Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Meerdere keren iets besteld, de laatste keer een prachtige wikkeldeken. Veel gebruik van gemaakt in de eerste weken na de geboorte van mijn zoontje. Product was zoals omschreven. Ik werd netjes op d... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Al meermaals besteld. Hele fijne site en lieve eigenaresse! Heel divers en telkens uitbreidend assortiment. De merinowol cocoon is echt heel fijn voor newborns (tm vier maand gebruikt hier), en net... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Al meerdere keren wat besteld,wat altijd netjes geleverd word. Nu waardebon besteld en rechtstreeks laten versturen aan nichtje,super handig en ook hier weer leuk ingepakt verstuurd.Leveringen duren w... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z artykułami dla niemowląt

Napisane przez firmę

BALKE Van een mama, voor een mama. Een webshop waarbij ik (Judith, mama van Emma '22) mijn favoriete items voor moeders' baby's, kids en borstvoeding verkoop.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 30% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 2 z 5

Enorme vertraging en geen communicatie

Op 3 mei heb ik een bestelling geplaatst met producten die volgens de website op voorraad waren en een levertijd van 2–5 werkdagen hadden. Inmiddels heb ik op 28 mei nog steeds niets ontvangen.

Wat ik vooral teleurstellend vind, is dat er na meerdere contactpogingen geen enkele reactie is gekomen over de vertraging of de status van mijn bestelling. Daardoor weet ik op dit moment niet eens of mijn bestelling nog geleverd gaat worden.

Een vertraagde levering kan gebeuren, maar duidelijke communicatie hierover mag je als klant wel verwachten. Zeker als het een vertraging van inmiddels 19 werkdagen betreft.

28 maja 2026

Meerdere keren iets besteld

Product was zoals omschreven. Ik werd netjes op de hoogte gehouden m.b.t. levering etc.

28 maja 2026
Oceniono na 1 z 5

Inmiddels een MAAND geleden een…

Inmiddels een MAAND geleden een bestelling geplaatst, en nog steeds niets ontvangen. Meerdere mails gestuurd, op instagram contact gezocht maar nog steeds geen enkele reactie. Inmiddels gevraagd om mijn bestelling te annuleren en mijn geld terug te storten; maar zie helaas dat meerdere klanten dit zelfde aan de hand hebben. Hopelijk wordt dit netjes opgelost.

28 kwietnia 2026
Oceniono na 1 z 5

Na aankoop van een wollen deken…

Na aankoop van een wollen deken ontstond na de tweede wasbeurt een nare geur, ondanks dat ik de wasinstructies heb gevolgd. Mijn klacht is meerdere keren gemeld, maar klachten worden hier niet opgepakt en er komt geen reactie. De klantenservice is erg teleurstellend. Ik raad het niet aan om hier een aankoop te doen.

23 lutego 2026
Oceniono na 1 z 5

Niets ontvangen, geld weg.

Op 28 maart een bestelling gedaan, nog steeds niets ontvangen. Meerdere mailtjes en appjes gestuurd. Kreeg door dat er iets niet op voorraad was. Gezegd dat ik de rest wilde hebben of mijn geld. Na weer een tijd niets te horen gezegd dat ik mijn geld terug wil ontvangen. Geen reactie meer gehad. Uiteindelijk dus geen bestelling ontvangen en bijna €100,- weg.

14 maja 2026
Oceniono na 2 z 5

Products is in zeer goede kwaliteit

Products is in zeer goede kwaliteit, echter vind ik jammer dat mijn bestelling langer duurder dan wat er op de website staat. Er staat dat de levertijd ongeveer 5 dagen duurt. En als het langer duurde dat ze dan een mailtje stuurd om in te lichten. Echter heb ik geen mail ontvangen. En ik heb hun ook een aantal x bericht gestuurd maar geen enkel mail terug ontvangen. Hier kan zekker wat aan verbetering komen. Ik koop geen nieuwe producten meer bij hun.

17 kwietnia 2026
Oceniono na 1 z 5

Zeer slechte communicatie en service

Zeer slechte communicatie en service. Verkeerde maat sokken van merinowol ontvangen. Door het bedrijf meermaals aangegeven nieuwe op te sturen. Zijn inmiddels meer dan twee maanden verder en nog steeds geen sok op de mat of restitutie te bekennen. Appjes of telefoontjes worden genegeerd. Wacht nog steeds op een oplossing. Geen aanrader dus.

2 lutego 2026
Oceniono na 2 z 5

Bestel alleen als je geen retour hebt.

Eerder eens besteld en toen verliep alles netjes. Dit keer sprake van een retour en ben daar inmiddels, denk ik, al 6 weken mee bezig. Eerst om in contact te komen om de retour te regelen en vervolgens heb ik tot op heden mijn geld nog niet ontvangen ondanks dat ik daar meerdere keren over gemaild heb. Spijtig dat het zo moet verlopen.

23 lutego 2026
Oceniono na 4 z 5

Kraamcadeau

Ik heb een omslagdoek besteld als kraamcadeau. De levering was redelijk snel. Goede verpakking,product ziet er mooi uit. Ik kan niet wachten om het cadeau te geven!

28 marca 2026

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej