Hele goede service! In eerste instantie had ik een verkeerde bestelling geplaatst, na snelle reactie is deze meteen aangepast! De geleverde posters, zaten na een aantal weken niet meer mooi in de li... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Erg slecht. Levering was beschadigd, poster met zwarte vlekken. Omdat het een cadeau was niet meer op tijd voor een nieuwe, dus duidelijk aangegeven dat ik geen nieuwe poster hoefde maar dan graag gel... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Poster is van goede kwaliteit echter contact krijgen met het bedrijf is via Facebook en Instagram onmogelijk. Via de mail reageren ze wel na ongeveer een 24 uur. Levertijd viel ruimschoots buiten d... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ein wirklich schönes Design und auch eine gute Qualität. Leider muss ich einen Stern abziehen, da mir zuerst drei unbedruckte, weiße Poster zugeschickt worden sind. Nach der Reklamation kamen die rich... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Babydruk provides a unique illustration of your baby. You can choose from a 1:1 scale birth poster of your baby or initial/number with your own text.
Dane kontaktowe
Holandia
- info@babydruk.com
- babydruk.com
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Snelle en vlotte levering
Snelle en vlotte levering. Heel mooi product. Top cadeau om te geven.

Odpowiedź od Babydruk
Super mooi echt een aanrader een…
Super mooi echt een aanrader een blijvende herrinnering
Verkeerde datum op poster.
Verkeerde datum op poster.
Na contact geen reactie. 40 euro kwijt.

Geen respons op klantenservice
Prachtige posters. Helaas grote beschadiging aan een van onze kaders. We hebben dit direct gemeld, op de website staat binnen 24u respons, maar tot op heden (4dagen) nog geen reactie. Al twee keer gemaild. Heel jammer.

Zeer tevreden
Zeer tevreden. Ik had de posters van de baby's laten maken. Goede kwaliteit, zoals verwacht ook ontvangen.
Ik heb een poster gekregen met een…
Ik heb een poster gekregen met een fout. Ik heb ze al een aantal keren proberen te mailen maar ik krijg maar geen reactie. Slechte zaak.. ik kan nu niks met m’n aankoop!

Alles was positief!
Mooie kwaliteit van de poster
ouders zeer blij met leuke kado
schaal 1 op1 werd door de ouders erg enthousiast ontvangen

Erg tevreden
Erg tevreden! Ik kreeg een cadeaubon van vriendinnen voor de geboorte van onze tweede dochter. Ik bestelde er een kader bij. Heel mooie kwaliteit en vlotte levering! Een aanrader en mooie herinnering.
Top!
Top verkoper. We kochten hier twee babydrukken voor onze beide kinderen. Heel goede kwaliteit.
Prachtig en origineel kraamcadeau
Prachtig en origineel kraamcadeau voor mijn zus. Levertijd conform belofte en goed verpakt.
Heel tevreden!
Heel tevreden!
1e poster zat een foutje in, hiervoor kregen wij een nieuwe opgestuurd.
Na 1 week hadden wij nog niks binnen dit omdat post nl het pakket kwijt is geraakt.
Hiervoor heb ik contact met babydruk opgenomen, ze hebben kosteloos weer een nieuwe poster opgestuurd die wij inmiddels binnen hebben gekregen.
Slechte service
7 werkdagen na het plaatsen van de bestelling nog geen poster ontvangen. Meerdere malen contact gezocht via de mail, Instagram en de chatbox maar geen antwoord gekregen.
Ben benieuwd of ik nog iets ga ontvangen.

Blijven mooie posters
Blijven mooie posters. Al vaker besteld en als kado gegeven.
Dit keer ging het niet helemaal lekker met de levering via PostNL maar uiteindelijk goed gekomen.
Levering
Ik heb de geboorteposter dik 1,5e week geleden gekocht en heb nog niks binnen. Hier baal ik ontzettend van…

Odpowiedź od Babydruk
Snelle en keurige service.
Snelle en keurige service.
Altijd een mooi cadeau om iemand te geven.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.