1. Dekoracje i architektura wnętrz

Napisane przez firmę

Bambué er en innovativ virksomhed, der specialiserer sig i design og salg af organiske husholdningsdekorationer. Vores mission er at kombinere bæredygtighed med funktionalitet og skønhed, så vi kan tilbyde unikke produkter, der er gode for både hjemmet og miljøet. Virksomhedens første produkt er den stilfulde og håndlavede Bambué-vifte, fremstillet af 100% naturlige bambusmaterialer

3,7

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

3,7

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 3

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Oceniono na 1 z 5

Kan ikke anbefale at bestille der fra

Jeg har d. 19/2 sendt en stor vifte retur til Bambué Købmagergade 6B 1,tv 7000 Fredericia, som der står på hjemme siden at man skal sende retur til. Jeg har flere gange rykket for at få pengene tilbage uden at der rigtig bliver svaret. Til sidst skrev jeg igen i fredags hvor Dardan skriver at varen var sendt til en pakkeshop og at den vil blive hentet samme dag. Og det er ikke rigtigt. Jeg har selv kvittering for at den er blevet sendt til selve adressen. Og jeg har stadig ikke hørt eller fået mine penge tilbage.

6 marca 2026

Kære Lulu,

Tak for din henvendelse. Vi er kede af at høre, at du har haft en mindre tilfredsstillende oplevelse med din retur.

Vi kan bekræfte, at vi desværre ikke har modtaget pakken direkte på adressen, hvilket har medført, at afhentningen har taget længere tid end forventet. Vi kan dog oplyse, at pengene allerede er blevet sendt retur til dig, men afhængigt af din bank kan det tage 3-5 bankdage, før beløbet fremgår på din konto.

Vi beklager ulejligheden og håber, at du snart vil se beløbet refunderet.

Oceniono na 1 z 5

Dårligste oplevelse – kan ikke anbefales

Dårligste oplevelse!
Jeg bestilte en vifte hos dem, men varen blev forsinket uden nogen besked. Da den endelig kom frem, var den defekt. Jeg henvendte mig straks og ventede derefter flere uger på en erstatning – denne gang fordi de holdt ferie.
Nu bliver jeg bedt om selv at betale for returneringen af den defekte vifte, selvom det var dem, der sendte mig en ødelagt vare til at starte med. Det er helt urimeligt, at jeg som kunde skal stå med regningen for deres fejl.

Jeg har opbevaret varen i original emballage og uden at fjerne mærkerne i alle de måneder netop for at kunne reklamere korrekt.

Dette er den dårligste kundeservice, jeg har oplevet, og jeg vil fraråde andre at handle her – køb dine vifter et andet sted.

14 września 2025

Kære Maria,

Vi er kede af at høre om din oplevelse. Vi vil gerne præcisere forløbet: Da vi blev opmærksomme på forsinkelser fra vores leverandør, udsendte vi information herom på både vores hjemmeside og sociale medier, hvor vi samtidig tilbød fuld refundering, hvis ventetiden ikke var acceptabel.

Da din reklamation blev indgivet, havde vi desværre ferielukket, hvilket vi beklager ulejligheden ved. Så snart vi åbnede igen, sendte vi en ny vifte til dig. I forbindelse med returnering af den defekte vare skal pakken sendes retur af kunden. Vi dækker naturligvis omkostningerne, men vi udsteder ikke returlabels, og derfor skal varen sendes afsted af kunden først.

Vi forstår din frustration og beklager, at din oplevelse ikke har levet op til forventningerne. Vores intention er altid at yde den bedst mulige service, og vi tager din feedback med videre i arbejdet med at forbedre vores kundehåndtering.

BAMBUÉ

Oceniono na 4 z 5

Papkassen den blev sendt i

Papkassen den blev sendt i, var helt ødelagt, heldigvis er der ikke sket noget med viften indeni, men føler det burde være bedre beskyttet.

13 sierpnia 2025

Hej

Tak for din feedback. Vi er glade for, at selve viften ikke blev beskadiget, men vi tager din kommentar omkring emballagen til os og arbejder på at forbedre beskyttelsen fremover.

Oceniono na 4 z 5

Meget fin vifte

Meget fin vifte. Da varen var en forudbestilling som skulle sendes den 26 juni. kom der desværre ikke mail eller anden information om de først blev sendt den 12. Juli. Mega ærgerligt da den skulle bruges til en gave

12 lipca 2025
Oceniono na 5 z 5

Super service. En smule forsinkelse på varen, men det gjorde ikke spor, og især ikke når butikken gjorde mig opmærksom på det - og det var helt ude af deres hænder. Alt var godt. Og vanvittigt flot produkt! :)

12 lipca 2025
Oceniono na 5 z 5

Fantastisk

Virkelig hurtig levering. Nåede lige at få min bambus vifte inden de blev udsolgt🥹
Deres kundeservice er let at få fat på og kvaliteten på viften er så flot🙌🏼
Vil helt sikkert handle her igen

28 grudnia 2024
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej