Banner for BARE Cookware

Wynik TrustScore: 5 na 5

4,8

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Heeft even geduurd en nog wat langer dan dat maar vorige week eindelijk mijn nieuwe Bare cookware Dutch oven mogen ontvangen. Mooie pan lekker ruim en vooral licht. Goed voorverwarmd en daar na prote... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

With the few purchases I've made from BARE (a knife set, knife block and this time the Dutch Oven), I've always been appreciative of how well looked after all of their products are. The only downs... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

BARE Cookware doet wat ze beloven. Duidelijke communicatie over de bestelling en levertijd. Uiteindelijk kwam de pan nog een paar dagen eerder dan verwacht en we hebben er al meerdere malen heerlijk i... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Welke vraag ik ook had zowel voor de aanschaf zo ook na de aanschaf werden zeer vriendelijk beantwoord. Om die reden zou ik dit fijne bedrijf zeker aanbevelen! Daarnaast de veelzijdigheid van de Ba... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z przyborami kuchennymi
  2. Sklep z nożami

Informacje o BARE Cookware

Napisane przez firmę

Kookgerei van hoge kwaliteit

Hoogwaardig kookgerei. Gemaakt om lang mee te gaan, ontworpen voor dagelijks gebruik. Want goed gereedschap is het halve werk.

Bezoek de shop!

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Oceniono na 4 z 5

Prima pan, levering iets later

Levering was later dan in eerste instantie doorgegeven. Tussentijds bericht van vertraging. Prima zoals ze dat hebben doorgegeven.
Nu een paar keer de pan gebruikt. Ik moet nog wennen aan de hoeveelheid olie die ik toe moet voegen. De eerste keer bakte de mie aan de pan. Ik kreeg hem wel makkelijk schoon. 2e keer de maaltijd bereid en later in de oven opgewarmd. Dat werkte heel fijn. Grote pan waar een ruime maaltijd in past. Fijn als we met 8 personen eten.

Odpowiedź od BARE Cookware

Hi! Dank je wel voor je review. We stellen je feedback erg op prijs en vinden het fijn dat je jouw ervaring met ons hebt gedeeld. Met vriendelijke groet, Team BARE

Oceniono na 3 z 5

De pan is eigenlijk te groot voor klein…

De pan is eigenlijk te groot voor klein 1 persoonshuishouden. Meerdere maten aanbieden.En de handvaten worden te warm! Dat vind ik een ontwerpfout.Verders ok.

Odpowiedź od BARE Cookware

Hi Dirk, Dank je wel voor je review en voor het delen van je ervaring.
Dit is een gebruikelijke maat voor een braadpan en biedt juist ook veel ruimte voor bijvoorbeeld eenpansgerechten of koken voor meerdere momenten. We begrijpen natuurlijk dat dit voor een klein eenpersoonshuishouden als ruim kan worden ervaren.
Wat betreft de handvatten: die kunnen inderdaad warm worden bij hogere temperaturen. Wij nemen je feedback mee in toekomstige productverbeteringen.
Fijn om te horen dat je verder tevreden bent. Mvg, Team BARE

Fijne pan

Fijne pan. Verwarmt goed en is van degelijk materiaal.

Hi!
Dank je wel voor je review! We stellen je feedback erg op prijs en wij zijn blij om te horen dat ons product bevalt :)

Keurig nette communicatie

Keurig nette communicatie, tijdig geleverd. Super mooi product die ook nog eens uitstekend voldoet.

Oceniono na 5 z 5

Goede communicatie over de levering

Goede communicatie over de levering. Mooie kwaliteit pan. Heel blij mee!

Oceniono na 4 z 5

Prima pan beter dan mijn gietijzeren…

Prima pan beter dan mijn gietijzeren Dutch oven hier moet je ook wat skillets van maken en misschien wel gewone pannen. Waarom dan toch 4 sterren dat heeft te maken met de levering. Na een paar maanden wachten, wat absoluut geen probleem was, zou mijn pan op 22-2 geleverd worden. In januari een mailtje dat het nog een maand langer duurt ivm productie. Dat vind ik eigenlijk niet kunnen als je al een lange tijd wacht. Je weet wat je productie capaciteit is. Daarom 4 sterren

Oceniono na 4 z 5

Pan is prima en blij dat hij PFAS vrij…

Pan is prima en blij dat hij PFAS vrij is.
Duurde helaas lang voordat het artikel geleverd werd.

Odpowiedź od BARE Cookware

Hi! Dank je wel voor je review. We stellen je feedback erg op prijs en vinden het fijn dat je jouw ervaring met ons hebt gedeeld. Helaas heeft een pre order soms een lange wachttijd, gelukkig zijn de pannen nu direct beschikbaar. Met vriendelijke groet, Team BARE

Waanzinnig!!!

Beetje spannend om de pan op deze manier te kopen, maar hij was keurig op de tijd dat ze aangaven binnen. En wat een toppan!!! De inhoud is waanzinnig! Geen geknetter meer met over pruttelende pannen. Hij staat ook prachtig op mijn kookplaat.
Het gewicht is ook heerlijk. Zelfs mijn kleine braadpan is zwaarder.
Erg blij mee.
Hij is ook netjes en goed ingepakt.

19 marca 2026

Oceniono na 5 z 5

De pan doet alles wat beloofd is

De pan doet alles wat beloofd is. Het kost wat, maar dan heb je wat. Fijne grote platte bodem. De stoofschotels hebben absoluut meer smaak dan met mijn andere pan. Frituren moet ik nog proberen maar gezien de hitteverdeling moet dat zeker lukken!

Oceniono na 5 z 5

Nette afhandeling van de bestelling en…

Nette afhandeling van de bestelling en goed product.

Top product!

De pan is geweldig, een mooi product en werkt goed als je de instructies hebt gelezen.
Het duurde een maand langer tot de pan werd geleverd (zou februari zijn werd maart). Dit is niet erg, maar zou fijn zijn als werd gecommuniceerd dat het langer kon duren. Daarom 4 sterren

Team BARE

Voldoet aan de verwachtingen

Heerlijke pan om in te bakken, te smoren en te laten sudderen. Houdt warmte goed vast. Zet niet aan en is gemakkelijk schoon te maken. Kortom prima aankoop, aan te raden.

Oceniono na 5 z 5

Het is het wachten waard

Lang moeten wachten op de levering maar het is zeker de moeite waard..
Fijne pan in het gebruik zowel op de inductie kookplaat als in de oven

Goede communicatie

Goede communicatie, mooi product!

Top pan geleverd

Top pan geleverd, na het bestellen erachter gekomen verkeerde kleur besteld. Kon gewoon gewijzigd worden.

Oceniono na 5 z 5

Heel tevreden met de nieuwe kookpot van BARE kook!

Heel leuk koken met de kookpot van BARE kook, zowel op het vuur als in de oven.

19 marca 2026

Oceniono na 4 z 5

Omdat het om een pre-order ging duurde…

Omdat het om een pre-order ging duurde het wat langer maar de levering werd nog eens uitgesteld vandaar 4 sterren. Verder geeft het bedrijf goede service en reageert het snel op vragen en e-mails.
De pan bevalt zeer goed 👍🏼

Team BARE

Mooie en grote pan

Mooie en grote pan. Hoog genoeg om goed in om te scheppen. Fijn dat hij geheel in de oven kan. Handgrepen zijn niet ruw.

25 marca 2026

Oceniono na 5 z 5

Gaat snel en koekt niet aan ,dus…

Gaat snel en koekt niet aan ,dus makkelijk schoonmaken. Goeie aankoop !

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej