Bandlokaler.dk Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Er ugentlig bruger af Bandlokaler.dk i deres nye øvelokaler i Århus C. Det er virkelig nogle gode, lækre, veludstyrede lokaler til en god pris! Der har været småting i deres opstartsperiode i Århus C... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Gode lokaler med godt lys, gode nodestativer, stole og udstyr. Der kan komme støj fra trommesæt og støj fra højtalere, som man skal huske at slukke. Der er kun elektroniske klaverer og ikke akustisk... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Excellent service, great locations with fully equipped, clean rooms I would say it's very well priced for what you get, and I recommend it to anyone that wants a space to practice One thing I woul... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Klub muzyczny

Napisane przez firmę

ØVELOKALER FOR ALLE 🎵 Spil ubegrænset både som band, underviser & solist 📍 Aarhus, Odense & Aalborg

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 11

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Bedste øvelokaler - simpelthen !!!

I alle måder et godt og veludviklet koncept. Vi er 8 mand hvilket ikke var noget problem i relation til valg af “boxe”. Oliver som sad klar ved telefonen når jeg havde bøvle med at håndtere platformen på nettet (ok boomer) ydede topservice og var meget fleksibel med at imødekomme vores behov. Lyden i lokalerne er nøgen hvilket gør det let at differentiere de forskellige instrumenter og lægge et perfekt niveau. Baggear og mixer og øvrigt udstyr er velfungerende og nemt at bruge og betjene. Mere end value for money. 5 stjerner med flødeskum og syltetøj herfra.

30 czerwca 2026

Super fedt initiativ

Super fedt initiativ, gode forhold med en fin fleksibilitet, hvor man kan tilpasse det forskellige efter behov. Rigtig fin kommunikation og behagelige mennesker at tale og skrive med også.

14 czerwca 2026

Veludstyrede og servicemindede

Der har været småting i deres opstartsperiode i Århus C, men de svarer meget hurtigt på henvendelser og ting bliver lynhurtigt fikset, når de bliver gjort opmærksomme på det.

23 czerwca 2026

Dit nye øvelokale abonnement

Nem booking, fantastisk pris - god mulighed for tider på min lokation.
Super responsive ejere der har udbedret fejl hurtigt og effektivt undervejs. Lokaler og fællesarealer udbedres og rengøres regelmæssigt. Super god oplevelse her på 3. Måned

15 czerwca 2026

Excellent service

Excellent service, great locations with fully equipped, clean rooms
One thing I would improve is the web app experience and UI, but it's not a huge deal

Also if you subscribe do make sure to book slots in due time, they don't stay free for too long 😄

3 czerwca 2026
Oceniono na 1 z 5

Øj hvor er jeg træt af at er bliver…

Øj hvor er jeg træt af at er bliver trukket og trukket og trukket penge fra min konto, på trods af at jeg har forsøgt at melde mig ud. Hvilket man åbenbart ikke kan. Der svares heller ikke på de beskeder som jeg sender via siden. Iøvrigt den eneste måde man kan kommunikere på. Nu skriver jeg det så også her:
JEG FORVENTER AT I MELDER MIG UD SOM JEG HAR BEDT OM, OG GIVER MIG MINE PENGE TILBAGE FRA DE SIDSTE TRE MÅNEDER HVOR I TOTALT HAR IGNORERET MINE HENVENDELSER.
MED SKIDE IRRITERET HILSEN Lise Rostock

2 czerwca 2026
Oceniono na 4 z 5

Gode lokaler, men mindre godt med booking af tider.

Gode lokaler med godt lys, gode nodestativer, stole og udstyr. Der kan komme støj fra trommesæt og støj fra højtalere, som man skal huske at slukke. Der er kun elektroniske klaverer og ikke akustiske klaverer.

Det er nemt at benytte deres selvbetjening og at booke tider. Det er dog ikke helt billigt og det er ikke sandt, at man kan spille lige, når man har lyst. Mange benytter autobooking, som gør, at de har booket de attraktive tider flere uger frem, der ligger efter den normale ugentlige arbejdstid.

25 lutego 2026

Alt spiller

Øvelokalerne er godt udstyret, servicen er endnu bedre! Man får altid hurtigt svar når man kontakter bandlokaler.dk, kan kun anbefales herfra!

30 marca 2025

Tilfredse kunder :)

Øvelokalerne er meget fine og alt virker som det skal. Hver gang vi har et spørgsmål får vi hurtigt svar og assistance. Vi er store fans af Bandlokaler.dk

26 lutego 2025
Oceniono na 5 z 5

Fantastiske øve lokaler til prisen

Fantastiske øve lokaler til prisen, alt det udstyr vi har brug for og ok trommer.
Vi øver i Århus og det er bare godt!

Pros:
Prisen
Størrelse af lokaler
Udstyr (amps, PA, trommesæt)
Lyd isolering
Kan altid komme til så længe man booker ugen forinden
Cons:
Lidt skimmel i box 1
Håndvasken skyder med skarpt mod dine bukser
Der var et trommesæt pænt splattet til med blod en enkelt gang

Til prisen (Ca 500 om måneden) er det en nem 5/5. Skide godt koncept!

14 października 2024

Toplokaler

Da mit band og jeg bestilte lokaler, var det nemt, billigt og med god service samt voldsomt velplejede og anstændige lokaler.
Vi brugte Aalborg-afdelingen, og der var rent, airconditionet og lækkert, lækkert udstyr. Der var ingen problemer, og vi anbefaler klart til alle, der i Aalborg, Odense eller Aarhus (hvor de pt. har lokaler), prøver at finde solide bandlokaer at leje lokaler hos bandlokaler.dk.

1 lipca 2024

Virkelig fedt sted!

Jeg er tilmeldt i Odense. Rigtige gode lokaler. De er enormt hurtige til at svare og hjælpe, hvis der opstår problemer. Har kun positive ting at sige omkring stedet, så vil klart anbefale det.

5 czerwca 2024

Det spiller bare!

Det spiller bare!
Vi er to, der hver uge øver i Odense og det er en megagod oplevelse. Veludstyrede øverum og pæne fællesområder. Der er tænkt på der hele, uanset om du er to eller ti! 🤘🏻

1 lutego 2024

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej