Babybroderi Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk og effektiv! Jeg var meget sent ude med min bestilling, men skrev til chatfunktionen, for at høre om det kunne nås, og Babybroderi leverede bare varen! De var hurtige, hurtigere end de s... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Kanon service hurtig levering og da jeg opdagede at jeg selv havde skrevet forkert fik jeg top service så kommer helt sikkert igen og kun gode anbefalinger herfra

Oceniono na 5 z 5

Kan kun give mine allerbedste anbefalinger. Jeg havde glemt at skrive hvad navn der skulle indgraveres. Så babybroderi skrev og spurgte mig, og så fiksede de den. Så der alligevel var hurtig leverin... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg fik præcis hvad jeg bestilte, med hjælp fordi jeg havde gjort det forkert. Derudover bestilte jeg et indgraveret flag, som skulle bruges hurtigere end leveringstiden på hjemmesiden. Dette skrev j... Zobacz więcej

1. Sklep z artykułami dla niemowląt
  2. Sklep z podarunkami
  3. Sklep z zabawkami

Napisane przez firmę

Hos Babybroderi.dk sørger vi for, at forældre kan få alt de behøver til deres små mirakler – og endda med et unikt og personligt broderi. Hvad end det er bamser, babytøj, nusseklude, stofbleer eller noget helt andet, så kan du på vores webshop finde nye, spændende og flotte tilføjelser til din babygarderobe.

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

1 tys. recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 73

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Alt for langsom levering …

Der står 1-2 dage levering på deres hjemmesiden, vi bestilte torsdag og har stadig ikke modtaget bamsen, og det er søndag i dag. Den skulle bruges til en barnedåbs gave i dag…

20 lutego 2025
Opinia niezależna
Logo Babybroderi

Odpowiedź od Babybroderi

Hej,
Jeg ved ikke hvor du har læst 1-2 dages levering?
I banner øverst på siden står der at der afsendes ca 11 hverdage fra bestilt med broderi/gravering.
På siden under leveringstid og på siden under vilkår står leveringstider også nøje beskrevet, samt at det er muligt at tage fat i mig hvis der er en behovsdato der ønskes. Jeg siger dog aldrig ja til 1-2 dage da dette slet ikke er muligt da det også skal sendes.

Når du har bestilt og kommer til siden hvor du vælger levering står der når du vælger GLS at de har 1-2 dages levering, måske det er det du bemærker?
Men GLS er et selvstændigt firma og deres leveringstid er ikke min leveringstid, denne finder du alle andre steder på siden.

Jeg skal producere din bestilling med ønsket navn, det kan ikke gøres så hurtigt samtidig med at nå frem med GLS.

Jeg kan ikke ud fra din anmeldelse her se dit ordrenummer, så du må sende en e-mail til mig hvis du ønsker hjælp.

Jeg er ikke blevet kontaktet inden denne anmeldelse og har af den grund ikke kunne hjælpe med evt. hurtigere levering end min almindelige leveringstid.

Mvh Helle

Fantastisk håndværk.

Fantastisk håndværk.. 🫶🤩
Mine piger på 4 og 6 er såååååå glade for deres bamser ♥️
Der er så søde og en dejlig krammeven som aldrig bliver stjålet netop fordi den har navn og dato på... tak for det 🤩🫶😃
Kan kun sige det er helt perfekt. 👍👍👍👍🥰😍

24 stycznia 2025

Tak.

Tak, for min bestilling, den var smuk.
Var blevet advaret om at der var ventetid på levering. 👍

7 stycznia 2025
Oceniono na 5 z 5

Altid flotte ting og godt håndværk

Modtager altid SÅ fine ting fra babybroderi.
Har bestilt rigtig mange ting til mine egne børn herfra og gaver til andre, og det skaber glæde og lykke hver gang.
Kan varmt anbefales og tingene har en virkelig god kvalitet hvad man bestiller. :-)

6 stycznia 2025

Altid god service. …

Skrev mail for at høre om jeg kunne bestille nogle ting med navn på, ekstra hurtigt til en barnedåb. Blev lovet at det kunne lade sig gøre, og varerne kom da også virkelig hurtigt og flere dage før jeg skulle bruge det. Virkelig god service. Har brugt firmaet flere gange. Aldrig problemer. Kan klart anbefales. 🙂

6 stycznia 2025

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej