Heeft even geduurd en nog wat langer dan dat maar vorige week eindelijk mijn nieuwe Bare cookware Dutch oven mogen ontvangen. Mooie pan lekker ruim en vooral licht. Goed voorverwarmd en daar na prote... Zobacz więcej

Reakcja na opinię
With the few purchases I've made from BARE (a knife set, knife block and this time the Dutch Oven), I've always been appreciative of how well looked after all of their products are. The only downs... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
BARE Cookware doet wat ze beloven. Duidelijke communicatie over de bestelling en levertijd. Uiteindelijk kwam de pan nog een paar dagen eerder dan verwacht en we hebben er al meerdere malen heerlijk i... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Welke vraag ik ook had zowel voor de aanschaf zo ook na de aanschaf werden zeer vriendelijk beantwoord. Om die reden zou ik dit fijne bedrijf zeker aanbevelen! Daarnaast de veelzijdigheid van de Ba... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Hoogwaardig kookgerei. Gemaakt om lang mee te gaan, ontworpen voor dagelijks gebruik. Want goed gereedschap is het halve werk.
Anthonetta Kuijlstraat 51a, 3066GS, Rotterdam, Holandia
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Het is een fijne pan, om lekkere stoofgerechten in te maken. Hij is lichter dan een gietijzeren pan en daardoor beter te hanteren.
Ik vind hem alleen wel heel erg groot. Een kleinere maat had voor mijn 2-persoonshuishouden ook prima geweest.

Odpowiedź od BARE Cookware
Heel fijn om mee te koken, waardige vervanger voor de creuset

Odpowiedź od BARE Cookware
Beloftes nagekomen, ondanks pre orderening proces snel geleverd.
Fijn product, nog niet alles geprobeerd, maar tot dusver super tevreden.

Odpowiedź od BARE Cookware
Heerlijke pan om in te bakken, duurde alleen erg lang voordat die geleverd werd zou ook de koekenpan willen bestellen maar geen om maanden te wachten. Nogmaals een genot om in te bakken en stoven

Odpowiedź od BARE Cookware
Prachtige pan, maar te groot voor 2 personen. En hij zou licht in gewicht zijn, maar ik vind 'm juist zwaar.
Ook begrijp ik nu pas dat 'ie niet geschikt is om zonder toevoeging van vet eten in te bereiden. En juist daar was ik naar op zoek en dacht dat bij deze pan gevonden te hebben.
Wellicht heb ik me niet goed vooraf ongelezen, hoewel er maanden aan voorbereiding aan vooraf zijn gegaan voor ik uiteindelijk de bestelling plaatste.
Jammer, ik moet nu alsnog op zoek naar een pan die wél voldoet aan mijn wensen.

Odpowiedź od BARE Cookware
Bare Cookware messen had ik al en die zijn super. Dus was benieuw naar hun Dutch oven. Die heb ik onlangs ontvangen en ook de pan voldoet prima. Fijne grote pan. Supper voor currys, stoofpotten en broodbakken. En schoonmaken is veel makkelijker vergeleken met gietijzeren pannen.

Odpowiedź od BARE Cookware
Local manufacturer of innovative cookware. Preordering keeps prices reasonable, easy ordering process, delivery on time

Odpowiedź od BARE Cookware
Het is een geweldige pan, een aanrader voor wie van koken houdt, en nog mooi ook.

Odpowiedź od BARE Cookware
Goede communicatie dat er een levertijd op de pan zat. Het was het wachten waard! Een top braad/kook/ovenpan. Wij zijn er erg blij mee!

Odpowiedź od BARE Cookware
Het is een mooie pan. Lekker licht en vooral fijn dat de pan ook in de oven kan. Mooi groot ook en wat vooral een pluspunt is is dat er een maatoverzicht in de pan staat. Gewoon top pan

Odpowiedź od BARE Cookware
Mooie pan (staat goed op het aanrecht).
Bakt/braadt ook prima.
Wel een wat lange levering.

Odpowiedź od BARE Cookware
De pan is geweldig. Ik heb alleen aan jullie gevraagd voor een Nederlandse handleiding maar hierop krijg ik geen reactie. Dit vind ik heel erg jammer want ik heb uit reviews begrepen dat di er wel is.
Tevens had ik gevraag voor ev. recepten die jullie misschien al hebben voor deze pan. Ook hierop krijg ik geen reactie.
Ik hoop dat ik snel wel op beide vragen antwoord krijg.

Odpowiedź od BARE Cookware
Hele fijne pan gekocht. Alles wat het bedrijf erover vertelt klopt. Presteert zeker zo goed als een goede gietijzeren pan maar doordat hij zo licht is, makkelijk te hanteren. Ik zou het zeker aanraden. Als er een kleiner model op de markt komt koop ik die ook.

Odpowiedź od BARE Cookware
De Pan is mooi, inderdaad veel lichter dan mijn Creuset en de eerste keer gebruik beviel prima. Er bakt niets aan en schoonmaken is ook makkelijk.
Wel jammer, dat dit Nederlandse Bedrijf een gebruiksaanwijzing in het Engels heeft.

Odpowiedź od BARE Cookware
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.