Min søn fik af sin farmor en gynge, som var købt hos dem, i fødselsdagsgave. Produktet var som sådan fin, men den var bare i den forkerte farve. Så tænkte, at jeg ville kontakte dem for at få... Zobacz więcej
Jeg bestilte et navnesmykke til mit barnebarn i starten af februar - fik senere en besked om at det var blevet væk i posten. Nu har de så trukket pengene 16.2.26 men jeg har stadig intet hørt om - t... Zobacz więcej
Har købt en Pioli Husseng som overhovedet ikke lever op til billederne på hjemmesiden. Den blev afsendt fra Polen. Købte også en madras, som endnu ikke er leveret. Beløbet blev trukket for 4 uger side... Zobacz więcej
Vi har fået leveret en flot og solid køjeseng, som også var nem at samle. Vi fik god hjælp fra kundeservice inden køb og under levering og er bestemt tilfreds med både køb og service. Eneste opgrader... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Vi er en virksomhed, hvor børnene er i centrum! Leg, møbler, tøj og alt det du mangler til livet med børn. Vi har alt fra håndsyet tøj til specialdesignet babynest. Fra kvalitetssenge til højstole og legetøj. Vores sortiment går bredt, og vi er altid nysgerrige efter at udvide endnu mere. Vi bestræber os efter at yde en kanon kundeservice, og vi gør vores ypperste for at du går glad og tilfreds fra os 🌸
Næstved, Dania
- Info@babydluxe.dk
- babydluxe.dk
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
De svare ikke på de mail man sender,og…
De svare ikke på de mail man sender,og man kan desværre ikke ringe til dem så det gør kun svær at få svar fra dem 😬😬😬
Annullerede ordre men de sendte den alligevel
Jeg annullerede min ordre og fik besked det skulle de nok sørge for. En uge senere får jeg en besked de har sendt min ordre og trukket pengene. Og en uge senere kom det. Har igen skrevet men man får kun svar en gang i mellem. Og de siger jeg skal nok få mine penge retur og de sender nogle for at hente pakken. Men igen svarer de ikke på hvornår den bliver hentet. Syntes det er dårlig stil og dårlig service. Ved godt ting kan smutte. Men der bliver ikke rettet op på tingene. Og har stadig ikke modtaget mine penge retur.
Flot halskæde til mit barnebarn
Flot halskæde til mit barnebarn. Kom før forventet og i fin smykkeæske.
Leverer for sent trods lovning
Jeg blev lovet levering hurtigst muligt og i hvert fald før barnedåb, som jeg oplyse var 10 dage efter bestilling. Det var en gave, som skulle bruges til dåben. Vi modtog det så mandagen efter dåben. Tak for ingenting.
Ingen kommunikation
Fik varen, men fik ingen bestillingsbekræftelse før efter varen var leveret. den første kontakt jeg havde i hele forløbet var fra leverandøren, at varen var leveret.
De er ikke scam! Jeg bestilt Vægribbe - Comet Next 5 lilla
Inden jeg bestilte varen, mailede jeg dem først, om den er på lager, og de svarede med det samme, at den vil være på lager samme uge, og jeg modtog ordren efter 2 uger, hvilket var den forventede levering ifølge deres e-mail. Jeg bestilte en vægribbe og det blev leveret i god stand, og varen ser tung og ikke billig ud. Jeg er meget tilfreds med den og den service de har ydet.
Ingen respons fra kundeservice
Fik leveret en forkert farve af skum rutsjebane.
Da jeg skrev til den reagerede de ikke.
Fantastisk kundeservice
Fantastisk kundeservice. Havde bestilt en forkert vare og de svarede med det samme på mail, og forsikrede mig om at de nok skulle sende den anden ønskede vare, og at den nok skulle nå frem inden jul. Og det hele kom flot og i tide, så fantastisk service.

Odpowiedź od Babydluxe
Kan ikke anbefales
Kan ikke anbefales.
Meget langsom leverings proces, varen blev først afsendt 2 uger efter købet, support gav falske informationer om at varen var sendt, men ifølge tracking blev den først sendt 1 uge efter.
Find det du skal bruge andre steder og blev væk fra denne virksomhed
Det er svært at placere virksomhed
Det er svært at placere virksomhed ift. rating. Chatten virkede og der var rigtig god service. Og gennemsigtigt. Og så bestilte jeg 2 varer med en uges forskel, så opståede der problemer med betaling. Har modtaget ene varer, afventer den næste pga. mine betalinger som åbenbart ikke er helt gået i gennem. At forklare sittuation er komplex. Frem og tilbage med email. Jeg mener at selve virksomhed har god intention og god business case- ved at finde gode varer i udlandet til fornuftig priser. Men der er helt klar brug for mere robust arbejdsprocedure som vil gøre det nemmere for os som kunder og ikke i mindst for ejeren af Babydluxe. Jeg har nu besluttet at efter denne handle har jeg ikke mod nok til at handle hos Babydluxe. Det har været en stressende omgang. Men held og lykke. Håber I får styre på løse ende. Indtil da venter jeg.
ENORM LANG ventetid
Jeg bestilte en seng d 21/8 og i dag d 14/10 er den stadig ikke modtaget. Har skrevet rigtig meget frem og tilbage med kundeservice (som man ikke kan ringe til!) og får hver gang en “forklaring”. Den seneste er, at sengen skulle være sendt for forrige fredag men altså stadig ikke kommet frem. Intet trace and trace selvom jeg har bedt om det og jeg har fået at vide at der går 2-3 dage fra den er sendt og til jeg har den. Pengene blev også trukket to dage efter. Eneste lyspunkt er 10% fratrukket prisen. Så håber jeg får dem tilbage på et tidspunkt for det fulde beløb blev trukket.
Man skal hele tiden holde firmaet i ørerne for ellers hører man intet og dagene går bare.
J
Efter at have læst anmeldelser var jeg meget skeptisk over mit køb af tremmeseng hos Babydluxe, og det kom helt sikkert til udtryk gennem de mange mails der blev sendt.
Jeg oplevede at der blev svaret hurtigt og seriøst på alle mine mails, og taget hånd om de problemer jeg oplevede med forsendelsen der blev fanget på en transportcenter i Polen.
Der var nogle problemer med track and trace og hvilke dage min seng skulle være afsendt, men vælger at tro at det er problemer hos deres leverandør og ikke Babydluxe.
Jeg handler der gerne igen
Jeg har købt adskillige møbler og…
Jeg har købt adskillige møbler og pynteting til børneværelset, og jeg får altid ros for min datters unikke værelse og interiør.
Rigtig god kundeservice
Rigtig god kundeservice. Jeg havde en del spørgsmål inden køb vedrørende varer. Jeg skrev i chatten, hvor jeg fik svar indenfor få minutter. Det er altså service, når man får svar så hurtig. Jeg havde godt læst nogle af anmeldelserne herinde, men jeg kan absolut ikke nikke genkende til dem.
Vi har købt adskillige stykker tøj…
Vi har købt adskillige stykker tøj derfra - ad flere omgange. Det er ikke kender mærker, men ankommer i miljøvenlig, øko (gots) mærket, og der var over 50%. Det er virkelig gode priser til den kvalitet.
Vi har fået en seng leveret
Vi har fået en seng leveret. Ankom til tiden, og er i rigtig god kvalitet. Den levet op til alle vores forventninger og børnene elsker den. Derudover en eminent god kundeservice.
Fin hjemmeside
Fin hjemmeside. GLS leveringen gik i kage og har ikke fået nogle mails eller lignende om hvor pakken var. Men ringede til kundeservice der fint hjalp mig videre. Ikke fulde fem stjerner pga. fejl med leveringen.
Inden jeg bestilte spurgte jeg på…
Inden jeg bestilte spurgte jeg på chatte om kunne leveres inden specifik dato, da det var en dåbsgave til vort barnebarn. Det fik jeg ja til og bestilte. Skrev det oven i købet i bemærkninger på bestillingen. Jeg hører ikke noget og forventer at få leveret varen inden barnedåben. Ugen optil kontakter jeg babydluxe. På mail
for der er ingen steder et telefonnummer man kan komme i kontakt med virksomheden. Svaret var; nej da din bestilling kommer først i næste uge!!! Det er sjusk og dårlig kundeservice.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.