Telefoon buiten gebruik, zeer traag reageren of niet reageren op email. Verkeerde band geleverd. Bedrijf heeft wel geregeld om de band met te komen ophalen en daarna nog weken gewacht op ons geld. Ban... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Banden prima eveneens de prijs. Had noeuwe nodig ivm.apk. Verzendtijd cfm.site was 1 a 2 dgn. Hierop heb jk een afspraak ingepland, bleek dit ineens 3 dgn te zijn, helaas werden er maar 2 banden afg... Zobacz więcej
Dacht ik ga even zoeken naar een Nederlands webshop vestigings adres stond er netjes bij eenmaal de banden binnen bleken de 4 Banden een DOT CODE te hebben van 0123 dus eerste week 2023 dus de bande... Zobacz więcej
Inprincipe goede levering van banden gehad. Helaas geen enkele reactie gekregen op mijn klacht die ik bij bandenoutlet heb neergelegd rondom de bezorgservice van DPD die de banden gewoon voor de deur... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
bandenoutlet levert autobanden tegen de laagst mogelijke prijs in geheel Nederland, wij zijn een Nederlandse webshop, welke is ontstaan uit onze groothanden NoordHollandBanden. Door de 20 jaar ervaring kunnen wij u ook een goed en eerlijk advies geven.
Dane kontaktowe
Beemdweg 3, 2969CD, Oud-Alblas, Holandia
- verkoop@bandenoutlet.nl
- bandenoutlet.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
snel op locatie geleverd
Snel op locatie geleverd bij de monteur.
Betreft RBS aan Hoofdweg te Capelle aan den Ijssel.
je bestelt er 4 maar krijgt er 2....
Je hebt banden bseteld(die volgens de website op voorraad zijn) en krijgt doodleuk de melding dat er maar 2 op voorraad zijn en dat die wel opgestuurd zijn en in rekening worden gebracht.
Kun je zelf nog een keer op zoek naar 2 dezelfde banden en de afspraak met de garage opnieuw inplannen.
Geen sorry of excuses in email verkeer. Wat een lomp bedrijf.
Sava eskimo hp2 205/55/16 winterBanden
Sava eskimo hp2 205/55/16 winterBanden de volgende dag al thuis geleverd
Geen overjarige banden ,productie datum week 25 / 2019
Snelle levering, slechte pakketdienst
Snelle levering, alleen jammer dat je niet krijgt te horen wanneer het geleverd wordt. Ook niet welke dag.
Heel tevreden.
Perfect bedrijf. goede voorlichting . banden in de middag besteld , 2 dagen later in de middag geleverd, Zeer goede prijs tov anderen.
Helemaal goed.
Zoals het hoort!
Het gaat zoals u verwacht bij een bestelling. U wordt op tijd geïnformeerd en de levering wordt uitgevoerd conform de plannen en verwachtibgingen! Geen reden om te twijfelen, goed bedrijf!
Zeer snelle service en goede prijs
Netje geleverd zoals het hoort .
De binnen rand van de banden stond veel…
De binnen rand van de banden stond veel te ver naar binnen waardoor deze niet op te pompen zijn...
Waarschijnlijk te maken met lang op voorraad liggen en de mannier van stapellen.
Geluk of Ongeluk?
ik heb 2x GOODYEAR EAGLE F1 ASYMMETRIC 3 XL
245/40 R18 97Y XL banden besteld krijg ik heel wat anders.
Bel je ze via het telefoonnummer doet die het niet. En ze hebben ze nadat ik een mail over gestuurd had gelijk ervan af gehaald. Omdat die blijkbaar al lang niet meer in gebruik is.
Neem je contact formulier word er geen gehoor aangegeven omdat er blijkbaar technische problemen zijn.
Mail je ze direct via het verkoop mail adres word er gereageerd en beloftes gemaakt dat ze komen omwisselen. Daarna doen ze er niks aan.
een week later is er nog steeds geen oplossing en geen reactie hoe ze het gaan oplossen. Op dit moment zijn wij 6 dagen verder.
Als je geluk hebt bestel je bij dit bedrijf je banden en gaat alles goed. Maar als je geen geluk hebt dan heb je hoofdpijn om de goede banden te ontvangen.
Als ik minder dan 1 ster kon geven had ik dat gedaan.
Prachtige kwaliteit banden (Goodyears), echter...
Prachtige kwaliteit banden (Goodyears), enige onduidelijkheid in de levering. Deze waren verdeeld over twee leveringen. Geen aankondiging via leverancier. Uiteindelijk met geluk, en aanwezigheid van mijn vrouw werden deze smorgens vroeg geleverd. Bestelling tot levering 6 dagen!
goede prijs en snel geleverd
Snelle en correcte levering
Prima
Prima. Kreeg de banden een dagje later, maar voor de rest prima!
Prima prijs alleen klopt de levertijd niet..
Prima prijs alleen klopt de levertijd niet. Binnen 2 dagen verzonden betekent na 4-5 dagen in huis. Als je geen haast hebt is dit een prima deal.
Slecht bereikbaar
Slecht bereikbaar! Telefoonnummer is buiten dienst, op email wordt niet gereageerd!
Snel en lage prijzen!
Erg snelle levering en zeer concurrerende prijzen. Aanrader!
Doświadczenie Trustpilot