Badpunt.nl Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Goede service, gelukkig had deze webshop mijn de kleur van het voegmiddel dat ik zo mooi vind al leverbaar.(pas nieuw) 1 van de weinige. Snel geleverd, maandag 17.00 besteld woensdag middag zat het... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Eerste reactie na levering: Prima bedrijf. Ontvangen wat ik heb besteld, op tijd en in goede orde tegen een goede prijs. Tweede reactie: Helaas nu ik een probleem heb, krijg ik ze met geen mogeli... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Begin maart hebben we 2 bestellingen gedaan. Met 1 van de 2 bestellingen is het mis gegaan in de levering (door de bezorgdienst). Het probleem is door Badpunt keurig opgelost. Telefonische bereikbaarh... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Nergens, ook bij gespecialiseerde sanitair winkels, kon ik een kapot onderdeel van een douchedeur krijgen. Was niet te bestellen. Door Badpunt met een paar drukken op de knop had ik het onbestelbare o... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Projektant łazienek

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Sanitair & Tegels webshop met service

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Wilux douchedeur geleiders

Was op zoek naar passende wieltjes/geleiders voor Wilux douchedeuren. Eerst besteld bij andere onderdelen site (bathroomparts) maar pasten niet, en wacht na terugsturen nog steeds op retour storting aankoopbedrag.
Bij badpunt (niet goedkope) exact passende geleiders gevonden en vlot geleverd. Top!!

13 listopada 2018

Oplichters?

2 maanden gelden iets besteld bij Badpunt met een levertijd van 4 weken. We zijn nu 2 maanden verder, geen levering, telefonisch niet bereikbaar en geen reactie op e-mail.
Hoe kwaad kun je iemand maken..

26 października 2018
Oceniono na 4 z 5

Geen levering, n(t)och teken van leven...

Zeer ontevreden tot op heden over mijn eerste (en waarschijnlijk ook laatste) bestelling.

Mijn bestelling die ik via de site BadkamerMegamarkt.nl (badpunt is eigenaar) van een week geleden nog steeds niet ontvangen. Ik wacht al dagen.

Het meest vervelende is dat ze telefonisch niet bereikbaar zijn en er ook geen reactie komt op mijn mail, laat staan via Facebook.

Waardeloos.... tenzij badpunt.nl nu wakker wordt en met een reactie en passende oplossing komt.

uiteindelijk telefoontje gehad van BadkamerMegamarkt.nl en 2 dagen erna geleverd. Tot mijn verbazing een ander product geleverd. Niet gelijk aan de foto's/model zoals op de site vermeldt.

Deze retour verzonden met het verzoek om ook de verzendkosten te vergoeden. Ik heb het aankoopbedrag en de verzendkosten terug gekregen.

Jammer van het gedoe, uiteindelijk wel netjes afgehandeld.

4 września 2018

Supersnel

Maandagmiddag besteld, dinsdagmiddag in de bus in België. Super!!

29 sierpnia 2018

Top!

Snelle levering, goede communicatie. Spullen die pas voor later aangegeven stonden werden toch binnen een week geleverd (met de andere aankopen)
Top!

15 sierpnia 2018
Oceniono na 1 z 5

had een spiegel besteld met 3x…

had een spiegel besteld met 3x vergroten na montage dus alles al los enz bleek deze niet of nauwelijks te vergroten dus moet nog weer op zoek

15 sierpnia 2018
Logo Badpunt.nl

Odpowiedź od Badpunt.nl

U heeft een klacht over de geleverde Geesa scheerspiegel. Wij hebben via de reguliere weg geen klacht van u ontvangen.
Via dit openbare bericht komt uw ontevredenheid over het geleverde product tot ons.

Graag vernemen wij of uw melding alsnog in behandeling moet worden genomen, als u dit wenst kunt u met ons contact opnemen.

Vriendelijke groet
Team Badpunt.nl

Oceniono na 1 z 5

Geen enkele respons op vragen en geen levering!!!!

Ik heb een vraag gesteld over het betalingskenmerk dat niet herkend werd door mijn bank en kreeg geen reactie. Bestelling werd niet op de beloofde datum bezorgd. Ik heb hier een vraag over gesteld en weer geen enkele reactie. Zeer teleurgesteld in de geleverde ‘service’.

26 lipca 2018
Logo Badpunt.nl

Odpowiedź od Badpunt.nl

Beste Sandra,

We hebben geprobeerd u te bellen echter het telefoonnummer welke u heeft doorgegeven is niet in gebruik.
U heeft betaald middels een overboeking, een bankoverschrijving werkt met een speciaal kenmerk, soms gaat hier wat tijd mee verloren voordat de betaling daadwerkelijk verwerkt is.
Bij navraag is gebleken dat u een vraag heeft gesteld aan Sisow onze payment provider (de mail met de betaal instructies).
Na ontvangst van de betaling is de order direct verwerkt.

Vriendelijke groet,
Team Badpunt

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej