Wat een geweldig bedrijf! Zo mooi je kleintje thuis te kunnen zien en dit te delen met je familie en vrienden! De eigenaresse is een geweldige en liefdevolle vrouw die je met alles helpt waar nodi... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Ik werd constant op de hoogte gehouden van de bestelling. Super vriendelijke service! En wat een geweldig mooi apparaat met super kwaliteit was dat! Heb nu voor de 2de keer mijn bestelling gedaan.
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Babysees maakt het mogelijk voor aanstaande ouders om thuis op een veilige en toegankelijke manier echo‑momenten te beleven. Met de Babysees‑kit, die compleet wordt geleverd met een tablet en scangel, kunnen ouders direct aan de slag zonder extra aankopen of technische kennis. De scanner wordt verbonden met de meegeleverde tablet, waarop de Babysees‑app automatisch de beelden toont. Zo ontstaat een gebruiksvriendelijke en zorgeloze ervaring vanaf het eerste moment. De thuis‑echo’s van Babysees zijn bedoeld als emotionele beleving. Ouders kunnen hun baby zien bewegen, de houding bekijken en soms zelfs het kloppende hartje waarnemen. De app begeleidt elke stap, zodat iedereen – ook zonder ervaring – het apparaat eenvoudig kan bedienen. De scangel zorgt voor een helder beeld en comfortabel gebruik. Babysees benadrukt duidelijk dat de thuis‑echo geen vervanging is voor medische controles. Het is een aanvullend, warm en persoonlijk moment tussen de reguliere echo’s door, dat zorgt voor extra verbondenheid tijdens de zwangerschap. Met de complete kit, duidelijke instructies en intuïtieve bediening biedt Babysees een betrouwbare en toegankelijke manier om samen van de zwangerschap te genieten.
Dane kontaktowe
Holandia
- babysees.com
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Wat een geweldig bedrijf
Wat een geweldig bedrijf!
De eigenaresse is een geweldige en liefdevolle vrouw die je met alles helpt waar nodig
Ik raadt dit iedereen aan!❤️
Super goede service
Super goede service! Ziet er ook allemaal keurig en netjes uit.
Fantastisch!!
Must have voor zwangere vrouwen 🧡
Het beste wat je thuis kan hebben voor zwangere vrouwen. Het gaf me zoveel zekerheid ipv onzekerheid. Je kan zo vaak kijken als je wilt, zo geweldig om te zien wat je kleintje allemaal doet in je buikje zonder dat je het voelt. De vrouw in kwestie van babysees is super vriendelijk, antwoord super snel, en je ziet ook dat ze het met hart en ziel doet. Dit ding is FANTASTISCH! Daarom heb ik hem weer besteld ook! Can’t wait! 😍
Ich bin absolut begeistert
Ich bin absolut begeistert
Super schnelle Lieferung nach Deutschland und auch alles klasse erklärt und auch beim Rücksenden hat alles super funktioniert
Kann es absolut empfehlen schöne Erinnerungen für zuhause ❤️
Super ervaring!
Ik had de echo voor thuis besteld, was heel snel binnen! Hele duidelijke instructies, en een super lief presentje! Ik heb hem voor 3 dagen gehuurd, wat was het fijn om de kleine iedere dag even te zien! Heb veel mooie beelden gemaakt en kon ze ook gemakkelijk naar mij zelf toe sturen! Super lieve vrouw, heel behulpzaam en reageert snel! Echt een super ervaring gehad :))
Top Service und kinderleichte…
Top Service und kinderleichte Bedienung. Das Paket kam nach einem Tag direkt an, alles war sauber und ordentlich verpackt. Alles hat einwandfrei funktioniert und die Bedienung war wirklich kinderleicht. Kann man nur weiterempfehlen.
Hele snelle levering en zo’n fijne…
Hele snelle levering en zo’n fijne ervaring om dit thuis te kunnen doen! Alles werkt netjes naar behoren. Dikke aanrader!
Leuk concept
Een erg leuk concept waarmee je vanuit huis naar je kindje kunt kijken. Het apparaat wordt snel en netjes opgestuurd. Wat ik wel jammer vind, is dat het systeem regelmatig hapert. Hierdoor is het lastig om mooie, bruikbare beelden te maken die je voor jezelf kunt bewaren.
Zo enorm speciaal om thuis naar de…
Zo enorm speciaal om thuis naar de kleine te kunnen kijken. De apparatuur werkt ook mega handig en makkelijk. Het beeldmateriaal is ook super scherp en wij hebben enorm genoten van een week naar onze kleine man kijken🥰
Super apparaat !
Kwaliteit van de beelden is zeer goed, werkt allemaal naar behoren, heel mooi dat dit nu thuis kan :-) Super apparaat, verzending perfect ! Aanrader.
Heel erg tevreden!!!
Ik heb de babysees apparaat wel ruim 2 maanden gehuurd en dat komt ook omdat ik zelf een kind verloren ben en enorm onzeker erover ben maar gelukkig zag ik dit en ik wou het meteen huren en heel vaak verlengd haha🤣 en was er zo blij om toch elke keer me kleine man te zien en ook te zien groeien. maar nu kwam er helaas toch een eind aan en is het apparaat weer terug maar dankzij dat dit bestaat ben ik veel zekerder geworden 🫶🏼 en ook heel blij met de service en snelle contact en heel vriendelijk ook!! Ik raad het jullie zeker aan om dit te huren 😊
Geweldige ervaring
Super om met je geliefde en familie in een rustige omgeving naar je kleine wonder te kijken 🥰
Super leuke ervaring
Super leuke ervaring, en een heel mooi en bijzonder moment om thuis van te genieten🩷
Hele mooie ervaring om mee te mogen…
Hele mooie ervaring om mee te mogen maken vanuit thuis om je kleintje te zien wanneer je maar wilt en met mooie en duidelijke beelden..
Wij kregen een probleempje met de 1e tablet die opgestuurd was, hier een bericht over gestuurd daar werd direct werk van gemaakt en zeer snel opgereageerd, er werd gekeken wat er gedaan kon worden op dat moment, helaas hielp niks..
En werd de volgende dag meteen een andere opgestuurd, en konden we weer verder genieten van ons kleintje
Nogmaals bedankt & top opgelost, zeer zeker een aanrader !!
Zeer tevreden
2 keer het apparaat gehuurd om thuis echo's te maken. Super tevreden! ♥️♥️
Wat een top service! 💕
Wat een top service!! Je krijgt heel snel je echo kit binnen, alles is netjes en hygiënisch. Bij vragen krijg je ook super snel reactie en wordt je super aardig geholpen. Het is echt een super bijzondere ervaring om via deze weg je babytje thuis te kunnen zien. Heel dankbaar voor babysees en zeker een aanrader! 😊
Het was een super leuke ervaring
Het was een super leuke ervaring. Ga het zeker nog eens huren!!
Wat een leuk concept is dit
Wat een leuk concept is dit! Ik ben zelf 25 weken zwanger en vind het zalig om vanuit thuis naar je kleintje te kunnen kijken. Het beeld was ook super duidelijk. Echt een aanrader!
Doświadczenie Trustpilot