Horloge heel snel leeg. Geem gebruiksaanwijzing, installatie lukt niet !! Graag retouren geen antwoord via de mail telefoon nummer doet het niet. Zou hier zeker niet bestellen!!!
Zobacz, co mówią recenzenci
Helaas in het begin moeizaam Contact, het geleverde horloge deed het niet . Paar dagen later gelukkig een nieuwe ontvangen. Het contact mocht wat mij betreft iets aardiger ;). Of telefonisch ivm klac... Zobacz więcej
Ik had wat problemen met de oplader van de smartwatch. Heb via e-mail contact gehad met aye kids en meteen werd er meegekeken, meegedacht en voorgesteld om kostenloos een nieuwe oplader op te sturen.... Zobacz więcej
De ayekids fotoprinter samen met de sticker rollen besteld, maar de papier rollen ontvangen. Al snel werd dit opgelost. Gratis werden de sticker rolletjes opgestuurd. Hele goede service.
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Welkom bij AyeKids! De enige online shop waar je het leukste speelgoed kan vinden voor alle kinderen van 0-12+ jaar. Onze producten zijn, naast leuk en innovatief, ook gecertificeerd veilig en duurzaam. Met ons speelgoed kunnen jouw kinderen op een veilige manier uren speelplezier beleven!
Dane kontaktowe
Postbus 47, 1906 ZG, Limmen, Holandia
- 073 20 91 601
- info@ayekids.nl
- ayekids.nl
Inni użytkownicy przeglądali również
Horloge heel snel leeg en moeilijk verstaanbaar installatie gaat niet geen gebruiksaanwijzing
2 weken na bestelling pas geleverd
2 weken na bestelling pas geleverd. Hier was ook geen communicatie over. Een mail dat het bedrijf is over genomen verder niets. Zeer slecht
Zeer slechte ervaring
Ik kan geen contact opnemen met dit bedrijf. Ten eerste zou de horloge 1 dag duren voordat ik deze kreeg. Geen bericht wanneer. Toen kwam deze na 1 week. Er zit geen simkaart bij en de camera heeft geen zicht. Ik kan niet retourneren omdat er geen papieren bij zitten, kan niet mailen op het mail adres wat er op de site staat, telefoon schakelt over op voicemail.
Product geleverd maar toen ik wilde…
Product geleverd maar toen ik wilde retourneren leek het bedrijf vervolgens opeens in rook opgegaan. Geen reacties
Waardeloos en onbereikbaar!!
Waardeloos en onbereikbaar!!
Niet meer vindbaar op internet dus schijnbaar oplichters! Verkeerde artikel leveren voor een dure prijs!
Daarna niet meer bereikbaar zijn. Dus nooit bestellen als ze weer in de lucht komen!!
Waardeloos
Waardeloos. Betaald nooit meer wat gehoord. Kan ze ook niet bereiken.
Update: Blijkt nu een storing te zijn geweest bij AyeKids ..... het geld wordt teruggestort.
Geen klantenservice
Ik probeer al tijden in contact met ze te komen omdat de oplader van de smartwatch niet meer werkt en deze op de website constant op uitverkocht staat. Er past geen standaard oplader in dus het horloge kan niet meer gebruikt worden.
Telefonisch zijn ze onbereikbaar. Zodra je aan de beurt bent, wordt de verbinding verbroken. Via het contactformulier volgt geen antwoord en het info e-mailadres werkt niet want de mails komen gelijk weer terug. Waardeloos!
Slechte producten en niet bereikbaar!
Smartwatch locatie werkte al direct niet en na een paar maanden konden we de smartwatch ook niet meer opladen.
Klantenservice reageerde eerst best snel en vroeg of we de smartwatch op wilden sturen zodat ze deze konden checken/repareren. Nadat we de smartwatch hadden opgestuurd geen reactie meer. Mailen naar hun mailadres werkt ook niet meer, berichten via fb worden niet beantwoord, berichten via contactformulier ook niet, whatsapp werkt ook niet en als je probeert te bellen kom je in de wacht en vervolgens wordt er opgehangen!!
Zielig voor ons zoontje, die inmiddels elke dag vraagt wanneer hij zijn smartwatch weer terugkrijgt en of we al iets hebben gehoord… Slecht bedrijf met slechte producten!
Een slecht product en geen contact met ze te krijgen
Ik ben nu al een jaar bezig met een kapotte tablet. Het product was binnen 4 maanden kapot. Ik krijg heel slecht contact met ze. Telefoon wordt steeds opgehangen en de mails komen niet aan.
Helaas ga ik hierdoor stappen ondernemen die ik liever netjes met hun zelf had besproken zonder partij van derde.
Dus mocht u iets kopen bij hun hoop ik dat het product het doet naar behoren want contact met ze krijgen is niet te doen,
Ayekids Kids tablet 2 mnd volledig uit
Helaas was de kindertablet binnen no-time stuk, beeldscherm werdt steeds donkerder camera wazig en vervolgens ging hij na nog geen 2 maanden rustig gebruik helemaal niet meer aan. Telefonisch (073 20916010) word automatisch de verbinding telkens verbroken terwijl je "als eerstvolgende" in de wacht staat.... en via de mail verloopt communicatie met "Eva" zeer stroef..ben ruim 2 weken bezig met wat ik met de kapotte ipad moet doen...(ik heb wel een idee, gezien de niet meewerkende houding van dit bedrijf)....Zoals het nu gaat zou ik dit merk ZEKER NIET aanraden om te kopen...als er een positieve update is zal ik dat hier aanvullen...
Gwn snel bezorgd.
Wordt niet geleverd
Horloge besteld om 10:00u, dus volgende dag in huis moeten hebben. Zeggen zelf op de site voor 23:59u, volgende werkdag in huis. Helaas niets ontvangen, inmiddels bijna 4 weken verder nog niks. Er is geen contact met het bedrijf te krijgen, zowel per mail, app als telefonisch niet. Zeer jammer!
De 1e levering was er een deel defect
De 1e levering was er een deel defect
Na contact hierover is er heel snel een nieuw deel van deze zending aan mij toegestuurd.
Supersnelle levering en goed verpakt.
Product snel geleverd en zeer compleet…
Product snel geleverd en zeer compleet voor een goede prijs, jammer dat de standaart filmpjes engels gesproken zijn
Niet kopen!!!!!
Ayekids, niet kopen!!!!!! Wij hebben er zelf twee, beiden werken zeer slecht. Zeer korte accuduur. Daarnaast is het horloge extreem onnauwkeurig, zitten honderden meters verschil in (in beide horloges). Hierover contact gehad en instellingen gewijzigd, onnauwkeurigheid blijft. Absoluut weggegooid geld.
Helaaas in het begin moeizaam
Helaas in het begin moeizaam
Contact, het geleverde horloge deed het niet . Paar dagen later gelukkig een nieuwe ontvangen. Het contact mocht wat mij betreft iets aardiger ;). Of telefonisch ivm klacht.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.