Avomate Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Jeg blev ramt af deres online markedsføring og købte med det samme produktet! Jeg har i mange år tænkt at der måtte være nogle der opfandt et produkt alla dette! Fedt det er kommet! Og så fra Danmar... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Sklep narzędziowy
  2. Operator telewizji kablowej
  3. Producent narzędzi

Napisane przez firmę

Introducing Avotaper. Our new and innovative tool, that makes it easy to organize cables without damaging your surface. From the home office to the living room - get rid of wire clutter. Quick, easy and damage-free!

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

27 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 6

Napisz recenzję

Genialt - for en tid

Har faktisk svært ved at finde ud af, hvor mange stjerner jeg skal give:-) Selve produktet er genialt, nemt at anvende og giver et virkelig godt resultat. Men, nu er det et år siden jeg købte det, og jeg må konstatere, at produktet ikke holder længere, så nu skal de påføres alle steder igen. Så alt i alt et godt produkt, der dog ikke hæfter i mere end knapt et år.

19 stycznia 2026

Holder hvad det lover

Købte en Avomate taper til at holde styr på ledninger som ellers blot lå på gulvet.
Den fungere perfekt når man lige har prøvet den en gang eller 2.
Resultat ingen ledninger der ligger og roder.

9 listopada 2025

Works a treat.

First order got lost in transit. Was given a refund with no hassles. Second order arrived and I've already put it to use in my window treatment business.

28 października 2025

Meh...

Firmaet har jeg ikke noget at udsætte på.

Produktet lover lidt rigeligt i forhold til hvor nemt det skulle være at arbejde med.

Der er nogle applikationer der går mere smooth end andre, men for det bedste resultat skal der arbejdes så langsomt at man lige så godt kunne have sparet tapeholderen væk.

6 sierpnia 2025

Hallo

Hallo, hat alles super geklappt. Von der Bestellung bis zur Lieferung. Der Gebrauch ist Super einfach. Ein Top Kleberolle.

26 maja 2025
Oceniono na 1 z 5

Dårlig instruktioner...

Produktet virker ikke efter jeres hurtigt manual, åbenbart skal man bruge sprit på alle overflader før produktet har en change for at virke som reklameret....

24 lutego 2025
Logo Avomate

Odpowiedź od Avomate

Hej Daniel,

Tak for din feedback og for at dele din oplevelse med vores produkt. Vi er kede af at høre, at du ikke har haft den ønskede oplevelse, og vi sætter stor pris på din ærlighed.

Du har helt ret i, at det er vigtigt at overfladerne er rene og fri for fedt, støv eller fugt, når produktet anvendes. Dette gælder for alle produkter med klæbeevne, da det er afgørende for at opnå den optimale virkning. Vi har forsøgt at beskrive dette så tydeligt som muligt i vores guide.

Vi vil gerne høre, om der er specifikke områder, hvor du oplever udfordringer, så vi kan forbedre vores produkt og vejledninger i fremtiden.

Vi håber, du vil give os en chance mere for at rette op på situationen. Hvis du har yderligere spørgsmål eller brug for assistance, er du mere end velkommen til at kontakte os direkte på contact@avomate.eu.

Tak igen for din feedback – den hjælper os med at blive bedre.

De bedste hilsner,
Daniel Quistorff
Avomate

GENIALT produkt

GENIALT produkt. Har opsat flade ledninger på glat trævæg og på betonlofter med flot resultat. Detaljen med, at indsatsen til flade kabler kan gemmes i holderen, når man bruger runde kabler, viser hvor gennemtænkt det er. SLUT med kabelholdere på søm :-)

1 grudnia 2024

Fantastisk produkt og support

Havde bestilt 2 sæt 1 ekstra rulle, men i pakken manglede det ene sæt. Efter en humoristisk mail til support ringede de dagen efter (lørdag) og spurgte om jeg var hjemme, for så ville de komme forbi med det manglende sæt. 1 time senere havde jeg pakken!
Genialt i brug, håber det holder så længe som de lover - har ikke grund til at tro andet.

3 października 2024
Oceniono na 5 z 5

Jeg fik hurtigt leveret min avomate…

Jeg fik hurtigt leveret min avomate ordre. Som fint beskrevet gjorde jeg kablet og gulvpanel rent med sprit og derefter lørte det nemt. Jeg monterede 4 meter som holder fint. Supertilfreds. Ingen huller og ingen tape der ødelægger maling, jeg prøvede at fjerne det med opvarmning fra hårtørrer og det gik nemt, nu fortsætter jeg i resten af huset

4 października 2024
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej