Banner for Bamboosa

Bamboosa Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Goede informatie over levertijd. Helaas jammer, dat DHL een sorteerfout had gemaakt, waardoor levering een dag vertraging opliep - fout lag dus bij vervoerder ….. Sokken waren keurig verpakt. Heb... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Het zijn naar mijn mening een van de lekkerste sokken die er zijn, enigste nadeel het bedrijf communiceert niet tot slecht op vragen en retouren. En de website is altijd leeg verkocht en bijvullen du... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super sokken... zacht een plezier om te dragen, voeten blijven droog, snijden niet in je been. Heerlijk! Aanvankelijk verkeerde maat gekregen. Onmiddellijk vlot een oplossing gekregen. Ben van plan... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

De sokken zitten fantastisch, heerlijk zacht en geen enkel vervelend naadje! De bestelling werd meteen afgehandeld en zelfs met de vertraagde post, had ik mijn sokken na 2 dagen.

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z odzieżą męską
  2. również w kategorii:
  3. Sklep z bielizną
  4. Sklep z odzieżą damską
  5. T-shirty

Napisane przez firmę

Bamboosa is een Nederlands merk dat zich richt op comfortabele en duurzame basics van bamboe. Het assortiment bestaat uit sokken, ondergoed en kleding die zijn ontworpen voor dagelijks gebruik, met maximale zachtheid en draagcomfort als uitgangspunt. Dankzij het gebruik van bamboevezels voelen de producten zijdezacht aan, zijn ze ademend, temperatuurregulerend en van nature hypoallergeen. Duurzaamheid staat centraal bij Bamboosa. Bamboe groeit snel, heeft weinig water nodig en vormt daarmee een milieuvriendelijk alternatief voor traditionele materialen zoals katoen. Door bewuste materiaalkeuzes en een focus op kwaliteit wil Bamboosa bijdragen aan een kleinere ecologische voetafdruk, zonder concessies te doen aan comfort of stijl. Bamboosa richt zich op mensen die waarde hechten aan comfort, eenvoud en verantwoorde keuzes. De producten zijn tijdloos, praktisch en geschikt voor elke dag. Met snelle levering, een klantgerichte service en een tevredenheidsgarantie positioneert Bamboosa zich als een betrouwbaar merk voor duurzame basics die goed voelen, elke dag opnieuw.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 25% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 16

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Zéér matige kwaliteit sokken

Ik kocht de bamboo enkelsokken. Na één dag dragen vielen er al gaten in. Ik dacht dat het incidenteel was, dus droeg een dag later een nieuw paar. Hetzelfde gebeurde. Contact gehad met Bamboosa en foto’s van de gaten opgestuurd. Bamboosa wist mij - na bijna een maand wachten op een nuttig antwoord - te vertellen dat ze na het zien van de foto’s “geen vreemde dingen kunnen ontdekken”. Ik vroeg om een terugbetaling, maar kreeg nieuwe sokken opgestuurd waar weer net zo snel gaten in vallen.

6 lutego 2022

Beste,

Wat vervelend om te horen dat onze sokken niet bevallen. We willen je nog even meedelen dat Bamboe sokken niet de meest stevige sokken zijn, maar wel de fijnst dragende sokken. We hebben contact gehad en daar zijn we uiteindelijk samen tot de conclusie gekomen dat we nogmaals een doosje op zouden sturen.

Blijkbaar is dit niet de juiste oplossing, dus zouden we graag samen opnieuw naar een passende oplossing zoeken.

Oceniono na 4 z 5

De opgeven leverdata werd niet…

De opgeven leverdata werd niet gerespecteerd.
De bestelde artikelen gekend en prima kwaliteit.

2 lutego 2022

Beste,

Excuses voor de late levering. Wij geven vanuit ons magazijn je bestelling mee en vanuit daar hebben wij er helaas geen invloed meer op. We gaan een onderzoek starten om te kijken waarom je bestelling later geleverd is.

Goed om te horen dat de bestelde artikelen van goede kwaliteit zijn. Veel draagplezier.

Oceniono na 5 z 5

Niet de ideale onderbroek voor mij

Niet de ideale onderbroek voor mij. Niettemin mooie pasvorm, goede kwaliteit en vlotte service!

Dank voor de reactie. Ik heb een mailtje teruggestuurd!

24 stycznia 2022

Beste,

Wat vervelend om te horen dat het toch niet jouw ideale onderbroek is. We sturen je even een e-mail om samen te zoeken naar een passende oplossing.

Oceniono na 2 z 5

Heerlijk zittende comfortabele sokken…

Heerlijk zittende comfortabele sokken maar…..een echt MIN punt is de snelle slijtage. Een gaatje heb je direct te pakken. Sokken gaan helaas niet lang mee ☹️. Daardoor per saldo duur en helaas minder sympathiek voor het milieu 👎🏿

20 stycznia 2022
Opinia niezależna

Beste,

Dit lijkt ons niet de bedoeling. Ons doosje gemaakt van recyclebaar karton, waardoor er eigenlijk geen millieuvriendelijke middelen aan te pas komen. Uiteraard mogen de sokken niet zo snel slijten. We hebben je even een e-mail gestuurd om samen naar een oplossing te zoeken.

Oceniono na 5 z 5

Super goede sokken, MAAR……

Super goede sokken! MAAR…….
Ik had een mail gekregen waar een korting in vermeld stond en die kon ik niet terug vinden bij bestelling. Met een mailtje werd de korting terug overgemaakt. Geweldig bedrijf dus, ze doen wat ze zeggen! ( en dat is tegenwoordig een uitzondering)
Nogmaals bedankt voor de service.

17 stycznia 2022
Opinia niezależna

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej