Helaas mijn pakketje zoekgeraakt bij DHL. Maar door Lotte werd er meteen een onderzoek opgestart bij DHL, helaas is het pakketje niet meer boven water gekomen. Maar Lotte heeft het netjes en snel... Zobacz więcej
Update: na ruim een maand nog steeds geen geld retour. Ongelooflijk ouderwetse en totaal niet coulante klantenservice. Avoid at all cost. Normaal zou ik zeggen support your local kleine winkels... Zobacz więcej
Een aantal weken geleden hier mijn 1r bestelling gedaan. Eigenaar nam de tijd met mij mee te denken en attendeerde me zelfs op 'toevoegen aan bestelling' toen ik nog een artikel wilde bij bestellen. H... Zobacz więcej
Onlangs prachte keramieken steker voor de jaarring besteld en al eerder prachtige platen voor "toverlamp" van onder andere "wolfeetje". Eerder al prachtig speelgoed en kleding bij dit bedrijf besteld.... Zobacz więcej
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Ongelooflijk ouderwetse en totaal niet…
Avoid at all cost.
Normaal zou ik zeggen support your local kleine winkels maar deze onsympathiek winkel zou ik zeker over slaan. Totaal waardeloze en niet-realistische service.
Onwijs slechte service
Onwijs slechte service. De armatuur van mijn Zoutsteen lamp was defect een op de andere dag. Ik mocht zelf een nieuwe armatuur bij Anouk bestellen en ook nog de 5,00 euro aan verzendkosten betalen. Ik heb aangegeven dat het klantvriendelijker zou zijn als de armatuur als een service zou verzenden, tevreden klanten zijn ook wat waard. Dit zat er niet in en er werd ook niet meer gereageerd. Denken niet oplossingsgericht na of klantvriendelijk.
Slechte service, niet oplossingsgericht.
Het pakket was niet geleverd en zoek geraakt door de bezorgdiensten. In plaats van een oplossing bieden werd ik afgewimpeld met maar 3 weken moeten wachten of het nog terecht kwam en dan kon ik opnieuw mijn geld terug vragen of de zending opnieuw laten versturen.
Hiernaast krijg je graag of zelfs geen reactie via mail en Whats app. Alles valt en staat bij service en communicatie en dat is hier dramatisch.
Lamp explodeerde, babynatura doet niks
Kocht lampjes voor mijn zoutlamp, echter wanneer ik deze indraaide en aanzette explodeerde deze 😨
Meerdere malen geprobeerd om contact te zoeken, maar ben keihard genegeerd door de klantenservice.
Ronduit shockerend.
De romper was snel geleverd en lage…
De romper was snel geleverd en lage bezorgkosten.
Netjes verpakt. Een romper mag wel in een kleinere verpakking met oog op het milieu.
Onwijze aanrader!
Achter dit bedrijf zit zo’n ongelooflijk leuk, lief mens die met zorg al deze mooie producten uitzoekt en opstuurt.
Dikke pluim!