Informacje dotyczące firmy

1. Sprzedaż diamentów

Napisane przez firmę

Badrion är ett Stockholmsbaserat Svenskt E-handels-företag som har Sveriges största utbud av äkta naturliga och labbodlade diamanter. Vi erbjuder gratis frakt, 14 dagars fri retur och vi har en prisgaranti.

Dane kontaktowe

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 5 z 5

Efter att ha gått igenom olika bolags…

Efter att ha gått igenom olika bolags hemsidor innehåll omdömen och kontroll mot alla bolag tog jag kontakt och hade en givande och lärande kontakt via chatt att det inte bara är de 4C som avgör en diamant kvalitet utan också slipningen symmetri osv.
Valde därefter ut ett objekt som kom på avtalad tid och juvelerare som gör smycket har sagt att stenen uppfyller angivna värden enligt certifikatet så då är jag mycket nöjd!/ Gunnar Kalmar

8 kwietnia 2026
Oceniono na 5 z 5

Köpte en navet slipad diamant

Köpte en navet slipad diamant, tog mig lite tid att bestämma men Babak var väldigt hjälp vänligt och hjälpte mig genom hela processen, väldigt trygg och transparent affär, kan stort rekommendera detta företag

30 marca 2026
Oceniono na 5 z 5

Jag är väldigt nöjd i alla aspekter

Jag är väldigt nöjd i alla aspekter; pålitlig, förtroendeingivande, direkt och personlig rådgivning och kommunikation. Tydliga villkor, efter betalning omedelbar beställning och så slutligen leverans en vecka före beräknad tid. Under hela processen information per mail. Uppföljande samtal efter att varan levererats i ett rekommenderat brev. Men framförallt är jag supernöjd med produkten.

23 marca 2026

Snabb återkoppling

Snabb återkoppling, grym personlig service.
Fick superbra hjälp med att få den finaste diamanten till min ring.
Är jättenöjd, skulle köpa en till förlovningsring om jag behöver en!!

13 marca 2026

Perfektion!

Fick mina beställda diamantörhängen en vecka tidigare än planerat, med bra och proffsig kommunikation längst med hela köpet och leveransen. Bra certifieringar och extremt fina stenar. Allt var helt perfekt! Tack Badrion.se

22 grudnia 2025

Genomgående WOW!

Jag är otroligt nöjd med hela upplevelsen – från första besöket på hemsidan till leverans av diamanterna. Hemsidan är tydlig, lätt att använda och inger stort förtroende, vilket gjorde urvalet enkelt och tryggt.

Diamanterna var ännu vackrare i verkligheten än på bild och exakt enligt specifikation, med tillhörande certifikat, vilket gav extra trygghet i köpet. Kvaliteten, lystern och slipningen överträffade verkligen mina förväntningar.

Leveransen var snabb, säker och med tydlig kommunikation genom hela processen. Allt kändes smidigt, seriöst och mycket välorganiserat.

Sammanfattningsvis en förstklassig köpupplevelse med hög kvalitet, transparens och utmärkt service. Jag kan varmt rekommendera denna sida och kommer definitivt att handla här igen.

8 grudnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Jag blev väldigt positivt överraskad av…

Jag blev väldigt positivt överraskad av Badrion. Grym och lättnavigerad sida, stort utbud och rimliga priser. Framför allt snabb och trevlig respons när man hör av sig, vilket ger ett seriöst och pålitligt intryck!

12 grudnia 2025

Tryggt köp med bra pris

Jag sökte en hel del efter trovärdiga ställen att köpa lösa diamanter ifrån, och hittade Badrions konkurrenskraftiga priser. Eftersom företaget är nytt, var jag lite skeptisk först men det behövde jag verkligen inte vara. Min diamant kom hem och är verkligen så fin! Allt har känts proffsigt och kan rekommendera andra att köpa hos Badrion.

25 listopada 2025

Verkar seriöst!

Schysst hemsida. Dom svarade snabbt när jag skrev. Verkar ha bra koll på diamanter. Ger ett seriöst intryck. Jag har en kompis som köpte en sten som sa att det var helt problemfritt och kort leveranstid.

19 listopada 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej