Bandenleader.be Recenzje 15 370

4,4

1. Wulkanizacja

Informacje o Bandenleader.be

Sinds onze oprichting in 2016 zijn we een toonaangevende speler geworden op de Europese online bandenmarkt. Dit succes is gebaseerd op het vertrouwen van vele professionals en de voorkeur van honderdduizenden consumenten. Onze reputatie is gebouwd op drie pijlers: nauwkeurigheid, uitmuntendheid en concurrerende prijzen.

Onze deskundige teams zijn toegewijd om u een uitzonderlijke klantbeleving te bieden, ondersteund door een efficiënte logistiek en geoptimaliseerde processen, wat zorgt voor maximale tevredenheid bij elke aankoop.

Ons engagement? U continu de beste marktprijzen bieden. Voor uw behoeften aan banden, kies voor uitmuntendheid en betrouwbaarheid door voor ons bedrijf te kiezen.

4,4

Doskonała

15 tys. recenzji

Najgorsza firma

Kupowałem w tej firmie opony już trzy razy, dwa razy byłem zadowolony. Tym razem wszystko poszło nie tak jak powinno. Kupiłem komplet opon, zapłaciłem, DOSTAŁEM POTWIERDZENIE i czekałem na dostawę. Po sześciu dniach dostałem e-mail, że moje zamówienie jest anulowane i dostanę zwrot pieniędzy. Jestem na nich zły i już nigdy nie kupię u nich opon. Najgorsza firma z jaką się zetknąłem. Nie polecam.

17 maja 2023
Logo Bandenleader.be

Odpowiedź od Bandenleader.be

Beste Klant,

De gemiddelde levertijd is meestal 1 tot 3 werkdagen.
Om logistieke redenen kunnen we echter geen exacte leverdatum bevestigen.

MVG
Kristin, Bandenleader.be

Zamuwilem 2 opony 245/45/18i dostałem z…

Zamuwilem 2 opony 245/45/18i dostałem z 18/2022 roku a 2 275/40 18 dostałem z 39/2020 roku oszuści i tyle do powiedzenia

6 czerwca 2022
Logo Bandenleader.be

Odpowiedź od Bandenleader.be

Geachte,

DOT code (productiedatum van de band) is op onze site vermeld alleen voor banden die van meer van 36 maanden zijn. Vóór dit tijdverloop de banden zijn beschouwen als nieuwe banden door de fabricant en hebben dezelfde vermogen.

Door logistische redenen kunnen we u de DOT van uw banden niet preciseren want de goederen komen van verschillende europese depoten.

Met vriendelijke groeten,
Kristin, Bandenleader.be

Super

Łatwe, intuicyjne wyszukiwanie asortymentu. Jasne, czytelne strony website. Szybka wysyłka NL-BL jeden tydzień. Towar top quality.
Polecam!!!

14 stycznia 2020

Szybka obsługa towar zgodny z…

Szybka obsługa towar zgodny z zamówieniem tylko obsługa w biurze GLS bardzo nie miła odkładają słuchawkę jeżeli jest problem z dostawą nie powiadamiają kierowcę o zmianach przy dostawie

13 maja 2019

Produkt jest ok,to co zamówiłem to …

Produkt jest ok,to co zamówiłem to dostałem.Powiadomienie zamówienia Email dostałem po 3 dniach,do tego czasu nie wiedziałem czy zamówienie zostało zrealizowane.
Moim zdaniem powiadomienia Email powinny być w ten sam dzień co zamówienie.
Pozdrawiam; Gego

20 września 2017
Pokaż recenzje we wszystkich językach. (15 370 recenzji)