Goede prijzen en ook een juiste filtering in de afmetingen om zo de juiste douche deur te vinden. Ruime keuze en vooral een deugdelijk aanbod. Zelfs nog gebeld worden door Wim om door te geven dat de... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Wij zijn uitstekend geholpen door Wim van Badkamer Outlet, die ons een mooie scherpe aanbieding heeft gedaan voor Detremmerie meubels. Voor meer informatie voor deze speciale meubels moesten we contac... Zobacz więcej
zeer snelle levering ,info via tel ook heel goed omtrend de bevestigings materialen dat dat er bij zat . alleen beetje jammer dat er al wat krasjes op het scherm zitten ,zat gewoon losse bubbel folie... Zobacz więcej
De radiator in mijn badkamer was na 8 jaar aan vervanging toe. Omdat ik een speciaal model design radiator heb ben ik gaan zoeken of ik hetzelfde model weer kon vinden. Bij badkamer outlet kon... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
douchewanden, badkamermeubelen, regendouches, baden, kranen, douchegoten, wandcloset, bidet, urinoir, designradiator, paneelradiator, badkameraccessoires, douchedeuren, inloopdouchewanden, douchecabines, stoomcabines, wastafel, douchebak, closetpot, duoblokcloset, inbouwreservoir, laaghangend reservoir, closetzitting
Dane kontaktowe
Blankenstein 600, 7943 PA, Meppel, Holandia
- 0522244718
- info@badkamer-outlet.nl
- badkamer-outlet.nl
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Meedenkende verkoper
Meedenkende verkoper.
Had afhalen aangekruist en belde me op. 100 km rijden leek niet logisch.
Heeft vervolgens oplossing voorgedragen.
Verdient een pluim 👌
Mooi product goede prijs vlotte levering
Ik had iets besteld en betaald
Ik had iets besteld en betaald, toen bleek dat het nog besteld moest worden en levertijd niet te voorspellen was.
Ik had het meteen nodig.
Het geld werd meteen teruggestort, geen probleem.
De juiste en goed passende WC bril te vervangen…
De juiste en goed passende te vervangen WC bril voor mij te vinden waar ik al weken naar op zoek was. En ook nog binnen 3 dagen geleverd. Klasse!!!
Netjes geleverd en binnen de…
Netjes geleverd en binnen de afgesproken tijd. Direct reactie op de mail en behulpzaam met goed advies!
Zeer tevreden over de aankoop.
Geleverd volgens afspraak
Helemaal niet blij als mijn…
Helemaal niet blij als mijn badkamermeubel geleverd wordt. Het type Ikea, heel veel plankje en schroefjes, maar niet voor een outlet prijs. Nu maar hopen dat ik hem hoe in elkaar krijg. De gaatjes zijn niet voorgeboord. Met een uur moet het klaar zijn zegt de beschrijving. Helaas niet voor mij. Misschien iemand die het al 20x heeft gedaan. 🥲

Odpowiedź od Badkamer Outlet
Schending van het herroepingsrecht
Wat we bestelden paste niet. Terugsturen was niet mogelijk omdat het geen zogenaamd "voorraad artikel" is. Een flagrante schending van het herroepingsrecht.
Goede prijs/kwaliteit, communicatie kan beter.
Prijstechnisch een interessant bedrijf, kwaliteit van de geleverde materialen is ook meer dan goed. Enkel de communicatie laat men helaas een steek vallen. Na meermaals om e-mails gevraagd te hebben c.q. transport bevestigingen heb ik deze tot nu nooit mogen ontvangen. Gesprekken per telefoon verlopen wel soepel en professioneel!
Alleen maar positief.
Ik heb alleen maar positieve ervaringen. Bij de levering was er een onderdeel beschadigd. Even gebeld en zeer vriendelijk personeel. Verdere afhandeling via Tegeldopot.nl. Super ondersteuning met e-mail en telefonisch. Niet twijfelen, echt betrouwbaar en goed. Alleen... goedkoper in aankoop.
kwalitatief goed product
Goede informatie, goede afleverafspraken, kwalitatief goed product
Bestelling niet gehad
Netjes geholpen
Eerlijk en gepast advies
Eerlijk en gepast advies, altijd goed geholpen door de jongens.
Meer kunnen leveren dan strikt noodzakelijk
De badkamer-outlet kon aan onze ongewone vraag voldoen. Tegen een faire prijs. Netjes een complete pallet bezorgd op tijd en de juiste plek. Volledig op afspraak. Goederen allemaal in tact aangekomen door voldoende bescherming.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.