skam, for der er ellers meget godt ved stedet.

8 lipca 2025
Oceniono na 5 z 5

Kommer der tit og det hele er altid…

Kommer der tit og det hele er altid godt. Maden og deres forskellige slags drikke vare er altid gode, personalet er venlige og altid hjælpsomme. Der kan være travlt og en del mennesker nogen gange men det er kun fordi det virkelig er et godt og hyggeligt sted, og hvis du har travlt og ikke gider vente tiden så kan man bare ringe derned og bestille og så det klart til når man kommer. Kæmpe anbefaling herfra.

16 maja 2025
Oceniono na 1 z 5

Dårlig betjening ved Bar’Kaffe Allerød

Dårlig betjening ved Bar’Kaffe Allerød.
Tjenerne havde travlt med at tale privat. Da det blev vores tur, tog de en anden kunde.

Vi kan ikke bedømme maden, for måtte gå fordi vi skulle med vores tog.

Jeg måtte forlade med en skuffet datter og en kæmpe skuffelse over den dårlige opførsel og betjening.

15 października 2024

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej