Vi bestilte badekarret til vores datter kort før jul og det nåede frem før juleaften. Efter at have haft det over en måned kan vi kun anbefale det.
Bestilte ved et, troede jeg dansk firma, men har fået en ordrebekræftelse fra et hollands transportfima, er meget spændt på om jeg modtager noget eller pengene er spild. Den eneste mail i har skrev... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Har længe ønsket mig et siddebadekar, badebaljen er en perfekt og billig mulighed for at lave hjemmespa uden at skulle bygge om. Nem at håndtere og flytte rundt på, selvom den er robust. Fin samlevejl... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Badebaljen vi modtog er af god, kraftig kvalitet. Forsendelsen drillede dog lidt. Baljen blev sendt fra Holland med PostNL. I Danmark fortsatte den videre med DPD. De informerer dog ikke om forsendels... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Du har ventet på det så længe. Et dejligt varmt bad med badesalt og æteriske olier, hvor du kan lukke dine øjne og drømme, at du er i en spa. Normalt er dette kun muligt under et spa- eller hotelbesøg, hvis du ikke har et badekar derhjemme. Med badebaljen er det nu muligt i dit eget hjem!
De Nieuwe Erven 3, 5431NV, Cuijk, Holandia
- hej@badebaljen.dk
- badebaljen.dk
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Hurtig forsendelse og perfekt badekar
Jeg har købt fra dem for længe siden nu…
Jeg har købt fra dem for længe siden nu og har stadig ikke modtaget min vare og kan ikke få afvide hvor min vare befinder sig ikke et sted jeg handler en anden gang

Badebalje
Den eneste mail i har skrevet, var en hvor i spurgte hvorfor i kun fik 3 stjerner, og jeg har stadig ikke set skyggen af et badekar.
Efter 7 dage har jeg fået en besked om at pakken er parat til at forlade afsender landet, den skulle have været her for 2 dage siden i følge første mail.
A new one sent, thanks for helping me, you deserve all 5 stars

Fantastisk service
Der har været problemer med levering og problemer med at komme i kontakt med mig . De har prøvet at finde måder at komme i kontakt med mig indtil De har lykkes dem. Det har jeg ikke oplevet før , så fantastisk service .

Odpowiedź od Badebaljen
Har købt en kæmpe balje og fik den…
Har købt en kæmpe balje og fik den efter kun få dage. Super god og hurtig levering og meget tilfreds med mit køb
Så lækkert. Billig og hurtig levering 10 stjerner
Lyn hurtig levering og lever 200% op til forventningerne og lidt til. Masser af plads uden den fylder for meget.
Mine unger elsker den og mor elsker at der er dræn så vandet kan komme ud. Har stået og tømt en balje i 2 år med gulvspand.
Smuk lyserød farve.
Kan VARMT anbefales.
Alt er godt
Jeg blev meget usikker på om hjemmesiden og firmaet var eksisterende, da jeg ikke kunne se varen blev sendt og pengene var trukket. Efter kontakt med kundeservice, som beklagede blev jeg tilbudt kompensation via afslag i prisen.
Rigtig god samtale og betjening.
Hilsen Jeanette

Lækkert 5 tal fra mig.
Lækkert 5 tal fra mig.
Fik leveret med et par dages forsinkelse og var bange for at det var en snyde side….
Super lækkert ude-/indekar.
Bliver skønt både med koldt og varmt dyp.
Vi elsker vores badebalje.
Vi elsker vores badebalje.. små som store.
Den er rummelig og robust. Vi har nu haft vores i et par år og har anbefalet den til andre som også er meget glade for deres.
Den passer perfekt i vores lille brusekabine.
GENIALT og billigt
GENIALT og billigt! Desuden kom min badebalje samt tilbehør indenfor nogle dage. Jeg er så overrasket over hvor god kvalitet varerne har og så endda i forhold til prisen.
Verdens dårligste kundeservice !!!!
Verdens dårligste kundeservice !!!!! Jeg købte en badebalje med tilbehør. Jeg hørte intet og måtte rykke en måned efter bestilling. Kundeservice svarede ikke. Jeg måtte skrive flere mails før svar og derefter skete der igen intet. Jeg måtte til sidst finde et nummer til Holland og han beklagede. Endelig efter flere måneder modtog jeg badebaljen, dog nu uden det tilbehør jeg havde bestilt. Først svarede kundeservice igen ikke og derefter var der mange undskyldninger for hvorfor det ikke var kommet frem og det måtte være faldet ud undervejs selvom papkassen jo var intakt. Jeg måtte bruge SÅ lang tid på korrespondance frem og tilbage og de lovede kompensation, men det fik jeg heller aldrig. Kan på INGEN måde anbefale at købe hos dem !!!
Update: I har lavet jeres svar om gentagne gange her på trustpilot og det er IKKE korrekt at vi kun har haft 3 mailkorrespondancer, medmindre I tæller dem I selv kun har svaret på. Det var først da jeg lagde en trustpilot anmeldelse op, at jeg pludselig blev kontaktet via telefon. Jeg havde skrevet ja tak til endelig at få en refusion Per mail. Jeg blev ringet op gentagne gange derefter og jeg må sige jeg ikke orker denne sag mere. Det har taget al for meget energi. Jeg har sendt alle mailkorrespondancer til jer og det fremgår tydeligt hvordan jeg over en meget lang perioder over måneder ikke fik svar, selvom jeg gentagne gange prøvede igen og igen.

Odpowiedź od Badebaljen
Jeg købte en badebalje med tilbehør og…
Jeg købte en badebalje med tilbehør og er yderst tilfreds.
Det hele blev desværre ikke leveret med, så jeg skrev til Badebaljen og forklarede at noget var blevet glemt - 1 lille uge senere modtog jeg det glemte.
Jeg kan kun anbefale Badebaljen.
Fantastic
Fantastic! Just the right size. I've been wallowing in it every day this week.
I couldn't recommend this bath tub more highly!
Rebecca
Der var hurtig levering
Der var hurtig levering, fair pris, og vi har fået rigtig meget god brug af vores badebalje, kan virkelig anbefale den
Go og solid bade balje som jeg elsker…
Go og solid bade balje som jeg elsker en koldvinter dag med varmt skummende vand bagefter bruger jeg det til toilettet !!! En varm sommerdag med koldt vand ude i haven bagefter genbruger jeg det til havens planter!!
Very good quality!👍recommend
Jeg har baljen til at stå på min…
Jeg har baljen til at stå på min terasse, så jeg kan gå ud og få et koldt dyp. Men den kan også bruges på badeværelset til et varmt karbad.
Ledte efter et alternativ til div…
Ledte efter et alternativ til div oppustelige isbade og fandt lige det jeg søgte på badebaljen, og bestilt og fik leveret hjemme og bruger den dagligt, køber gerne der igen:)
Dejligt badekar til vores lille…
Dejligt badekar til vores lille badeværelse og hurtig forsendelse. Det var super, at jeg også kunne købe et overdække til badekarret, så det kan stå udenfor.
Fin balje til isbade
Fin balje til isbade.
Gevind/proppen kan bøvle lidt, så sørg for at det holder helt tæt.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.