bareen Recenzje 3705

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,5

Oceniono na 5 z 5

Har været med på Bareen-vognen siden Løvens Hule, og de skuffer seriøst aldrig. Det er uden sammenligning de sprødeste basics, jeg ejer. Pasformen på deres Boxy t-shirts er 10/10, og de bliver ikke... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Opmærksom på at pengene kun gives tilbage indenfor 14 dage. Vi købte 2 bluser for ca 2000 kr (en fødselsdags gave). Ville returnere den ene trøje men fik en mail om at de kun giver tilgodebevis. Øv øv... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Den beste kundeservice jeg længe har mødt😊altid venlig og hjælpsom. Fantastisk t- shirt og produkter. Varmeste anbefalinger herfra.

1. Sklep z odzieżą męską
  2. T-shirty
  3. Sklep z koszulkami
  4. Sklep z odzieżą damską

Informacje o bareen

Napisane przez firmę

Kvalitetstøj til både mænd og kvinder. Alt fra basic t-shirts uden print og logo til oversized logo hoodies samt performance driven træningstøj med fokus på komfort, åndbarhed, design og den gode kvalitet.

Vores histore:

Idéen om bareen opstod i vores egen søgen efter den perfekte t-shirt. Siden da er der kommet en række andre produkter med i sortimentet. Vi har haft høje forventninger til os selv lige fra start, og det bliver vi ved med at have. Både når det kommer til kvalitet, pasform, produktion, design, holdbarhed og pris. For os handler det om at skabe den bedste version af en simpel basisgarderobe. Klassiske styles, som vi også har lyst til at have på til næste år.

Gratis retur og ombytning:

Vi prøver altid at gøre det så let som muligt for jer at handle hos os. Derfor accepteres returneringer uden forbehold inden for 30 dage efter varerne er modtaget. Returnering er gratis i Danmark for alle ordrer og du skal blot henvende dig på retur@bareen.dk

4,5

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Oceniono na 5 z 5

Den beste kundeservice jeg længe har…

13 kwietnia 2026

Kære Camilla,

Tusind tak for din skønne anmeldelse og de 5 stjerner⭐️ Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice og du er tilfreds med vores t-shirts og produkter.

Tak for din anbefaling – vi sætter stor pris på det!😊

fantastisk kundeservice

fantastisk kundeservice, svarer med det samme👌🏼 kan virkelig anbefale❤️

9 kwietnia 2026

Kære Marie,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det betyder rigtig meget for os at høre, at du er glad for vores kundeservice. Tak for din anbefaling🫶

Alt spiller bare...

Alt spiller bare...

1 kwietnia 2026

Kære Anders,

Tusind tak for de 5 stjerner! ⭐️ Det betyder meget for os at høre, at alt spiller. Vi sætter stor pris på din feedback og håber at se dig igen snart.

Oceniono na 5 z 5

Super fine produkter og god kvalitet…

Super fine produkter og god kvalitet 🤩super hurtig levering 😍

26 marca 2026

Kære Anita,

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner! Vi er så glade for at høre, at du er tilfreds med både produkterne og kvaliteten – og ikke mindst den hurtige levering 😍

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse😊

Forsvundet jakke med posten

Min datter har bestilt den fineste og lækreste jakke til Blåmandag, men da den kommer hjem er den desværre for stor. Vi laver derfor en ombytning til en str x-small, vi pakker jakken i den gennemsigtige lynlåspose, og den i den sorte fragt pose og vi sender jakken retur med GLS.
Men da pakken ankommer til Bareen er jakken ikke i posen….
Bareen er i kontakt med GLS og vi håber på en hurtig afklaring så min datter kan nå at få den rigtige størrelse inden hendes konfirmation 🤞🤞🤞🤞🤞🤞 Vi håber at GLS er hurtig til at svare og forklare problemet - har andre gode ideer til hvordan sådan en sag hurtig kan løses? Evt videoovervågning hvor der er dokumentation for at vi afsender pakken?!

25 marca 2026

Kære Mette,

Tak for din anmeldelse.😊

Ja, det var – og er – en rigtig træls situation. Vi tog straks fat i GLS og afventer, at de afslutter sagen.

Vi er dog glade for, at vi kunne hjælpe, og at vi fik sendt en ny jakke af sted til jer, så din datter forhåbentlig kunne nå at modtage den inden hendes konfirmation (stort tillykke til hende).

I er altid velkomne til at skrive.✨

14 dages returret

12 marca 2026

Kære Susanne,

Vi gør opmærksom på, at vores returfrist er 14 dage, hvilket også fremgår af vores hjemmeside. I dette tilfælde er jeres ordre desværre overskredet med cirka 2 uger efter de 14 dage, og derfor kan vi som udgangspunkt ikke acceptere returneringen.

Når det er sagt, har vi alligevel valgt at gøre en undtagelse og tilbyde et tilgodebevis, hvilket der også blev takket ja til.

Vi håber på jeres forståelse.
Hvis I har spørgsmål, er I velkomne til at kontakte os på info@bareen.dk 😊

Fed kollektion

Fed kollektion, gennemsigtig og nem købsoplevelse og hurtig levering. Det holder

9 marca 2026

Kære Mikkel,

Tusind tak for din anmeldelse og 5/5 stjerner ✨

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både kollektionen, købsoplevelsen og leveringen.

Vi sætter stor pris på din feedback – tak fordi du handler hos os 😊

Oceniono na 5 z 5

10/10 stjerne for hurtig hjælp hos…

10/10 stjerner for hurtig hjælp hos deres kundeservice.
Deres produkter giver et stilrent look, og på samme tid beholder tøjet den sportslige del.

Kan klart anbefales!

13 marca 2026

Kære Willads,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! 🌟

Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice, og at du er glad for både stilen og funktionaliteten i vores produkter.

Tak for anbefalingen – det betyder meget for os 🙏🏼.

Oceniono na 5 z 5

Har været med på Bareen-vognen siden…

Pasformen på deres Boxy t-shirts er 10/10, og de bliver ikke mærkelige i vask ligesom så meget andet. Fedt at se et brand, der startede i tv, rent faktisk ender med at dominere garderoben totalt.
Hurtig levering, god stil og kvalitet der holder. Bare kør på! ⚡️

10 marca 2026

Kære Michel,

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse! ✨
Det varmer virkelig, og det betyder meget for os at høre.

Vi er så glade for at høre, at du er vild med pasformen på vores Box Fit T-shirts.
Tak fordi du støtter os og er en del af bareen-rejsen. Vi håber, vi kan blive ved med at dominere garderoben lidt endnu! ⚡️

Vi ønsker dig en fantastisk dag.

Som altid

Som altid - hurtig levering og lækre items ! Har købt siden Bareen startede og det blir bare ved at holde kvaliteten

24 lutego 2026

Kære Klaus,

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner! 🌟

Det betyder virkelig meget for os at høre, at du har været med siden starten og stadig er glad for både kvaliteten og leveringen.

Vi sætter stor pris på din støtte og håber, du fortsat vil nyde vores styles 🙏🏼.

Perfekt bluse

24 lutego 2026

Kære Marianne,

Tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for at blusen er perfekt 🤩

Hurtig levering. God service

23 lutego 2026

Kære Anette,

Tusind tak for de 5 stjerner! Vi er rigtig glade for at høre, at du oplevede hurtig levering og god service⭐

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det betyder meget for os. 😊

23 lutego 2026

Kære Susanne,

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Vi er glade for at høre, at du oplevede hurtig levering🤩

Vi ser frem til at betjene dig igen på bareen.dk

20 lutego 2026

Kære Noah,

Tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner. Vi er glade for at høre, at du oplevede hurtig levering!

Vi håber at se dig igen snart😊

God oplevelse. Hurtig levering

God oplevelse

17 lutego 2026

Kære Inger,

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner — det betyder meget for os.🙏
Dejligt at høre, at du havde en god oplevelse og at du modtog din ordre hurtigt.

Vi håber, at vi snart ses på bareen.dk igen.

Oceniono na 1 z 5

Jeg havde bestilt 2 produkter og…

Jeg havde bestilt 2 produkter og modtager kun 1 som ligeledes så var forkert.

Skrevet til kundeservice - dog uden nogen form for svar.

11 lutego 2026

Kære Mikkel,

Tak for din feedback, og vi beklager, at der var sket en pakkefejl. Vi er glade for, at vi fik løst dette med dig over e-mail, og håber, at det gjorde din oplevelse bedre.

Vi ønsker dig en dejlig dag og håber, at vi ses på bareen.dk igen. Du er altid velkommen til at kontakte os.

Enormt hjælpsom kundeservice

Enormt hjælpsom kundeservice! :)

12 lutego 2026

Kære MC,

Tak for din anmeldelse og de fem stjerner! Hvor er vi glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice🙌🏼

Vi håber at se dig igen på bareen.dk

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering og fede styles

Hurtig levering og fede styles! Kæmpe fan..

9 lutego 2026

Kære Kenneth,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de 5/5 stjerner!
Det betyder virkelig meget for os at høre, at du er kæmpe fan, og at både levering og styles lever op til forventningerne.🙏

Vi glæder os til at se dig igen på bareen.dk.

Ønsker dig en dejlig dag.

Oceniono na 5 z 5

BAREEN – når hverdagsuniformen føles som luksus

BAREEN leverer efterhånden en ret solid del af mit faste hverdagsdress – og det er ikke uden grund.

Tøjkvaliteten er virkelig lækker. Stofferne føles godt, holder formen og emmer af den der “jeg har styr på mit liv”-fornemmelse, selv på helt almindelige hverdage :)

Pasformen sidder lige i skabet – ikke for stramt, ikke for løst, bare spot on.

Det er den slags tøj, man tager på uden at tænke… og så alligevel lige stopper op foran spejlet og nikker anerkendende til sig selv.

Kort sagt: Komfort, stil og luksus i hverdagen – uden at det bliver højtideligt.

4 lutego 2026

Kære Simon,

Tusind tak for de 5-stjerner og meget flotte anmeldelse 🌟.

Det glæder os at høre, at vi er blevet en fast del af din hverdag, og at både kvalitet, pasform og komfort lever op til dine forventninger.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse ❤️

5/5 godt

Hurtig levering, god kundeservice og generelt virkelig godt tøj.

Jeg har dog – desværre – den oplevelse, at deres oversized t-shirts er perfekte i pasform og kvalitet, på nær at de er lidt for lange i kroppen. Det er selvfølgelig en smagssag, men for mig bliver de en anelse for lange.

26 stycznia 2026

Kære Rasmus,

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner! Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både levering, kundeservice og kvaliteten af vores tøj😊

Derudover tak for din ærlige feedback omkring længden på vores oversized t-shirts – den tager vi med os🙌

Vi håber at se dig igen på bareen.dk

Kristina, bareen.dk

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej