Ik heb een contract afgesloten zodat ik niet misgrijp en er altijd fijn, zacht en sterk wc-papier in huis is. Keurig een aankondiging wanneer er word afgeschreven en wanneer er word geleverd. Super... Zobacz więcej
Het bestellen van het produkt ging makkelijk, goede informatie. DHL echter leverde het pakket slordig jammer genoeg. De doos was letterlijk open(gemaakt) Verder heel tevreden over dit mooie produkt.
Snel geleverd, voelt goed aan, milieu vriendelijke verpakking, nog niet in gebruik genomen ! kan dus nog naar 5 sterren groeien. Ondertussen in gebruik genomen en bevald prima. Ondertussen naar... Zobacz więcej
Op het eerste oog was ik niet onder de indruk. Maar Bamboi WCpapier is zacht, stevig en zuinig. Ik doe opvallend lang met één rol. Het abonnement klopt redelijk precies, maar is ook flexibel aan te pa... Zobacz więcej
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Absoluut aan te bevelen…
Goed product, hopelijk komen ze snel met even goede keukenrollen.

stevig, zacht en dun
Dun en zacht wc-papier maar toch heel stevig, het scheurt niet. Je komt lang toe met 1 rol. Ik kom met 48 rollen zeker een jaar toe, zo'n voorraad vind ik wel handig.

Het abonnement verloopt vlekkeloos
Het abonnement verloopt vlekkeloos. Ik krijg op tijd een melding dat het geld wordt afgeschreven, een melding dat het ontvangen is. Na een paar dagen heb ik de zending binnen.
De communicatie verloopt buitengewoon prettig.
Zeer klantvriendelijk!!

Heel fijn toiletpapier
Heel fijn toiletpapier! En goed voor het milieu en voor je beurs!

Odpowiedź od Bamboi
de doos met bamboe toiletrollen worden…
de doos met bamboe toiletrollen worden keurig netjes op tijd afgeleverd en het toiletpapier zelf kan ik iedereen aanraden, het is sterk en toch zacht én je koopt geen lucht (tussen de vellen) en krijgt dan ook meer papier, ik heb nu een abonnement, elke 4 maanden krijg ik automatisch een doos met 48 rollen opgestuurd.

Odpowiedź od Bamboi
Ottima carta igienica biodegradabile!
La carta igienica é ottima! Arrivata nei tempi previsti e davvero di ottima qualità! Prevedo di fare direttamente l'abbonamento per farmela arrivare a casa a intervalli regolari! Ottima e BIODEGRADABILE!

Odpowiedź od Bamboi
Omdat ik het goed vind hoe snel ik ze…
Omdat ik het goed vind hoe snel ik ze kreeg en ze mooi verpakt vind met goede kleuren en het papier heel sterk vind en zacht en veel op één rol! Ga ze zeker in het vervolg ook bestellen.