I dag besøgte min forlovede (Erika og jeg Café Bag Huset for at fejre vores forlovelsesdag. Det var helt særligt at være tilbage, da det faktisk var her, vi blev forlovet for præcis to år side... Zobacz więcej
Min mand og jeg bestemte os for at køre til Viborg for at nyde noget lækkert mad på café baghuset.Vi har før nydt deres lækre mad. Vi gik ind og stod et godt stykke tid og ventede på en tjener,før... Zobacz więcej
Café Baghuset kan virkelig varmt anbefales. Få altid den varme modtagelse og betjening af personalet. Her får man en dejlig smagsoplevelse hvad enten man bestiller en Baghusets Brunch, en af de frokos... Zobacz więcej
- Kafejka
- również w kategorii:
- Restauracja
Napisane przez firmę
Hos Cafe Baghuset i Viborg, byder vi på dejlige sanse-oplevelser. God mad og kunst er den solide basis i et behageligt og hyggeligt miljø. Vi rammer bredt - uden at gå på kompromis med hverken service eller kvalitet. Husk at du kan booke Cafe Baghuset til selskaber (min... 20 personer) - send en mail til info@baghuset.net, for at høre nærmere. Vi har erfaring fra: barnedåb/navngivningsfest, firmafest, fødselsdagsfest, bryllupsfest, julefrokost og vi er behjælpelige med alt vi kan, for at gøre din særlige anledning til en speciel dag. Vi tilbyder både tallerkenanrettede 3 - 5 retters menuer samt buffet. Cafe Baghuset er også på Instagram http://instagram.com/cafebaghuset Vores menuer findes på hjemmesiden www.baghuset.net
Fischers Pl. 6, 8800 Viborg, 8800, Viborg, Dania
- info@baghuset.net
- baghuset.net
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również
Alt alt for skuffende!!
Jeg var inde på Baghuset med mine veninder, og det var en skuffende oplevelse. Først og fremmest stod vi i lang tid for at få et bord, hvilket var lidt træls, da vi står lidt i vejen, specielt når der er andre som ik får hjælp. Da vi endelig fik vores bord, gik der også alt for lang tid, før vi kunne bestille vores mad. Efter bestillingen ventede vi en time på vores mad..
Det var ikke kun os, der var utilfredse; det var tydeligt, at flere andre gæster også var træt over den langsomme betjening. Servicen var virkelig skuffende, og det så ud til, at tjeneren hellere ville stå og snakke med sine veninder end at tage sig af gæsterne. Det gjorde bare oplevelsen endnu mere irriterende. Alt i alt var det en skuffende aften, og jeg kan ikke anbefale Baghuset baseret på denne oplevelse.
Og nå ja, forstår langt langt fra hvordan de kan vinde priser for deres “gode betjening” og mad…
Tager helt klart et andet sted hen og bruger mine penge!
Lang ventetid Meget dårlig service desuden ventet på…
Meget dårlig service desuden ventet på maden i 60 min…
Vil klart fortrække og vælge et andet sted næste gang.
Virkelig god mad og super stemning.
Top sted
Top sted, super lækkert mad og søde personale. Hyggelig og dejlig stemning.
Kold oplevelse
Det er lidt specielt, at ud af alle ansatte, der er på arbejde, er det kun én, der kan tildele borde.
Det virker til at skabe unødig ventetid.
Desuden gør det, at døren ofte står åben, mens man sidder og spiser, hvilket hurtigt gør det koldt.
Fantastisk service og god oplevelse
Fantastisk service og god oplevelse
Vi havde en skøn oplevelse på caféen! Selvom vores bestilling var lidt kompliceret, tog medarbejderne det med et smil og stor tålmodighed. De var utroligt søde og imødekommende, og alting blev leveret præcist som bestilt – og endda til tiden. Det er sjældent, man møder så god service, og vi kommer helt sikkert tilbage. Kan varmt anbefales!
Tak for en mega skøn madoplevelse til…
Tak for en mega skøn madoplevelse til teamet på Café Baghuset.
Skøn mad, dejlig atmosfære og super servicemindet personale.
Vi kommer helt sikkert igen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ketchup skal som hovedregel ikke kunne…
Ketchup skal som hovedregel ikke kunne bestå pisket-æggehvide-over-hovedet-testen. Hvis ketchuppen i stedet var en afart af gasolinsovs, er der nogen der har måske har brugt margarinen i stedet for olivenolien.
Resten af maden var en blanding af for salt, for fedt, for tørt, for kogt, for skilt, for blødt. Bortset fra bønnerne, spinaten og salaten, der var tilpas tilberedt. Hvem end grøntsagskokken er, sætter jeg pris på at vedkommende gav mindst en ret struktur og crunch.
Serveringspersonalet løb stærkt og havde alligevel overskud til at være venlige. Tak for det.
God mad men elendig service.
Helt igennem fantastisk oplevelse på…
Helt igennem fantastisk oplevelse på Cafe Baghuset!
Jeg blev mødt af to smilende servitricer, der med det samme de så mig lagde hvad de havde i hænderne og bød mig velkommen med store smil og venlig hilsen.
Jeg fik tartar til forret, sliders og pigvar til hovedret samt et glas hvidvin og en af deres grønne shakes/smoothies.
Blev løbende spurgt om alt var som det skulle være og bordet blev nydeligt ryddet efter hver ret! 10/10
Jeg hvad en rigtig god oplevelse på…
Jeg hvad en rigtig god oplevelse på caféen i fredags. Dejligt sted og rigtig god betjening. Priserne er meget fornuftige i forhold til kvaliteten!
Lækker tartar og rigtig lækre snacks med mange forskellige muligheder!
Kommer helt sikkert igen,
Bedste sted i byen
Bedste sted i byen, Viborg. Super søde tjenere og priser alle kan være med på.
Overholder ikke deres egne tilbud
Vi lavede en bestilling på en børnefødselsdag den 5/8 2024, hvor vi ringede ind for at bestille, da man ikke kunne bestille til nok personer via deres hjemmeside.
Hende jeg talte med havde jeg en dialog med omkring det ønskede tilbud vi ønskede at benytte, som hun kendte og bekræftede på detaljer.
4 dage før fødselsdagen ringer de nu og siger at det tilbud eksistere ikke længere og har ikke været der i over et år. De siger at medarbejderen er helt ny og har derfor lavet en fejl???
Hvordan kan en ny medarbejder så lave en fejl, hvor hun bekræfter på detaljer et tilbud der var gældende for over et år siden??? Det giver ingen mening…
Jeg fandt det link vi havde brugt, da vi fandt tilbuddet, som fører direkte til deres hjemmeside, men nu er der ikke reklamer for det mere, når man kommer ind på siden.
De prøver også at give en aprilsnar skylden, men det vi har set er på deres egen hjemmeside og igen så er det aftalt og bekræftet af en medarbejder i caféen…
Nu kan vi enten betale dobbelt pris for en fødselsdag eller få en skuffet datter.
Super lækre drinks og mad 10/10
Vi kommer snart igen!
Jeg var forbi viborg med fruen og kom forbi Café Baghuset.
Det gør vi helt sikkert igen snart. Super skøn stemning, virkelig behagelig services fra husets ansatte og helt klart et besøg værd, alene baseret på maden!
Man siger jo 50% af en ret spises med øjnene. Her må jeg sige både syn, smag og mængde spiller 100% hver!
Helt klart et besøg værd i den midtjydske perle.
Byens bedste cafe 🌟
Altid glade og imødekommende tjenere! Elsker stemningen, og ikke mindst den fantastiske mad der bliver serveret! Kan varmt anbefales 😃
Super hyggelig oase midt i Viborg
Super hyggelig oase midt i Viborg! Vi kørte gennem byen, og stoppede ind for mad og en kold sodavand. Helt perfekt sted - Vi har det nu på vores faste stop, gennem Jylland.
Fantastisk mad og god service
Min mand og jeg var dernede Igår på…
Min mand og jeg var dernede Igår på café baghuset kl 17 den 06/08 og får at vide at køkkenet er lukket selvom café lukker kl 18 så vi måtte gå igen da vi intet mad kunne få !
Kold mad der sejler i vand
Vi ankom syv personer og fik hurtigt anvist bord og bestilling, drikkevarer blev serveret rimelig hurtigt, men maden ventede vi på længe, ca.30 min. Husets burger var bestilt x 3 for alle var bollen gennemvædet af vand fra salat og burgeren var kold. Vesterhavs salat med laks og rejer, her var laksen meget kold og virkede optøet, salaten sejlede i vand tomater var frosne/ halvrådne. Kyllingen sandwichen kold, og samme historie for bolle og tomater. Eneste positive servering var de grove fritter.