Ballonen jeg havde bestilt, blev leveret i en flot stor æske som beskyttede. Da byen som ballonen skulle leveres til var udenfor listen ift. brug af egne chauffører, blev ballonen sendt med postno... Zobacz więcej
Super hurtig levering. Jeg bestilte aftenen før og den blev leveret næste dag til stor glæde for fødselsdagsbarnet :)
Ballonen kom desværre først en uge efter, selve dagen for min datters fødselsdag. Trods fejlen lå på postnords side, fik jeg mine penge refunderet af ballonkompagniet - super sød og fin service🫶🏼
Har handlet hos Ballonkompagniet gennem mange år. En ballon kan noget særligt. Ballonerne bliver leveret af glade smilende personer. Tak for det.
Napisane przez firmę
Vi har fyldt en hel webshop med balloner, om du vil købe dem i løs vægt eller ønsker at få leveret en hel dekoration til dit arrangement, det er din beslutning, alt kan lade sig gøre i samarbejde med Ballonkompagniet.
Jernbane Allé 97, 2720, Vanløse, Dania
- info@ballonkompagniet.dk
- ballonkompagniet.dk
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
Fin ballon bestilte dagen før super nemt
Magisk, sjovt - klar anbefaling
Har nu sendt flere balloner i kasse og de bliver altid modtaget med glæde. Der er noget helt magiske over det.
I er bare SUPER serviceminded
I er bare SUPER serviceminded. Alle vi har sendt jeres mega flotte balloner til, er bare jublende glade.
Flotte balloner og super service ☺️
Som altid en perfekt levering
Great service!
Great service - delivered next day and everything was exactly as ordered. We will order from here again.
God oplevelse og hurtig levering.
Meget glad for ballonkompaniget
Fantastisk service og mega flotte balloner til gode priser.
Kan klart anbefales!
Mange fine balloner til enhver…
Mange fine balloner til enhver lejlighed at vælge i mellem. Leveringsomkostningerne er helt rimelige, og servicen god!
Jeg bestilte en ballonhilsen som blev leveret om morgenen på den aftalte dato. En anderledes, skæg og sød (og billigere) hilsen end blomster og chokolade som man ellers er vant til. Jeg bruger ballonkompagniet igen en anden gang.
Ballonen bragte glæde
Ballonen blev leveret på den aftalte dato, og bragte smil hos modtageren. Det er en sjov og anderledes måde at ønske god bedring. Har brugt Ballonkompagniet 2 gange, og vil helt sikkert gøre det igen.
Flotte balloner og god service :-)
Som altid fungere det hele super.
Fin ballon :-)
Nemt at bestille
Nemt at bestille, jeg bestilte mandag og pakken blev afleveret torsdag med post nord til jylland og skulle bruges til om lørdagen.
Det eneste jeg er lidt ærgelig over er at pakken ikke bliver sendt som anonym.. der er reklame på, så modtager kunne se på pakken hvad den indeholdt. Så overraskelsesmomentet blev desværre ødelagt.
Det er super nemt at bestille og har…
Det er super nemt at bestille og har brugt dem flere gange .
Super service hele vejen igennem
Nemt og hurtig levering
Mega god mulighed for at sende en unik hilsen, mange ballon valgmuligheder at vælge imellem og hurtig levering. Dag til dag 👍🏻
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.