Fik leveret Italiensk buffet til min datters konfirmationsfest og det var en super oplevelse. Maden var anrettet flot og virkelig smagfuld... er selv uddannet kok og må sige det her var en kvalitet i... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi fik leveret en lækker sommerbuffet til vores bryllup i starten af juni. Alt spillede bare og maden var fantastisk! Kan varmt anbefale Bækkels🤩
Reakcja na opinię
Kan absolut give mine varmeste anbefalinger til Bækkels Gastronomi. Fik fra første henvendelse en super god service og blev glædelig overrasket over den lækre buffet jeg havde bestilt, også levede ful... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Velsmagende, men ikke ekstraordinær Nytårsmenu 2025. De dårlige instruktioner trækker desværre helhedsoplevelsen ned. Dejlig forret med tun. Mærkelig mellemret, Jomfruhummer Cappuccino, som desvær... Zobacz więcej
Moderne Catering, kvalitets mad til alle lejligheder.
Rugvænget 7, 4700, Næstved, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Tøsefrokost og familiemiddag.
Bestilte til begge og sikke en service.
God kommunikation, alt overholdt og helt igennem super fantastisk mad 👍🏻👏🏻🙌🏻.
Mine største anbefalinger herfra 😊
Bestilte mad til vores bryllup d. 28/8-2021. Skønt at blive guidet i forhold til valg af mad og endnu bedre ren besked i forhold til, hvad som er godt og ikke.
Vidunderlig veltilberedt og velsmagende mad, som alle var vilde med. Kan varmt anbefales.

Odpowiedź od Bækkels Gastronomi
Vi havde bestilt mad til vores bryllups reception 14/8, maden kom til tiden, flot anrettet på fade.
Der var kræset om maden og det hele smagte vidunderligt. Det er ikke sidste gang vi bestiller mad der. Kan varmt anbefales
Vi brugte bækkels til vores bryllup og vi har ikke en finger at sætte på maden. Alle vores gæster var meget begejstret for maden og roste den hele aftenen. Det er nok ikke sidste gang vi bruger dem😁
Havde fået Bækkels anbefalet, så det var med høje forventninger at jeg bestilte menu til fødselsdag derfra, og kan kun sige, at de blev mere end indfriet! Tak for mad :-)
Vi har bestilt menuer fra Bækkels til både nytår, Valentines og St. Bededag og det har alle gange været super lækkert. Vi bestiller helt sikkert herfra igen når det skal være både nemt og lækkert.
Vi skal også have mad herfra til vores bryllup, hvor der kommer en kok med ud.
Vi har netop nydt Bækkels Valentines meny, skøn oplevelse med fint afsemte smagoplevelser. Lækkert lækkert, hvis vi får lov til at fejre mors 90års dag i år uden corona begrænsninger er Bækkels givet leveradør af maden. Corona smut mange hilsener Bente Bredahl
fantastisk lækker og veltilberedt mad. Vi har nu fået derfra 2 gange senest nytårsaften og er yderst tilfredse og kan varmt anbefale stedet.
Fantastisk velsmagende og veltillavet 3 retters menu fra Bækkels. Bestilling og levering perfekt.
Ikke sidste gang jeg bestiller fra Bækkels.
Supergod mad, absolut rigelige mængder, kødet mørt, god smagssammensætning. Levering på klokkeslæt - det er ikke sidste gang vi vil benytte Bækkels 😄
Helt igennem fantastisk mad. Super lækkert anrettet og velsmagende til en god pris. Ikke sidste gang vi bestiller 👍

Odpowiedź od Bækkels Gastronomi
Italiensk inspireret menu hentede jeg i lørdags til min 50 års fødselsdag og skuffet blev jeg ikke - det var lige spot on hvad jeg havde forventet og håbet på - smagfuldt, lækkert, og i passende mængder.
Det er ikke sidste gang jeg bestiller hos Bækkels Gastronomi, og så får man ligeledes super service og god rådgivning ligeså.
Burde have 6 stjerner....
Jeg elsker jer! Grøntsager bli'r gjort til en oplevelse. Kød udsøgt og mørt! Voldsom lækker upside down cheesecake og bestemt ikke for lille. 1000 tak for dejlig mad. Anmeldelserne lyver ikke!

Odpowiedź od Bækkels Gastronomi
Vi fik Bækkels store buffet leveret til 18 personer. Det var fantastisk lækker mad, frisk og veltilberedt. Og udover forretter og desserter, som er portionsanrettede, er der overflod af mad: stege, kartofler, salater mm
Leveringen var præcis på klokkeslet, og chaufføren var så venlig.
Vi kan varmt anbefale Bækkels, og vil selv bruge dem en anden gang.
Kan kun give Bækkens de varmeste anbefalinger.
Vi er normalt ikke specielt vilde med catering, men havde brug fra mad udefra i forbindelse med et familie arrangement lillejuleaften hos min mor. Valgte Bækkels på baggrund af de fine anmeldelser (og så var de iøvrigt de eneste som kunne levere denne aften). Må sige at de fuldt levede op til forventningerne og mere til. Det var virkelig fin og velsmagende mad med gode og friske råvarer. Der var fin kommunikation og de er meget service mindede og man kan sammensætte sin menu som man vil. Vi vil ikke tøve med at anvende dem igen. Fik maden leveret i Roskilde.
Fantastisk super lækker 4-retters nytårsmenu. Veltilberedt og nemt at gå til. Det er bestemt ikke sidste gang, vi bestiller mad fra Bækkels. Godt nytår til de fremragende kokke 👍🥂🎊
TAK for en super god nytårsmenu
Fint sammensatte retter, med gode råvarer og nemt at varme og anrette fra de praktiske engangsemballager.
Bækkels kan varmt anbefales
Henning - Herluflille
Fik i lørdags leveret italiensk buffet til min 60-års fødselsdag. Det var en fantastisk oplevelse. Det smagte så godt det hele. Friske råvarer, lækkert kød, oste og kager.
Flot anrettet. Det er ikke sidste gang jeg bruger Bækkels.
Stor tak til Britt og Jesper.
Tusinde tak for weekendens mad. Det er en fornøjelse at se og spise den fremragende mad fra jer. Brunch så elegant levert og præsenteret må andre få den gode oplevelse.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.