Billige sager til fx pakkekalender og børnefødselsdage. Ofte gode tilbud. Herhjemme har vi en kasse med forskelligt legetøj købt til 5-10 kr, som mit barn vælger mellem når han skal til fødselsd... Zobacz więcej
Vi har handlet flere gange hos Barato - og kun haft rigtig god oplevelse. Et enkelt tilfælde var det en forkert varer vi havde fået - og det blev løst hurtigere og mere venligt en man kunne forve... Zobacz więcej
Jeg har haft en meget omstændig reklamationsproces hos Barato. Jeg modtog i marts en vare med beskadiget emballage, som gjorde den uegnet som gave. Jeg reklamerede og fik oplyst, at jeg k... Zobacz więcej
De har et stort udvalg og mange gode tilbud, hvis man får deres nyhedsbrev. Fine pakkekalendere til børnene, så man ikke skal bruge en masse tid på at finde ting til en hel pakkekalender. Gode priser... Zobacz więcej
Odpowiada na 40% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Rigtig god og hurtig service
Rigtig god og hurtig service, og produktet svare også til det de skriver
Altid god oplevelse
hurtig ekspedition og gode priser
Synes det er meget sjovt og godt det…
Synes det er meget sjovt og godt det man kan købe og det er billig
Fin service
Ok produkter til ind i mellem meget billige penge. Har købt et par gange.
Har en enkelt gang oplevet de har sendt i forkert størrelse, men de var meget villige til at sende igen uden at få det andet retur. Fin service.
Har været rigtig godt tilfreds med de…
Har været rigtig godt tilfreds med de vare som jeg har købt( har købt mange ting til børnebørnenes pakkekalender) og fødselsdagsgaver
Har aldrig haft problemer med dette…
Har aldrig haft problemer med dette firma Baroto .. fin kontakt
Mvh Helle Ovesen
Meget fint sted - anbefaler
Meget fint sted, med gid mulighed for lige at finde en lille ekstra gave uden at blive ruineret. Hurtig levering
Jeg har haft købt pakke gaver til mine…
Jeg har haft købt pakke gaver til mine børn her igennem og har været fuldt ud tilfreds med de varer jeg har bestilt. Fornuftige priser også
Kalenderpakker
Jeg har brugt Barato mest til kalender pakker til de små. Elsker at der er så mange små ting, der er til at betale. Levering er også ret hurtig 😊
Alt var som det skulle være
Alt var som det skulle være. De kører gode tilbud og ok leveringstid.
Intet at klage over 💪🏼
Alt var som det skulle.
Hurtig levering selv i juleperioden og et super fint produkt
Har købt til børnebørn og vældig…
Har købt til børnebørn og vældig tilfreds.
Rigtig godt og varieret sortiment
Rigtig godt og varieret sortiment. Nemt at sende retur, hvis der er brug for det.
Super lækker blandet pakker til børn
Super lækker blandet pakker til børn, lige til pakker fra nissen
1 stjerne!
Vi købte Baratos julekalender, og den var en stor skuffelse. Indholdet levede på ingen måde op til den værdi, som blev lovet. Flere af tingene virkede billige, og der var endda produkter, som tydeligt stammer fra den tyske discountbutik TEDI, hvilket slet ikke matcher den pris og forventning, der blev skabt.
Derudover har vi købt andre gaver hos dem, hvor der manglede varer i pakken. Vi kontaktede kundeservice skriftligt, men fik aldrig svar. I stedet blev beløbet blot returneret uden nogen forklaring eller undskyldning. Det opleves som meget dårlig kundeservice.
Som noget ekstra problematisk modtager man konkurrencemails, hvor man kan vinde dyre præmier, hvis man anmelder dem på Trustpilot. Efter min opfattelse er det med til at forklare, hvorfor der er mange positive anmeldelser, selvom oplevelsen i virkeligheden ikke lever op til dem.
Det er virkelig ved at gå ned af bakke for barato…
8/1:
TEDI forhandler deres helt egne ting og ender ikke hos andre butikker, så derfor er dette ikke muligt.
Så i ved udemærket godt at nogle af jeres produkter er derfra.
Angående jeres konkurrence, så er det lige meget om trækningen af vinderen foregår på Facebook eller hvor. For at deltage skal man skrive en trustpilot om jer, som ikke er okay i forhold til trustpilot retningslinjer 😉

Odpowiedź od Barato
Vilde tilbud som fanger øjet
Syntes det er fedt at få mails engang imellem med tilbud som er priser så langt nede at man bare kan købe løs til flere børn. Det er også lidt farligt fordi det hurtigt løber op, men det er det værd når man modtager så mange gaver.
Jeg gemmer kassen i kælderen og finder noget frem på de dage hvor os voksne har lidt travlt.
Har bestilt flere gange uden problemer og med fragt rimelig hurtigt.
Har handlet meget legetøj,bamser og…
Har handlet meget legetøj,bamser og sjovt tøj hos Barato,hurtig levering og altid med på de nyeste Børne hit.
Gode priser 😍
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.