Badebaljen Recenzje 105

Wynik TrustScore: 4 na 5

4,2

Oceniono na 5 z 5

Vi bestilte badekarret til vores datter kort før jul og det nåede frem før juleaften. Efter at have haft det over en måned kan vi kun anbefale det.

Oceniono na 5 z 5

Bestilte ved et, troede jeg dansk firma, men har fået en ordrebekræftelse fra et hollands transportfima, er meget spændt på om jeg modtager noget eller pengene er spild. Den eneste mail i har skrev... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 4 z 5

Har længe ønsket mig et siddebadekar, badebaljen er en perfekt og billig mulighed for at lave hjemmespa uden at skulle bygge om. Nem at håndtere og flytte rundt på, selvom den er robust. Fin samlevejl... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 4 z 5

Badebaljen vi modtog er af god, kraftig kvalitet. Forsendelsen drillede dog lidt. Baljen blev sendt fra Holland med PostNL. I Danmark fortsatte den videre med DPD. De informerer dog ikke om forsendels... Zobacz więcej

1. SPA

Napisane przez firmę

Du har ventet på det så længe. Et dejligt varmt bad med badesalt og æteriske olier, hvor du kan lukke dine øjne og drømme, at du er i en spa. Normalt er dette kun muligt under et spa- eller hotelbesøg, hvis du ikke har et badekar derhjemme. Med badebaljen er det nu muligt i dit eget hjem!

4,2

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Oceniono na 1 z 5

Jeg har købt fra dem for længe siden nu…

Jeg har købt fra dem for længe siden nu og har stadig ikke modtaget min vare og kan ikke få afvide hvor min vare befinder sig ikke et sted jeg handler en anden gang

6 stycznia 2026

Hej MA

Jeg er rigtig ked af, at læse om din oplevelse 🙁

Vi vil rigtig gerne tage et kig på sagen. Derfor må du meget gerne sende en mail til hej@badebaljen.dk

Vi ønsker dig en god dag.

Kærligste hilsner
Jessica

Badebalje

Den eneste mail i har skrevet, var en hvor i spurgte hvorfor i kun fik 3 stjerner, og jeg har stadig ikke set skyggen af et badekar.
Efter 7 dage har jeg fået en besked om at pakken er parat til at forlade afsender landet, den skulle have været her for 2 dage siden i følge første mail.
A new one sent, thanks for helping me, you deserve all 5 stars

1 grudnia 2025

Hej Cindy,

Tusind tak for, at du har bestilt hos os igen. Jeg kan se, at du også lagde en ordre i november 2023. Denne gang er der dog desværre opstået et problem med forsendelsen, og derfor valgte vi at sende en ny pakke med et andet fragtfirma. Din pakke sendt med PostNord er nu blevet leveret. Kan du afvise den nye pakke, når den bliver forsøgt afleveret?

På forhånd tak, og rigtig god fornøjelse.

Fantastisk service

Der har været problemer med levering og problemer med at komme i kontakt med mig . De har prøvet at finde måder at komme i kontakt med mig indtil De har lykkes dem. Det har jeg ikke oplevet før , så fantastisk service .

6 marca 2025

Hej Izabela,

Pakken er blevet forsøgt leveret to gange, og har derefter været tilgængelig til afhentning. Jeg har også sendt dig to e-mails (den 27. februar og den 4. marts), men jeg har endnu ikke fået noget svar. Det kan være, at min e-mail og sporingsmeddelelsen fra Bring er havnet i din spam-mappe?

Du købte varen den 18. februar, og pakken blev afsendt samme dag. Levering blev forsøgt den 21. og 24. februar. Jeg kan dele sporingsoplysningerne med dig, hvis du ønsker det: https://ibb.co/9mKT9vGc og https://ibb.co/gLxDKjs5.

Jeg har også forsøgt at ringe til dig. Vil du ringe tilbage eller besvare min e-mail, så kan vi finde en løsning sammen?

Jeg ser frem til dit svar.

Venlig hilsen,
Caroline Salmon

Så lækkert. Billig og hurtig levering 10 stjerner

Lyn hurtig levering og lever 200% op til forventningerne og lidt til. Masser af plads uden den fylder for meget.
Mine unger elsker den og mor elsker at der er dræn så vandet kan komme ud. Har stået og tømt en balje i 2 år med gulvspand.
Smuk lyserød farve.
Kan VARMT anbefales.

25 października 2024

Alt er godt

Jeg blev meget usikker på om hjemmesiden og firmaet var eksisterende, da jeg ikke kunne se varen blev sendt og pengene var trukket. Efter kontakt med kundeservice, som beklagede blev jeg tilbudt kompensation via afslag i prisen.
Rigtig god samtale og betjening.

Hilsen Jeanette

9 września 2024

Hello Jeanette,

Following our call and previous email, I wanted to confirm that the parcel is indeed delayed and may arrive on Monday. I have asked the company to cancel it, but if it still arrives, you are welcome to keep it free of charge.

Lækkert 5 tal fra mig.

Lækkert 5 tal fra mig.

Fik leveret med et par dages forsinkelse og var bange for at det var en snyde side….
Super lækkert ude-/indekar.
Bliver skønt både med koldt og varmt dyp.

27 maja 2024
Oceniono na 4 z 5

Vi elsker vores badebalje.

Vi elsker vores badebalje.. små som store.
Den er rummelig og robust. Vi har nu haft vores i et par år og har anbefalet den til andre som også er meget glade for deres.
Den passer perfekt i vores lille brusekabine.

16 kwietnia 2024

GENIALT og billigt

GENIALT og billigt! Desuden kom min badebalje samt tilbehør indenfor nogle dage. Jeg er så overrasket over hvor god kvalitet varerne har og så endda i forhold til prisen.

11 kwietnia 2024
Oceniono na 1 z 5

Verdens dårligste kundeservice !!!!

Verdens dårligste kundeservice !!!!! Jeg købte en badebalje med tilbehør. Jeg hørte intet og måtte rykke en måned efter bestilling. Kundeservice svarede ikke. Jeg måtte skrive flere mails før svar og derefter skete der igen intet. Jeg måtte til sidst finde et nummer til Holland og han beklagede. Endelig efter flere måneder modtog jeg badebaljen, dog nu uden det tilbehør jeg havde bestilt. Først svarede kundeservice igen ikke og derefter var der mange undskyldninger for hvorfor det ikke var kommet frem og det måtte være faldet ud undervejs selvom papkassen jo var intakt. Jeg måtte bruge SÅ lang tid på korrespondance frem og tilbage og de lovede kompensation, men det fik jeg heller aldrig. Kan på INGEN måde anbefale at købe hos dem !!!
Update: I har lavet jeres svar om gentagne gange her på trustpilot og det er IKKE korrekt at vi kun har haft 3 mailkorrespondancer, medmindre I tæller dem I selv kun har svaret på. Det var først da jeg lagde en trustpilot anmeldelse op, at jeg pludselig blev kontaktet via telefon. Jeg havde skrevet ja tak til endelig at få en refusion Per mail. Jeg blev ringet op gentagne gange derefter og jeg må sige jeg ikke orker denne sag mere. Det har taget al for meget energi. Jeg har sendt alle mailkorrespondancer til jer og det fremgår tydeligt hvordan jeg over en meget lang perioder over måneder ikke fik svar, selvom jeg gentagne gange prøvede igen og igen.

30 listopada 2023

Opdatering (2):
Jeg er virkelig ked af, hvis du stadig er utilfreds. Vi har sagt undskyld, du har fået varerne gratis med fuld tilbagebetaling, og jeg har også sendt dig en buket blomster som en ekstra gestus.

----

Opdatering (1):
Jeg har skrevet en ny besked her med en forklaring, eftersom du hverken har besvaret mine e-mails eller telefonopkald. Jeg forstår ikke, hvorfor du kun vil kommunikere via Trustpilot. Du kan ringe eller sende mig en mail, så hjælper jeg dig gerne. Du kan se, at vi også har gjort dette med andre kunder.

Slutningen af 2023 var en travl periode, og der blev begået fejl. Vi har forbedret vores service og benytter nu en anden transportør. Derudover har vi ansat ekstra medarbejdere.

Det er dejligt at høre, at du fik dine penge tilbage, og jeg er glad for at kunne hjælpe dig! 🙂

----

Kære Lotte,

Vi er meget kede af at høre om din oplevelse. Vi bestræber os altid på at hjælpe bedst muligt og er til rådighed syv dage om ugen, inklusive lørdage og søndage.

Det pågældende problem vedrører en ordre fra november 2023, i en periode med stor efterspørgsel. Vi har haft tre e-mailudvekslinger, og vores sidste kontakt var for flere måneder siden. Vi blev meget overraskede over din seneste anmeldelse, som blev lagt op ved midnat den 13. april kl. 0:11 uden forudgående kommunikation.

Du bad os om en rabat, og vi gav dig et tilbud via e-mail, men du svarede aldrig på eller accepterede den e-mail. Uden at modtage et svar blev denne sag lukket, og der blev ikke foretaget yderligere. Efter din gennemgang har jeg refunderet beløbet for vores tilbud til dit kreditkort. Hvis du havde mailet eller ringet til os, kunne vi have løst dette hurtigere.

Bemærk venligst, at vi ikke længere samarbejder med Postnord. Der har været betydelige forsinkelser, især med håndteringen af store pakker, hvilket førte til vores beslutning om at afslutte samarbejdet med dem. Jeg indrømmer, at det var en fejl fra vores side at vælge dem som transportør i 2023.

Som bruger af e-mærket er du altid dækket ved køb op til 10.000 kr. Vi er fuldt ud forpligtet til at løse eventuelle problemer hurtigt og professionelt, som det fremgår af vores andre positive anmeldelser.

Jeg har forsøgt at kontakte dig via telefon, men har desværre ikke modtaget noget svar. Jeg ville sætte stor pris på muligheden for at diskutere denne sag yderligere med dig, Lotte.

Med venlig hilsen,
Caroline Salomon

Oceniono na 5 z 5

Jeg købte en badebalje med tilbehør og…

Jeg købte en badebalje med tilbehør og er yderst tilfreds.
Det hele blev desværre ikke leveret med, så jeg skrev til Badebaljen og forklarede at noget var blevet glemt - 1 lille uge senere modtog jeg det glemte.

Jeg kan kun anbefale Badebaljen.

28 stycznia 2024

Fantastic

Fantastic! Just the right size. I've been wallowing in it every day this week.
I couldn't recommend this bath tub more highly!
Rebecca

4 lutego 2024
Oceniono na 5 z 5

Go og solid bade balje som jeg elsker…

Go og solid bade balje som jeg elsker en koldvinter dag med varmt skummende vand bagefter bruger jeg det til toilettet !!! En varm sommerdag med koldt vand ude i haven bagefter genbruger jeg det til havens planter!!

20 lipca 2023
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej