Banegaarden Recenzje 180

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,3

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Et lille stykke af landet midt i byen. Har efterhånden spist på Banegårdens forskellige restauranter en del gange siden de åbnede. Både i en større gruppe (16 Pers), men flest gange i en mindre gruppe... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ret vild med Banegaarden - synes det er genialt at vi har en grøn oase som denne midt i byen, og har været til forskellige events så som Mamma Mia Banko, og besøg i væksthusene hvor vi også fik set og... Zobacz więcej

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 5 z 5

Banegaarden - moderne kulturelt forsamlingshus!

Banegaarden er det modernesvar på et kulturelt forsamlingshuset.
Banegaarden formår at favne familie, venner i alle aldre og til et utal af forskelligartede events eller blot en kølig drink i solnedgangen.
Ægte kærlighed under åben himmel til alle tider året rundt. Ja tak!

4 lipca 2025
Oceniono na 5 z 5

Banegården er en helt særlig oase

Banegården er en helt særlig oase. Stemningen i det gamle baneområde er unik, med de gamle gule huse, hvor togpersonalet boede førhen og selve BANEGÅRDEN som ligger i gamle tog-træbygninger. At lave det om til et café/streetfood - område er genialt. Her kan du finde både smørrebrød, kager og kaffe, street food mm. Det er helt sikkert et besøg værd

7 września 2024
Oceniono na 5 z 5

En lille mad-oase midt i København

Jeg besøgte Banegaarden Streetfood og blev virkelig positivt overrasket. Jeg prøvede både nogle lækre gourmet-hotdogs og en sydamerikansk ret med grillet kød, frisk salsa og majspandekager – fyldt med smag og tydeligt lavet med kærlighed til råvarerne. Det fede ved stedet er, at man får lov til at opleve helt nye smagskombinationer, man ikke lige støder på andre steder.

Atmosfæren er virkelig noget særligt – man føler nærmest, man befinder sig i en lille skov-oase, selvom man er midt i København. Det gør oplevelsen både afslappende og unik.

Jeg giver 5 stjerner uden tøven og kommer helt sikkert igen. Kan varmt anbefales til alle, der elsker god mad og hyggelige omgivelser!

16 maja 2025
Oceniono na 5 z 5

Byens åndehul med en vidundelig vibe

Jeg er vild med viben, at de tør eksperimentere, at de skaber plads til så mage forskellige aktiviteter og events. Det er byens åndehul og som københavner er det et sted, jeg er meget stolt af. Kære jer, bliv ved med at afprøve nyt, skabe nye drømme, events af alle slags og ikke mindst mix og match os på kryds og tværs af alder, køn, spisevaner, nationaliteter, sportsinteresser, quizevner og danseben. Vi ses 🏵️✨

7 lipca 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej