BALZY Recenzje 992

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

The Balzy BushBuster 4.0 is highly recommended because it’s a great device for removing body hair in a simple, easy, and comfortable way. A big plus is that you can use it in the shower, since the pro... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Levering was supersnel. Mooi verpakt met duidelijke instructies. De bushbuster is ideaal. Geen jeuk naderhand en je kan hem mooi onder douche gebruiken. Topding!

Oceniono na 5 z 5

Mijn balzytrimmer, waar ik heel tevreden over was, weigerde. Na mailwisseling omtrent mijn klacht heb ik een nieuwe trimmer aangeboden gekregen, terwijl de garantietermijn behoorlijk overschreden was... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Hele fijne ervaring met de klantenservice! Enorm snel en fijn geholpen. Kwamen direct met een mega goede oplossing nadat een onderdeel niet meer bestelbaar was. Mijn dank is groot!

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z dodatkami

Informacje o BALZY

Napisane przez firmę

BALZY Logo

Waar mannen het beste gereedschap voor hun intieme verzorging scoren.

Unieke producten voor mannen en hun kroonjuwelen
Jouw intieme verzorging moet tot in perfectie onderhouden worden. Bij BALZY ontwikkelen we het aller beste materiaal. Trimmen, wassen, verfrissen en afsluiten met een uber-comfortabele onderbroek. We’ve got your ‘sack’!

Topkwaliteit, door ons ontwikkeld
We ontwikkelen alle producten zelf. Volledig afgestemd op de behoeften van mannen en hun kroonjuwelen. Zo weten we dat we mannen alleen ‘t aller-beste kunnen aanbieden.

Uitzonderlijke aandacht voor jou
Bij BALZY heb je je bestelling de volgende dag in huis, mag je 30 dagen retourneren en zijn we 24/7 bereikbaar voor hulp, vragen en of uitdagingen. En uiteraard heb je twee jaar garantie en zit je dankzij jouw Platinum Perfection Plan nooit zonder topproducten!

Dane kontaktowe

Odpowiada na 90% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Jak firma korzysta z Trustpilot

Eindelijk een goede trimmer

Eindelijk een trimmer die ook dikker haar aan kan zonder vast te lopen. Erg fijn dat hij waterdicht is, want ik spoel hem zo af. aanrader

30 grudnia 2025

Hi!
Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat de trimmer ook met dikker haar goed werkt en dat het waterdichte ontwerp zo praktisch is.

Oceniono na 5 z 5

Echt super positief over de BushBuster 3.0!

Doet precies wat hij belooft. Strak trimmen zonder wondjes en zonder gezeur. Ik gebruik hem onder de douche en dat werkt top. Geen plastic gevoel maar echt kwaliteit. Dit had ik jaren eerder moeten kopen

3 grudnia 2025

Hi!
Bedankt voor je review. Goed om te horen dat de trimmer precies doet wat hij belooft en dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en het gebruik onder de douche.

Goeie ervaring!

De baardtrimmer is een heel mooi en fijnn apparaat, werkt goed en eenvoudig. M’n baard trim ik helemaal glad op de randjes en met de verschillende standen kan ik elk gewenste afmeting trimmenr. Aanrader!

30 grudnia 2025

Hi!
Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat de baardtrimmer zo goed en eenvoudig werkt en dat je tevreden bent met de trimstanden.

Prima trimmer

Prima trimmer. Doet wat hij moet doen. Geen poespas en geen sneetjes gehad tot nu toe.

29 grudnia 2025

Hi!
Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat de trimmer doet wat hij moet doen en goed bevalt.

De levertijd was top

De levertijd was echt top! het product werkt ook echt super.

13 grudnia 2025

Hi!
Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat de levertijd goed was en dat het product zo goed bevalt.

Oceniono na 5 z 5

Klantenservices reageerde snel nadat…

Klantenservices reageerde snel nadat een product uit het assortiment was en kwam met een prettige oplossing. Ik beveel Balzy aan!

4 grudnia 2025

Hi!
Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat onze klantenservice snel reageerde en met een prettige oplossing kwam.

Al jaren tevreden…

Al jaren een tevreden gebruiker van Balzy producten. Nu door goed advies van Lucas overgestapt naar de The Bush Buster. Super apparaat! Scheert perfect!

13 grudnia 2025

Hi!
Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je al jaren tevreden bent en blij bent met je nieuwe aankoop.

Geweldig

Geweldig! Snelle levering en een lange batterijduur. Ik gebruik ’m inmiddels al maanden en heb hem in al die tijd maar één keer hoeven opladen. Echt perfect. Ik heb nog nooit zoiets als dit gezien.

12 grudnia 2025

Hi!
Bedankt voor je geweldige review.

Oceniono na 5 z 5

Goede en snelle service mijn oplader…

Goede en snelle service mijn oplader was stuk.
Ze waren voorlopig niet leverbaar maar ze hebben een passende oplossing geboden top

4 grudnia 2025

Hi!

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service en de geboden oplossing. Goed dat alles snel is opgelost!

Mooie compensatie aanbieding

Ivm lange levertijd van het artikel dat ik wenste, kreeg ik een supermooi upgrade aanbod met een zeer gereduceerde prijs , die ik niet af kon slaan .
Geweldige service , top !

3 grudnia 2025

Hi!

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de service en het upgrade-aanbod. Geweldig dat het zo goed uitpakte!

Oceniono na 5 z 5

Wat een super klantenservice hebben…

Wat een super klantenservice hebben jullie!!! Denken in mogelijkheden niet in moeilijkheden! Daar hou ik van. 😁

1 grudnia 2025

Hi,

Bedankt voor je review! Mooi om te horen dat je zo tevreden bent over onze klantenservice en dat je onze aanpak waardeert.

Zeer goed!

Een zeer goede klantenservice en top producten van kwaliteit, zeker een aanrader!

1 grudnia 2025

Hi,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en de kwaliteit van de producten.

Oceniono na 5 z 5

Great service, very friendly and personal approach.

Great service, very friendly and personal approach. Would definitely recommend the company and great after sales care!

26 listopada 2025

Hi,

Thank you for your review!
Great to hear that you’re happy with our service and personal approach. Really appreciate the recommendation.

Prinsheerlijk

Mijn kroonjuwelen hangen er prinsheerlijk bij nu!

30 listopada 2025

Hi!

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat alles er prinsheerlijk bij hangt nu.

Oceniono na 5 z 5

Ik had eerder dit jaar een review…

Ik had eerder dit jaar een review geplaatst over mijn eerdere, pijnlijke ervaringen met Balzy. Met het vorige, 3.0 model van de trimmer en de reactie van Balzy met het ssnbod om zonder risico het nieuwe model te testen, wat niet echt een aanbod was.. Ik was over naar een ander merk, maar ook die hield er uiteindelijk mee op en ging ik verder met mijn Gillette Mach III en mijn 9 in 1 trimmer van een bekend merk die in elk geval niet beet (maar wel heel snel vol van haren zat en botter werd)..

Nu met Black Friday een mooie deal, zeker in combinatie met wat kortingscodes.

Vandaag de boel maar getrimd en.. GEEN bijtwondjes of snedes, terwijl ik toch redelijk zorgeloos (ik ben een veiliger trimmer gewend!) over de bende ben geroetsjt.

Ik moet zeggen Balzy: 100 procent verbetering, 100% verbaasd! Wat jullie januari eigenlijk HADDEN moeten zeggen, we waarderen je als oude klant en upgraden je gewoon kosteloos naar ons nieuwste model. Tip, misschien. Was betere PR geweest.

En had een hoop ongemak gescheeld. Maar wie weet dat er alsnog wat te regelen is guys?
Order #61360.

Ik ben in elk geval happy!

Alleen dat zeep doosje was leeg en de zeepjes uit de kit passen er niet in? Zelfs op dat houten houdertje ligt de zeep niet 100%..

Maar goed, het waren toch free goodies..

Verder aardige mensen, behalve de baas, die kwam in meerdere reacties over als een kl**tzak. Wel toepasselijk voor het bedrijf natuurlijk. Ze zijn gewoon niet heel erg klantvriendelijk of klantgericht. Maar goed, voorlopig ben ik voorzien.

28 listopada 2025

Hi!

Bedankt voor je uitgebreide update, fijn om te horen dat je met het nieuwste model wél een goede ervaring hebt gehad en dat het verschil zo groot voelt. Dat waarderen we enorm.

Goede producten

Het zijn zeer goede producten, die erg soepel werken. Echt Top!

28 listopada 2025

Hi,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de producten zo goed bevallen.

Fantastische kwaliteit

Fantastische kwaliteit. Je merkt dat dit geen standaard trimmer is,krachtig, strak en stijlvol.

21 listopada 2025

Hi!

Bedankt voor je review. Super om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en kracht van de trimmer.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej