Oceniono na 5 z 5

Ballonen jeg havde bestilt, blev leveret i en flot stor æske som beskyttede. Da byen som ballonen skulle leveres til var udenfor listen ift. brug af egne chauffører, blev ballonen sendt med postno... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super hurtig levering. Jeg bestilte aftenen før og den blev leveret næste dag til stor glæde for fødselsdagsbarnet :)

Oceniono na 5 z 5

Ballonen kom desværre først en uge efter, selve dagen for min datters fødselsdag. Trods fejlen lå på postnords side, fik jeg mine penge refunderet af ballonkompagniet - super sød og fin service🫶🏼

Oceniono na 5 z 5

Har handlet hos Ballonkompagniet gennem mange år. En ballon kan noget særligt. Ballonerne bliver leveret af glade smilende personer. Tak for det.

1. Dostawca balonów
  2. Animator – skręcanie balonów
  3. Sklep z drobiazgami
  4. Sklep z artykułami imprezowymi

Napisane przez firmę

Vi har fyldt en hel webshop med balloner, om du vil købe dem i løs vægt eller ønsker at få leveret en hel dekoration til dit arrangement, det er din beslutning, alt kan lade sig gøre i samarbejde med Ballonkompagniet.

4,7

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

¤¤¤¤¤

Sjov ide at sende en ballon med posten, og absolut ikke sidste gang jeg bruger Ballonkompagniet.
Sendte ballon til min kæreste, og da jeg havde bestilt fandt jeg ud af at der skulle står noget andet på kortet. Ingen problemer med at få det ændret, og ballonen blev leveret som den skulle.

1 lipca 2024
Oceniono na 4 z 5

Sjov ide 👍🏼 der bringer smil og glæde

Jeg designede selv en ballon til min bedste venindes datter - den var så fin og mega sjov ide - var dog lidt skuffet over hvor kort tid den hold luft/hellium . Efter 3 dage var den helt flad og fuldstændig slut efter 4 dage ! Men alt i alt er iden virkelig sjov 👍🏼

30 czerwca 2024
Oceniono na 2 z 5

Mangler info om levering

2 stjerner, da det ikke er lykkes og få info, om pakken er leveret - trods track nr. Har forsøgt via post Nords app, hvilket ikke er lykkes.

28 maja 2024

Hej Rita
Jeg har også skrevet til dig på mailen.

Jeg fandt din ordre frem og kunne godt se at der var noget helt galt, når jeg slog pakken op via trackingnummeret.

Så lang forsinkelse er heldigvis ikke noget vi oplever tit, faktisk aldrig. Hvorfor jeg har sørget for at din ordre er blevet fuldt refunderet, da det bestemt ikke lever op til de krav vi sætter til os selv.

Jeg beklager endnu engang og håber det trods alt er et lille plaster på såret.

Oceniono na 1 z 5

Jeres biler der så pænt kører rundt med…

Jeres biler der så pænt kører rundt med jeres logo imprintet kan ikke finde ud af at parkere ordenligt - fylder 3 pladser og viser intet hensyn til andre billister.

13 maja 2024
Opinia niezależna

Hej Leo

Tak for at tage dig tid til at give os en anmeldelse herinde på trustpilot.

Jeg er ked af at du har haft den oplevelse, men uden yderligere information om hvor eller hvornår du har oplevet dette, bliver det svært at følge op på sagen. Vores indtryk af vores chauffører er at de altid opfører sig pænt på vejene og parkerer så der bliver plads til flest mulige biler på parkeringspladserne.

Bilerne er dog ikke så store at de fylder meget mere end fx en almindelig Tesla, så hvis det er lykkedes en af vores chauffører at få den til at fylde hele 3 pladser, så er det godt klaret.

Oceniono na 3 z 5

Synes det er et godt koncept

Synes det er et godt koncept. Men vi blev meget skuffede over at ballonen begyndte at tabe pusten efter et par timer, så øv for det

27 kwietnia 2024

Hej Helle

Tak for at tage dig tid til at give os en anmeldelse her på trustpilot.

Jeg er dog ked af at i ikke har henvendt jer til os i første omgang, så vi har kunne rette op på fejlen.
Producenten siger at folieballoner kan holde sig svævende i 3-4dage og ofte også længere tid, hvorfor der må have været en fejl på ballonen.

Send os en mail på info@ballonkompagniet.dk, så finder vi en løsning.

Oceniono na 3 z 5

Nemt, men kort holdbarhed

Dejligt med levering til døren, men allerede efter 1 døgn er der kun det halve af volumen tilbage i ballonen. Tidligere har jeg haft købt heliumballoner hos et andet firma, og der har ballonerne holdt i helt op til 1 måned (som minimum i et par uger). Så trods nem bestilling og levering, vægter holdbarhed altså mest og jeg må nok gå tilbage til det andet firma.

2 maja 2024
Opinia niezależna

Hej Maja

Tak for din anmeldelse, jeg er dog utrolig ked af at du ikke har henvendt dig til os så vi kunne rette op på det. De skulle naturligvis meget gerne holde længere end 1 dag, da producenten siger de holder sig svævende i 3-4 dage.

Send os gerne en mail på info@ballonkompagniet.dk så kigger vi nærmere på sagen.

Ballonkompagniet

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej