Jeg købte "ny" bil af Andreas for et par måneder siden, en 8 år gammel Opel Astra 1.4T, der i annoncen fik meget ros flankeret af en serie flotte billeder. Den lever mere end op til både omtale og bil... Zobacz więcej
Meget fair og tryg handel. Attest med udbedring af alle fundne fejl. Fik bilen leveret personligt på bopælen. Ved lille reklamation fik vi stillet lånebil til rådighed. Meget højt serviceniveau for... Zobacz więcej
Vi har fået en fair og professionel behandling hele vejen igennem vores køb af en brugt bil. Alle aftaler blev overholdt og de var altid fleksible og imødekommende uden at lægge pres på salget. Vi fik... Zobacz więcej
Ærgerligt ikke at kunne give denne virksomhed mere end en middel vurdering :/ Min kæreste og jeg skulle have ny bil da den gamle var solgt. Vi var ude og kigge hos 10-15 forskellige f... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Velkommen til Bakkens Auto på toppen af Silkeborg - vi har altid et bred udvalg af populære kvalitetsbiler til konkurrencedygtige priser. Vi har selv nøje udvalgt samtlige biler. Bilerne bliver leveret med en Applus brugtvogns attest. Vi kender bilernes service historik, så vi kan problemfrit indestå for salgsbilerne. Vi går meget op i tryghed og kundetilfredshed i enhver bilhandel, idet det er vores faste overbevisning, at dette giver de bedste bilhandler og kunderelationer. Attraktiv finansiering med eller uden udbetaling tilbydes Vi glæder os til at byde velkommen.
Århusvej 58, 8600, Silkeborg, Dania
- salg@bakkensauto.dk
- bakkensauto.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Vi fik en god betjening og en god bil…
Vi fik en god betjening og en god bil med til prisen.
Tak til Bakkens Auto for en rigtig god service , bilen var som de beskrev i telefonen og jeg fik vinterdæk med i handlen da de havde dem til at ligge fra tidligere ejer dejligt :)
Ser frem til mange gode ture i min nye ( brugte ) Kia Ceed
Fik en ok pris for min brugte Skoda Fabia dog 3.000kr mindre end jeg blev budt et andet sted men med vinterdækkene går det lige op tænkte jeg
Så samlet kan jeg kun anbefale Bakkens Auto
Mvh
Lars Olsen
SUPER TILFREDS
SUPER TILFREDS!
Jeg købte for et par uger siden en lettere brugt bil af Kenneth Petersen ved Bakkens Auto i Silkeborg. Det var alt i alt en super god oplevelse og en meget behagelig betjening! Kan VARMT anbefales!
Rigtig god service.
Jeg har netop købt bil hos Bakkens Auto, og det har været en super oplevelse fra start til slut. Dygtige og meget oprigtige medarbejdere. Jeg vil 100% anbefale andre at kigge efter ny bil her, og jeg kommer bestemt også selv til at aflægge dem et besøg, når jeg engang skal skifte ud.
Jeg har lige købt min anden bil hos…
Jeg har lige købt min anden bil hos Bakkensauto og er fuldt tilfreds!
Super service, bilerne har kørt upåklageligt og hvis der har været det mindste jeg har været i tvivl om, har de altid stået klar med råd og vejledning. I mine øjne, det perfekte sted at købe sin bil! :-)
Super god betjening af Kenneth og…
Super god betjening af Kenneth og bakkens auto. Vi var ude og kigge bil, og Kenneth kom flyvende ud ad døren for at se, om vi kunne bruge hjælp. 5 stjerner for fantastisk service👌
Super hjælpsomme og profesionelle
Super hjælpsomme og profesionelle.
- Har intet og sætter en finger på hos bakkensauto.
De super hjælpsomme, og de er altid klar til at svare på spørgsmål eller andre ting. Virkelig flinke mennesker, har kun haft en god oplevelse hos dem. ☺️
God til at sælge - knap så god til at levere...
Ærgerligt ikke at kunne give denne virksomhed mere end en middel vurdering :/
Min kæreste og jeg skulle have ny bil da den gamle var solgt. Vi var ude og kigge hos 10-15 forskellige forhandlere, sidst på dagen mødte vi op på bakkens auto og blev mødt med åbne arme.
Vi snakkede om diverse ønsker til bil osv. Super god service, intet at sætte en finger på.
Da vi har prøvekørt og lavet handlen gik vi derfra med en god fornemmelse, dette skulle senere ændre sig. Vi prøvede bilen uden skader på ruden, men modtager den nogle dage efter med et stenslag :/
Bilen skulle senere til service for sælgers regning, det blev gjordt som aftalt, bilen trækkede stadig meget til højre og skulle have lavet diverse småting. Det undrer mig at en bil med fejl kan “gå igennem” service uden det er noget der bliver sagt til bilens ejer.
Jeg er ikke imponeret over forløbet efter handlen, og syntes det er utroligt ærgerligt når vi var så tilfreds med købet :/
Det som gør at jeg ikke kan give mere end middel er følgende: mangel på information, dårlig kommunikation efter handel, aftale ikke opfyldt.
Jeg er personligt utrolig ked af denne oplevelse...
Denne anmeldelse er ikke som hævn eller andet, jeg ønsker udelukkende at “advare” andre. Håber dette “bare” var et tilfælde og andre har haft gode oplevelser!
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.