Banxa Recenzje 70 866

4,1

easy and clear access to the application,quick action in case of questions and answers.

Troszkę długo oczekiwałem na transakcje ale jak na pierwszy raz do zniesienia . Zobaczymy następnym razem 😁

1. Kryptowaluty
  2. Usługi płatnicze
  3. Producent oprogramowania

Banxa (TSX-V:”BNXA”) is a Payments Service Provider (PSP) for the digital asset space. The company has a mission - to build the bridge between traditional financial systems and regulation and the digital asset space. Our goal is to onboard the general public to digital currency by building fully compliant payment infrastructure that enables simple and secure conversion of fiat currency to digital currency (e.g. USD/CAD to BTC/ETH). Banxa's flagship product is a “Plug-and-Play” Fiat Onramp which allows seamless access to digital currencies via multiple payment methods. The company’s product line is diversified by a B2B offering, or wholly owned, B2C (direct-to-consumer) websites. Upcoming products will focus around further development of digital payments, transfers and storage. Banxa is not a bank / authorised deposit taking institution.

Our Commitment

We are customer centric in everything we do
We aim to respond to all service requests in a timely manner. Before leaving a negative review please contact us at support.banxa.com so we have the opportunity to resolve your enquiry.

Musisz wiedzieć

4,1

Dobra

71 tys. recenzji

### Pozytywna recenzja zakupu ETH

### Pozytywna recenzja zakupu ETH

Ostatnio miałem przyjemność zakupu Ethereum (ETH) i muszę powiedzieć, że całe doświadczenie było niezwykle pozytywne!

**Szybkość i łatwość zakupu**

Zakup ETH był błyskawiczny. Proces rejestracji na platformie był intuicyjny, a wszystkie kroki były jasno opisane. W ciągu kilku minut mogłem zweryfikować swoje konto i przystąpić do zakupu.

**Przejrzystość transakcji**

Interfejs użytkownika był bardzo przyjazny, co sprawiło, że każdy krok był jasny i zrozumiały. Nie musiałem się martwić o ukryte opłaty – wszystkie koszty były transparentnie przedstawione przed finalizacją zakupu.

**Bezpieczeństwo**

Czułem się bezpiecznie, wiedząc, że transakcja była realizowana na renomowanej platformie. Dodatkowe zabezpieczenia, takie jak weryfikacja dwuetapowa, dały mi pewność, że moje środki są chronione.

**Podsumowanie**

Zdecydowanie polecam zakup ETH każdemu, kto szuka prostego i szybkiego sposobu na wejście w świat kryptowalut. To doświadczenie było nie tylko łatwe, ale także satysfakcjonujące. Już nie mogę się doczekać, aby śledzić rozwój moich inwestycji!

5 lipca 2025

wszystko w porzadku

wszystko w porzadku. Dziekuje!

1 lipca 2025
Logo Banxa

Odpowiedź od Banxa

Hi Nina,

Thank you for your feedback! We're glad to know everything went fine.

If there's anything we can do to further improve your experience or assist you in any way, feel free to reach out, we're always here to help.

Please do not hesitate to reach out to us at https://support.banxa.com/en/support/tickets/new. Our dedicated support team is ready to assist you with any issues you may encounter. - Banxa Support