Badmintonshoppen Recenzje 665

Wynik TrustScore: 3 na 5

3,2

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 3 z 5

Tycker att det är dåligt att det inte finns bytesrätt om storleken inte passar, så får man skicka tillbaka produkten som inte passar och får betala 49 kr fraktkostnaden sedan får man beställa nytt ig... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 2 z 5

Mycket krånglig order med en leverans tid på nästan 2 månader. Var tvungen att fråga om de ger någon konpensation pga allt krångel, dvs inget de självmant erbjöd. Skulle få 10 %, vilket jag aldrig... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Beställde skor o racket. Har aldrig tidigare fått så sköna skor. Racketen var också bra. Är drygt 70 år så då har jag hunnit prova en del. Som kuriosa kan jag nämna att jag vann mot en medelålders s... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Delayed shipment without communication until I contact the shop. It's been a week that I have not received anything. I had expected it would arrive in 3 days and would be ready for a match. If some... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

Napisane przez firmę

Badmintonshoppen är Sveriges största webbshop inom badminton! Badmintonshoppen är känd för att ha ett stort utbud av produkter i olika prisklasser, och för att alltid vara först med de senaste produkterna på badmintonmarknaden. När vi köper in produkter är det alltid med fokus på bra kvalitet och funktionalitet. Badmintonshoppen säljer därför bara produkter från de absolut ledande märkena inom badminton. Vi har blivit särskilt kända för: ✅ Stort utbud ✅ Bra service ✅ Kompetent rådgivning ✅ Snabb leverans.

Dane kontaktowe

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Dålig reklamationshantering

Beställde ett dyrare racket och strängning som jag hann använda i ca 4 veckor innan något underliggande fel i racket orsakade att ramen gick sönder vid en bollträff på ramen. Det ska inte gå att ramen går vid en ramträff, speciellt inte med ett sådant nytt racket som inte varit med om någon kollision eller liknande. Hörde av mig till butiken med bilder och förklarade situationen. Deras svar var att det inte ska gå och att det måste vara en kollision och därför tänker dom inte godta reklamationen. Jag försökte resonera med dom om vad som kunde göras och dom erbjöd 25% på ett nytt racket vilket är väl lite schysst men tar ju inte bort att jag fått ett defekt racket från dom. Hade önskat att dom erbjudit sig att skicka racket till dom så dom hade kunnat se att det inte fanns några tecken på kollision med annat racket eller golvet… Kommer inte beställa härifrån igen.

20 marca 2026

Odpowiedź od Badmintonshoppen

Tack för din feedback. Vi beklagar verkligen att du har haft en dålig upplevelse med ditt nya racket och den efterföljande reklamationsprocessen.

Vi strävar alltid efter att göra en rättvis bedömning baserat på de bilder vi får skickade till oss, men vi måste erkänna att det ibland är nödvändigt att få produkten fysiskt i händerna för att kunna se detaljer som bilder kan missa – precis som du själv föreslår.

Vi vill gärna ge ditt ärende en ny chans och utföra en fysisk undersökning av racketet för att säkerställa att inget har blivit förbisett. Tyvärr har vi inte kunnat matcha ditt namn här på Trustpilot med en order i vårt system.

Skulle du vilja kontakta oss direkt på JS@zerv.dk?

Så snart vi hör från dig kan vi hitta din order och komma överens om det fortsatta förloppet, så att vi kan hitta en lösning som du är nöjd med.

2-3 dagars leverans står det

2-3 dagars leverans står det. Efter 2 dagar fick ja mail att min order var fixad och skickad, track nr visar att DHL ej fått paketet än. Innebär att det kommer ta minst 5-6 dagar. Sista beställningen där…..

6 października 2025

Hej Peter

Tak for din anmeldelse.

Jeg kan ikke finde din ordre udefra dit navn.

Vil du kontakte mig på js@zerv.dk - så kigger jeg på din sag omgående.

Med venlig hilsen

Oceniono na 1 z 5

Beställde ett par yonex skor måndag

Beställde ett par yonex skor måndag. Får ingen email alls om beställning, inte första gång det har hänt. Mailer dom tisdag morgon, inget svar alls tills torsdag där skorne kommer. FEL skor, beställde Yones aerus Z2, fick gamla modellen Z. Skriver dom nu är det Fredag, inget svar. 4 dager altså på email och inget svar, ingen möjlighet att ringa. Skriver mest här för att svarstiden på kunder som inte är nöjde som skriver här har mycket snabbare svarstid, go figure.

4 sierpnia 2025

Hej Michael

Tak for din anmeldelse.

Vi kan desværre ikke finde nogen ordre registreret i vores system på dit navn, og vi kan heller ikke se, at du har forsøgt at kontakte os. Derfor er vi naturligvis kede af at modtage din anmeldelse, uden at vi har haft mulighed for at hjælpe dig.

Du er meget velkommen til at kontakte mig direkte på JS@zerv.dk, så vi kan finde en løsning.

Med venlig hilsen

Strängarna gick sönder efter 4 slag

Racket kom uppenbarligen felsträngat eller någonting, mina strängar gick av efter exakt 4 slag. Kontaktade företaget direkt och de sa att vägrar ge någon sorts ersättning. De har inte kommit med någon lösning alls på problemet.

De har 0 förståelse eller problemlösningsförmåga. Och jag vågar inte köpa ett enda till racket därifrån.

30 marca 2023

Dear Gunther.
Thank you for your review.

We are sorry to hear what has happened with your racket. Through your Trustpilot review we haven't been able to find your order number to your case. If you would please make contact with us one more time and referring to this Trustpilot Review, we would much like one more time to take a second look at your case in order to help you.

Best regards. Asbjørn - Badmintonshoppen.se

Oceniono na 3 z 5

Leveranstiden hölls inte till utlovade…

Leveranstiden hölls inte till utlovade 2-3 dagar

2 marca 2023

Hej Ann-Charlotte.
Din bestilling er laver fredag aften kl. 21.15. Vi har pakket og sendt din vare mandag og herefter er din pakke leveret om torsdagen, som er den 3 hverdag. Derfor har vi leveret din pakke inden for de 2-3 hverdage som vi lover :-)

Vi håber du bliver glad for din ordre.
De bedste hilsener. Asbjørn - Badmintonshoppen SE

Oceniono na 2 z 5

Trasigt racket levererat, långsam kundservice

Fick hem en trasig produkt, kundservice var långsamma och oklara i sitt hanterande av problemet.

21 lutego 2023

Hej Gustav.
Tak for din anmeldelse.

Vi har valgt at undersøge sagen nærmere med dig endda før din anmeldelse. Vi har bedt dig om at returnerer varen, så vi kan se om det er en produktionsfejl der er på ketcheren.

Vi skal nok informere dig så snart vi har den retur :-)

Ha' en god dag.
Mvh. Asbjørn - Badmintonshoppen SE

Oceniono na 2 z 5

Hal grepplinda på nyköpt rack och…

Hal grepplinda på nyköpt rack och företag bara svarar att det kan vara så och föreslår att jag sätter på ett nytt…

20 lutego 2023

Hej Joakim.
Tak for din anmeldelse.

Vi beklager hvis ikke du er tilfreds med den ketchers greb som du har købt. Vi har desværre ikke tilfredshedsgaranti og derfor kan vi ikke være dig behjælpelig. Vi anbefaler blot at du lægger et andet greb på så du får lige netop det greb du ønsker at spille med :-)

De bedste hilsener. Asbjørn - Badmintonshoppen.se

Oceniono na 1 z 5

Fick fel storlek på mitt nyinköpta…

Fick fel storlek på mitt nyinköpta yonex racket
Hade beställt 3U G4
Fick 4U G5
Är väldigt besviken, hade länge sökt efter ett kvalites racket med lite större grepp,
men tyvärr så blev det en miss

27 lutego 2023

Hej Östen.
Tak for din anmeldelse.

Vi beklager hvis vi skulle have sendt dig en forkert størrelse ketcher. Mine kundeservice kollegaer tager kontakt til dig for at undersøge sagen nærmere og for at se hvordan vi løser situationen.

De bedste hilsener. Asbørn - Badmintonshoppen.se

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej