AvoCasino Recenzje

1. Casino
  2. Kasyno i bukmacher online

AvoCasino to kasyno online z zakładami sportowymi, które prowadzimy dla graczy z Polski. Naszym operatorem jest spółka Hazy Ltd, a licencję wydał nam Offshore Finance Authority stanu Anjouan na podstawie ustawy Computer Gaming Licensing Act 007 of 2005; numer licencji to ALSI-152406050-FI4. Rozliczamy wszystko w polskich złotych, więc depozyt, gra i wypłata odbywają się w PLN i nikt nie traci na przewalutowaniu. Serwis prowadzimy po polsku oraz w dwunastu innych językach, a naszym znakiem rozpoznawczym jest motyw awokado w brązach i ciemnej zieleni. Konto może u nas założyć tylko osoba pełnoletnia, czyli od 18 roku życia. W bibliotece mamy ponad 3 100 gier od ponad 67 dostawców, wśród których są Microgaming, NetEnt, Evolution Gaming, Betsoft, BGaming, Belatra, Evoplay, Gamzix, Quickspin, Pragmatic Play i Play'n GO. Najwięcej jest automatów: klasycznych slotów trzybębnowych, nowoczesnych wideoslotów, gier typu crash oraz kolekcji sezonowych przygotowanych na Halloween i Boże Narodzenie. Kto woli stoliki, znajdzie u nas blackjacka, ruletkę, pokera, bakarata, Sic Bo, Dragon Tiger, Teen Patti i Pontoon. Kasyno na żywo z profesjonalnymi krupierami działa przez całą dobę i obejmuje blackjacka, ruletkę oraz bakarata. Osobną kategorię tworzą gry crash, na przykład Tropicana, Air Boss czy Wheel of Time, przeznaczone dla graczy lubiących krótkie rundy. Ofertę uzupełniają zakłady sportowe. Większość tytułów można najpierw sprawdzić w darmowym trybie demo, jeszcze przed wpłatą. Nowi gracze dostają pakiet powitalny rozłożony na cztery pierwsze depozyty, a na każdym etapie wybierają jeden z czterech progów wpłaty. Przy pierwszym depozycie najniższy próg to 84 zł i bonus 50 procent do 1 680 zł plus 30 darmowych spinów, a najwyższy to 420 zł i bonus 150 procent do 6 300 zł plus 100 darmowych spinów. Przy kolejnych wpłatach procent rośnie i sięga nawet 175 procent. Kodu promocyjnego nie trzeba nigdzie wpisywać, a spiny dopisujemy automatycznie. Warunki obrotu wynoszą 35-krotność wpłaty i bonusu oraz 40-krotność wygranych z darmowych spinów, na wykorzystanie bonusu jest 10 dni, a maksymalny zakład to 21 zł. Po pakiecie startowym również mamy co zaproponować: każdy depozyt od 126 zł daje jedno codzienne zakręcenie Kołem Fortuny, a w stałym kalendarzu tygodnia czekają Monday Reload, Tuesday Bonus, Weekly Free Spins, Bonus Weekend, Saturday Spin Day i Sunday Bonus. Stali gracze wchodzą do pięciopoziomowego programu VIP z wyższymi limitami wypłat, cashbackiem, korzystniejszymi kursami wymiany i osobistym opiekunem konta. Potwierdzony status VIP z innego kasyna dopasowujemy na życzenie w ciągu 72 godzin. Metody płatności dobraliśmy pod polskiego gracza. Najszybciej działa BLIK, a poza nim przyjmujemy karty Visa i Mastercard, portfele Skrill, Neteller i MiFinity, Rapid Transfer, Paysafecard, CashtoCode, przelew bankowy oraz kryptowaluty: Bitcoin, Ethereum, Tether, Litecoin, Dogecoin i Binance Coin. Minimalna wpłata to 84 zł, a pieniądze widać na koncie od razu. Wypłata zaczyna się od tej samej kwoty: kryptowaluty docierają w czasie od kilku minut do kilku godzin, a portfele elektroniczne i karty najpóźniej w dwa dni robocze. Prowizji nie pobieramy w ogóle. Limity wypłat ustawiliśmy na 6 300 zł dziennie i 126 000 zł miesięcznie. Osobnej aplikacji mobilnej nie mamy, bo w pełni zoptymalizowana wersja przeglądarkowa działa i na iOS, i na Androidzie. Obsługa klienta odpowiada przez całą dobę na czacie na żywo oraz przez e-mail. Połączenie z serwisem szyfrujemy 128-bitowym SSL, do każdego konta można włączyć weryfikację dwuetapową, a transakcji pilnują procedury KYC i AML. Weryfikacja tożsamości trwa zwykle jeden dzień, o ile dokumenty zostaną przesłane poprawnie. Wszystkie gry przechodzą oficjalne testy, zatwierdzenie i certyfikację pod kątem uczciwości. Gracz może sam ustalić limity wpłat, a jeśli potrzebuje dłuższej przerwy, może wnioskować o samowykluczenie na okres od sześciu miesięcy do pięciu lat. Takiej blokady po aktywacji nie da się cofnąć, dlatego warto przemyśleć jej długość przed wysłaniem wniosku. Na stronie podlinkowaliśmy również materiały pomocowe dotyczące odpowiedzialnej gry. Gra u nas ma pozostać rozrywką, a dostęp do niej mają wyłącznie osoby pełnoletnie.

Średnia

1 recenzja

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Brak opcji samowykluczenia - nie do przyjęcia

Avo Casino wyglądało okej na początku, nawet na telefonie wszystko działało płynnie. Jednak kiedy próbowałam ustawić limit depozytów, okazało się to niemożliwe. Szukałam opcji samowykluczenia, ale też nic nie znalazłam. Pisałam do obsługi klienta, czekając na odpowiedź 3h, żeby usłyszeć, że te funkcje są niedostępne. To jest po prostu kpina. Granie bez jakiejkolwiek kontroli to proszenie się o kłopoty. Nie polecam tego miejsca, bo nie dba o graczy.

27 lipca 2026