Heb me trainingspak er besteld Tis echt supper kwaliteit heb er nog een gratis tshirt bij gekregen ze gaan mij vaker terug zien
Zobacz, co mówią recenzenci
heb de blauwe en zwarte gehaald en waren allebei boven verwachting stof is goed kleuren mooi details afgewerkt en een uniek model ben zwaar tevreden en zal deze site zeker in de gaten houden!!
Echt top! Supersnel geleverd en dit trainingspak is zwaar goed. Dikke sweatstof, zit chill en voelt gewoon sterk aan. Perfecte fit en lekker warm. Zeker aanrader, vooral als je van die stevige tracksu... Zobacz więcej
Goeie kwaliteit kleding, kleding zit heerlijk, topkwaliteit klantenservice. Alles wat je krijgt voor de prijs die je betaald is gewoon perfect. Echt een aanrader dus voor mensen die zitten te twijfel... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
A brand for those who defy the impossible, those who act more than they speak, and who change the game. Wear it proudly, in the face of challenges, let them know why you started.
Dane kontaktowe
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Perfect
Alles was perfect service kwaliteit van de trainingspakken 100% een aanrader hij handelt snel alles af pakketje is snel binnen alles klopt
Goeie qauliteit
Goeie qauliteit. Snellebezorging. Goed contact met de verkoper. Geld zeker waard
is zeer comfortabel en snel geleverd en…
is zeer comfortabel en snel geleverd en zieke trainingspak!!
Snelle levering binnen 2 dagen binnen
Snelle levering binnen 2 dagen binnen. Goeie klantenservice en top producten!!
Goede communicatie en advies gekregen
Goede communicatie en advies gekregen, goeie kwaliteit en de reflectie van de tracksuit is echt hard. Snelle verzending
Goede kwaliteit en snelle levering ik…
Goede kwaliteit en snelle levering ik blij kind blij .
Had het besteld en kwam gelijk de dag…
Had het besteld en kwam gelijk de dag erna binnen. top kwaliteit en blijft het zelfde na de was.
Aanrader en snelle verzending
Snel toegekomen en goede kwaliteit.Zeker een aanrader!
Top kwaliteit top service ik raad…
Top kwaliteit top service ik raad jullie aan om zeker bij Ballure te bestellen
Hele fijne klantenservice en zijn erg…
Hele fijne klantenservice en zijn erg vriendelijk. Kleding valt precies op maat en goed te stijlen ❤️💯
Het was een goeie ervaring hij was erg…
Het was een goeie ervaring hij was erg klantvriendelijk helpte me met alles super snel geleverd en de kleren zijn zeer goeie kwaliteit.
Topkwaliteit en kwam de volgende dag…
Topkwaliteit en kwam de volgende dag gelijk binnen
goede klantenservice en top kwaliteit…
goede klantenservice en top kwaliteit van kleren
goede service
goede service, maatje te klein besteld maar netjes kunne regelen met de verkoper. Pak is 10/10. 👊🏻💯
Goede hulp en kwalitieit
Wilde alleen de broek van een trinna en hun lieten dat gwn toe en die product kwam snel binnen en goede kwaliteit voor de prijs.
Beste pak in me kast
Mooi pak die van een comfortabel materiaal gemaakt. Snelle bezorgtijd en zeer tevreden ervaring!
Great quality
Great quality, very comfortable, and delivered quickly. Highly satisfied
Super netjes allemaal.
Super netjes allemaal.
Mooi pak.Goede communicatie.
Snelle verzending door drukte bij post.nl duurde het iets langer. Paste alleen niet door de brievenbus.
Doświadczenie Trustpilot