Baresso Coffee Recenzje

Wynik TrustScore: 1.5 na 5

Oceniono na 1 z 5

Vil købe kage/brød og spørger til allergener i varerne og får et lidt ugideligt svar at det kan jeg finde på deres hjemmeside….hvad siger det uvidende pigebarn dog til mig. Mit blik fik hende dog til... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Oplever kun fantastisk service i Baresso på Lyngby hovedgade. Altid smilende personale, som samt er super i mødekommene. Blev i dag mødt af 2 glade medarbejdere. Josephine som var i "træning" vi... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

For det første var der ringe dækning af personale. Kun en ung pige bag disken. Efter køen blev længere og længere og hun havde råbt utallige gange ned i kælderen efter hjælp, dukkede endnu en ung fyr... Zobacz więcej

1. Restauracja
  2. Kawiarnia
  3. Sklep z kawą

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Baresso Coffee er Danmarks første og førende kæde af espresso- og kaffebarer med lokationer i hele landet og egen import af verdens bedste og mest nænsomt forarbejdede specialkaffer

Bardzo słaba

Wynik TrustScore: 1.5 na 5

101 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Baresso/Espresso House ~ Dyr lunken kaffe.

Besøgte Baresso Glostrup fredag den 26.01.18.
Havde min julegave med, et gavekort (Red Card),
havde også et af de stempelkort, hvor den 10 kop kaffe er gratis.
Vi manglede 1 stempel, og skulle have 2 kaffe, så den ene kaffe var gratis. Men nej, den unge pige bag disken, sagde at gavekort/Red Card ikke kan benyttes sammen med stempelkortet.
Men havde jeg haft kontanter eller dankort,
så kunne stempelkortet bruges.
Det vil altså sige, at 200 kr på et Gavekort/Red Card,
ikke er det samme værd, som 200 kr i kontanter, eller på dankortet.
Oven i dette, så er deres udvalg af brød/kage, blevet så kedeligt,
og de 3 sidste gange, har vi fået lunken kaffe.
Dette er efter, i er ved at konvertere til Espresso House.
Savner karamel cheesecake (den fra Baresso), den i kalder karamel cheesecake nu, har intet med cheesecake at gøre, og er uspiselig.
Det er heller ikke helt billigt, at gå på Baresso/Espresso House.
Har stadig et gavekort/Red Card, når det er brugt,
så er jeg færdig med Baresso/Espresso House,
det er simpelthen ikke godt nok til prisen.
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Vil anbefale, at man undgår gavekort til Baresso/Espresso House,
da det reelt er mindre værd, end kontanter & dankortet.

26 stycznia 2018

Dårlig service -manglende smil

Kaffen er udmærket. Servicen herunder smil og venlig betjening halter i den grad på Oslofærgens Baresso. Har nu gentagende gange på Færgen Pearl oplevet at de der står bag disken virker som om de ikke gider jobbet.

16 grudnia 2017

Siddepladser nedlagt??

Har været kaffe kunde hos jer i flere år, men aldrig har jeg oplevet noget lignende igår!
Mig og min mor havde en mor/datter hyggedag inde i Århus, da vi beslutter os for at ville sætte os ned udenfor jeres butik i starten af strøget i Århus. Lige inden jeg skulle ind efter min kaffe, kommer en medarbejder ud, og fortæller os så, at vi måtte altså ikke have bordet og stolene inde under markisen, ved jeres vinduer, da KOMMUNEN??? Pludseligt kræver jer, at man altså ikke må sidde der. Det regnede, og da min fysiske lidelse havde et smertefuldt udbrud, måtte jeg jo humpe med min mor, op på jeres anden butik ved park alle. Der var absolut INGEN problemer ved at vi sad udenfor under markisen, lige op af vinduet. Hvis det passer at man nu ikke må sidde på jeres normale siddepladser, så kommer jeg da aldrig igen, da det er enormt svært at sidde indenfor, når man gerne vil føre en samtale, drikke kaffe og ryge en smøg på samme tid.
Men utroligt ubehøvlet at "smide" kunder væk, pga en siddeplads udenfor, det burde i sku få styr på.

30 lipca 2017
Oceniono na 2 z 5

Købte et gavekort online til en gave - men...

Købte et gavekort online til en gave, endog en lille uge inden den skulle gives.. Desværre er det ikke dukket op endnu, deres leveringspartner DAO365 har tilsyneladende leveret på forkert adresse (el lign) og henvendelser til Baresso via Facebook lægger bare ansvaret/problemet over på mig og DAO hvilket jo ikke rigtig hjælper mig som kunde.. Så i morgen må jeg jo finde på noget andet som gave :-| ØV..

28 kwietnia 2017

Baresso fields

Jeg bestilte en original med karamel sirup og da jeg fik den syntes jeg ikke at den var som den plejer at være, så jeg henvendte mig til den søde ekspedient og spurgte om jeg kunne få noget ekstra sirup i (det skal her siges at jeg havde drukket halvdelen). Det var ikke noget problem og hun kom det i, men den skilte. Så ekspidienten spurgte mig om hun måtte lave en ny. Jeg syntes sgu at det er god service. Og det hele var med et smil. Tak for en god oplevelse.

16 marca 2017

Dårlig afrytning

Baresso i Ballerup centret er utrolig dårlig til at afrytte deres borde,hver gang man forsøger at besøge cafén er det umuligt at få plads, alle bordene er altid overfyldt af beskidt porcelæn, begrundelsen er altid "vi er for få pår arbejdet"
I øjeblikket kan man heller ikke betale med kreditkort???( Hvorfor mon ?? )Net's mener ikke at der er nogen maskine der er meldt defekt fra baresso ballerup c????

5 stycznia 2017

Baresso Field's

Normalt plejer Baresso at være et dejligt og hyggeligt sted at puste ud, når man har gået lidt for mange kilometer i et shoppingcenter. Det var dog den diametrale modsætning, da vi kort før lukketid vovede at bestille noget så opslidende og tidskrævende som 2 x cappuccino.

Vi blev bedt om at skynde os, ekspedienten gad dårligt tage imod vores bestilling, og da vi formastede os til at spørge efter låg, blev de smidt henover disken til os, hvorefter ekspedienten vendte ryggen til os og forsvandt uden så meget som øjenkontakt, "farvel" eller "god aften".

De var i øvrigt også løbet tør for noget så basalt som vand på flaske, og der var ekstremt uhumsk på borde og gulve. Ærgerligt, at rengøring og service ikke prioriteres højere når nu kaffen er så dyr. Er sikker på at kvæg behandles bedre på vej til slagtehuset, sammenlignet med hvad vi oplevede hos jer idag.

Godt at i snart skifter navn til Espresso House - måske kan attituden hos ekspedienterne også skiftes?

29 grudnia 2016

Dårligt! :(

Bestiller Café latte med karamel, får en helt normal café latte. Den smager af skolens kantine café Latte som kun koster 12 kr. For stor. Vildt dårligt.

21 listopada 2016
Oceniono na 5 z 5

Søde, dygtige og hurtige!

Pigerne på Baresso Ved Vesterport i København er simpelthen skønne! Jeg køber altid min morgenkaffe her, og personalet er søde, rare og konstruktive, så morgenkaffen hurtigt er klar, så man kan komme videre på arbejde - og altid med et smil.

16 listopada 2016
Oceniono na 5 z 5

Fantastisk medarbejder i Aalborg!

Lang historie gøres lige kort!
Jeg elsker baressos iceblend men kan ikke tåle alt det sukker der er i.

Jeg har været der mange gange, og jeg er altid blevet dårlig efter en halv af den lille.
Jeg havde flere gange spurgt til en 'i ligth udgave' men desværre ikke kommet endnu.
En dag forklarer jeg mit problem til en fantastisk medarbejder som på daværende tidspunkt er i shoppen i Aalborg.
Og med det samme lytter hun til hvad jeg har at sige til hvad man måske kunne gøre og på samme tid med hendes kompetente magi, har vi faktisk fundet en løsning på en 'light' udgave.
De to gange efter jeg har haft lyst til en, har det været i aalborg stor center og heldigvis var hun på arbejde og kan endda huske den nogenlunde.

Alle 5 stjerner kun til hende for den fantastiske kundeservice og menneskelige forståelse :-*

9 listopada 2016

Bedste chai latte overhovedet

Jeg kan næsten ikke gå forbi en Baresso uden at købe deres chai latte. Den er nemlig ikke lavet på pulver, og så får de den afsindig cremet, selv hvis du beder om minimælk. Ked af, at kæden lukker.

4 listopada 2016

God oplevelse

Super service da jeg og min kæreste var på baresso på frederiksgade i Århus idag. kaffen var bare i orden og service rigtig god - specielt fra Cecilia som var under oplæring.

Kommer igen!

28 października 2016

Kold kaffe

Vi var 3 veninder på Barreso Banegårdspladsen i Aarhus og bestilte 3 caffe latte , da kaffen endelig var færdig, var den mere kold end varm
Vi påtalte det, og fik 3 nye efter 15 min ventetid, synes det var for lang tid

15 października 2016

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej